SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
psioszka11 jak zobaczyłam 2 ogromne torby u mojej siostry spakowane do porodu to mnie głowa rozbolała
stwierdziłam, że poczekam aż urodzi i mi powie co jest przydatne a co nie.. To samo jeśli chodzi o pieluchy i wyprawkę
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, smarujecie bębenki ?
Do tej pory miałam Efektima mama care, skończył mi się i kupiłam dzisiaj babydream fur mama (ten rosmanowski) miałam kupić Palmers,ale stwierdziłam że wybrubuje ten. Używa jego któraś z was ? jestescie zadowolone?
-
Kimnelam sie godzinke i ciut mi lepiej. Jak do powrotu meza zas mnie wymioty nie chwyca to ide dzis obejrzec ta poduszke dla ciezarnych, dzwonilam do sklepu na osiedlu i maja za 95 zl
W ogole mam na osiedlu dwupietrowy sklep swiat dziecka, ja tam chyba wszystko przepuszcze
-
Kkarolinaaaa wrote:Dziewczyny, smarujecie bębenki ?
Do tej pory miałam Efektima mama care, skończył mi się i kupiłam dzisiaj babydream fur mama (ten rosmanowski) miałam kupić Palmers,ale stwierdziłam że wybrubuje ten. Używa jego któraś z was ? jestescie zadowolone?
Ja brzuch i posladki smaruje zwyklym balsamemmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
My zaczęliśmy starania w lutym 2012 roku na początku bez stresu ale mija miesiąc, dwa, trzy i nadal nic.. Wreszcie kupiłam testy owulacyjne i udało się 15 sierpnia 2012 zrobiłam test i wyszła blada kreska, niestety szczęście nie trwało długo bo następnego dnia rano zaczęłam plamić pojechałam do lekarza i już w gabinecie zaczęłam krwawić lekarz odesłał mnie szybko do szpitala ale maleństwa nie dało się uratować.. Odczekaliśmy jeden cykl i zaczęliśmy ponowne starania ale było zaskoczenie, że udało się za pierwszym razem. Lekarz prowadzący stwierdził że wszystko jest ok dał leki na podtrzymanie i kazał zrobić usg między 11-14 tygodniem ciąży.
Pojechaliśmy z mężem na badanie 4.12.2012 lekarz zaczyna badanie i nic nie mówi, nie widziałam początkowo monitora później zerknęłam i zamiast dziecka zobaczyłam pęcherzyk, lekarz powiedział że ciąża obumarła ok 7 tygodnia, później mój ginekolog stwierdził że być może było to puste jajo płodowe. Następnego dnia miałam łyżeczkowanie i od tamtej pory zablokowałam się na ciążę, nie chciałam próbować... bałam się.
W czerwcu jednak maż po wielu miesiącach zdołał mnie namówić na ponowne starania, ostanie ponieważ gdyby teraz ciąża zakończyła się przedwcześnie nie przełamałabym się kolejny raz.
Pierwszy miesiąc wzięliśmy na spokojnie i nic, trzy cykle z testami owulacyjnymi i nic, ostawiłam wszystko odpuściłam sobie i wreszcie zaszłam w ciąże w cyklu który spisałam na stratybaliśmy się strasznie z mężem kolejnej straty ale po wczorajszym usg po raz pierwszy uwierzyłam że będzie dobrze
gosia.b daj znać jak po wizycie0na88, lys, niecierpliwa, małaMyszka, bosa, ainer85, gosia.b lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina ja tez mam ten baby dream i jestem zadowolona, pachnie jak bobas
Jak czytam te Wasz historie ciarki mnie przechodzą, ja po 2 miesiącach starania byłam bliska depresji bo niby zdrowa jestem, nie pale, mało pije i niby owulacja jest i co.. bałam się że będzie to trwało latami. Te 2 miesiące to była cała wieczność a kilka lat.. Podziwiam Was że się nie poddałyście i nawet nie próbuje sobie wyobrazić jak bardzo jesteście teraz szczęśliwe
Fajne te ciuszki z lidla ale właśnie albo dla dziewczynki albo dla chłopczyka te takie niby neutralne szaro beżowe są nie za ładne, takie przygnębiające wręcz. Chociaż jak wszystkie mamy mieć synka to może od razu zacznę kupować niebieskiemałaMyszka, bosa, sylwucha89, Maniuś lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:dziewczyny o jakich poduszkach piszecie ?
o cos takiego chodzi?
http://allegro.pl/poduszka-kojec-dla-kobiet-w-ciazy-ciazowa-gratis-p-i5029161066.html
Dokladnie, tylko ja nie widze sensu, zeby wydawac tyle kasy i uzywac jej w ten sposob jak ta pani ze zdjecia bo, ja chce aby podtrzymywala mi plecy
-
5ylwia wrote:Widziałam właśnie gazetkę z lidla i dostałam oczopląsu
u mnie w mieście jak są takie rzeczy to przed 8 jest ogromna kolejka i dzika walka.. więc nawet nie robię sobie nadziei
P.S. małaMyszka jesteś niemożliwamiałaś się uczyć a widzę, że na bieżąco lubisz wszystkie wiadomości
Forum uzależnia... Potrzeba zerknięcia jest silniejsza niż świadomość niezdanego egzaminu...5ylwia, bosa, sylwucha89, olinka, gosia.b, Maniuś lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:dziewczyny o jakich poduszkach piszecie ?
o cos takiego chodzi?
http://allegro.pl/poduszka-kojec-dla-kobiet-w-ciazy-ciazowa-gratis-p-i5029161066.html -
Poducha jest wielozadaniowa... Ja nawet jak siedzę w fotelu (bujanym-mąż mi sprawił na urodziny) wkładam ją za siebie i mam oparcie na lędźwie, szyję lub ramiona.
niecierpliwa, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagda sz wrote:Chociaż jak wszystkie mamy mieć synka to może od razu zacznę kupować niebieskie
Dlaczego wszystkie?
Dziewczynki ujawniaja sie tak na 100% dopiero w 20tc a zadna z Nas nie jest na takim etapie.
Forum sie jeszcze zarozowi.
Ja nie lubie takiego zakladania z gory "wszystkie".