SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwucha89 wrote:5ylwia koniecznie daj znać po wizycie
Trzymam kciuki!!!
juz jestem w domu, uciekłam z pracy bo nie mogłam wysiedzieć! Dam znać zaraz po wizycie! Jak już się odważyłam do Was odezwać to teraz będę tu stałym bywalcem, aż będziecie mnie miały dosyć
małaMyszka, sylwucha89, Aga89, olinka, 0na88 lubią tę wiadomość
-
Cassie wrzuć na luz przecież żartuje sobie bo na 1000% będą i dziewczynki ale póki wychodzą właśnie synki i nie słyszałam żeby któraś miała przeczucie na córkę.
O przepraszam poprawka, w końcu któraś maWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 15:57
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
ja mam przeczucie na chłopca ale marze o dziewczynce
byle zdrowe
a taką poduszkę zamówiłam sobie u męża na walentynki
odebrałam dzisiaj moje pierwsze spodnie ciążowenormalnie niebo a ziemia jak przymierzyłam po zwykłych spodniach
nic nie gniecie nic nie uwiera
super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 16:03
olinka, małaMyszka, 0na88, gosia.b lubią tę wiadomość
-
No własnie,a taka jedna "znajoma" byla na genetycznych w 13 tc i jej lekarz powiedział ze na 100% dziewczynka i ze nic sie nie zmieni i ze niby pokazał jej wargi sromowe, próbowałam jej przemówic zeby za bardzo sie nie nastawiala bo na tym etapie nie mozna byc pewnym płci-tym bardziej dziewczynki,a ta poleciala juz pełno różowych ciuchów nakupowała i wszędzie bębni ze to na 100% dziewczynka i ze ja nie mam pojęcia co mówie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 16:09
magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
co do poduszek to też się zbieram żeby kupić, ale jakąś tańsza. Właśnie lidlu i w biedzie są czasami, za ok 50 zl, i się czaje kiedy będą. I uważajcie na wypełnienie bo niektóre maja ten "granulat" nie wiem jak to nazwać. i to hałasuje, tak szeleści. Pewnie nie wszystkim to przeszkadza ale mnie by wkurzało
a co do pieluch używaliśmy pampersy , a później pampersy na zmianę z Dada (z biedry) wiele przetestowaliśmy i te były najlepsze, a do tego Dady tanie a jakościowa lepsze od np huggisów czy innych. Ale na pieluchy mamy jeszcze czas i przypuszczam, że same będziecie musiały wypróbować które najbardziej będą odpowiadały dupince Waszych dzieci
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Mi się marzy mini wersja mojego męża... Jeśli 5 lutego gin mi cokolwiek wspomni o mnie płci to się rozpłaczę ze szczęścia!!!! I długo nie będę mogła dojść do siebie
magda sz, 5ylwia, sylwucha89, niecierpliwa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:) Ja jestem po usg:) Maleństwo ruszało nóżkami i rączkami i ma się dobrze;)
My z mężem zaczęliśmy starania od lutego 2014r. Od czerwca do września mieliśmy przerwę bo miałam świeża infekcję cytomegalii:/ Ale w sumie ta przerwa dobrze nam zrobiła, bo już w listopadzie się udało;) Jeszcze dzień przed okresem kupiłam test i zrobiłam i na początku nic nie było, a jak poszłam do łazienki go wyrzucić zła, że nic nie ma to była druga kreska:D Ale się cieszyłam. Z wstępnych objawów to przeczuwałam, że może tym razem bo nie miałam plamień przed okresem a zwykle na 3 dni przed już sąA teraz tylko modlę się aby było zdrowe i dobrze się rozwijało:)
0na88, Aga89, magda sz, lys, 5ylwia, małaMyszka, sylwucha89, Y, gosia.b, Maniuś, zabka11, Paula_071, Sana lubią tę wiadomość
-
teraz widze ze okreslenie płci dziecka to faktycznie nie taka bułka z masłem - a miałam delikatne pretensje ze lekarz na prentantalnych nawet nie spróbował . Lys super strona
To moze po 20 tc jak wiekszosc z nas bedzie znała już płec dzieci dopiszemy to do naszej tabelki na początku wątku ? ewentualnie jeszcze imiona ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 16:34
ainer85, 5ylwia, małaMyszka, sylwucha89, zabka11, Sana lubią tę wiadomość
-
Mi ginekolog powiedział że w 17 tygodniu spokojnie już może powiedzieć co będzie, tak więc umówiłam się na początku marca na takie usg
połówkowe dopiero pod koniec marca a tyle to nie dam rady wytrzymać
A tak w ogóle apropo płci, niby 21 wiek a nadal trzeba czekać na taką wiadomość. Że też nie ma testów na płeć na takiej samej zasadzie jak ciążowe czy owulacyjneWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 16:41
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda_sz a propo tych testów coś mi sie obiło o uszy ze ma być / czy pracują nad tym - ze juz w trakcie wykonywania testu ciążowego ma być wskazanie na płec - ale nie chce skłamac więc nic wiecej nie napisze
A co do tych kątów między kręgosłupem a "siusiakiem" co napisała Lys - juz siebie widze jak z kątomierzem siedze nad zdjeciem USG . hehemałaMyszka, sylwucha89, magda sz, zabka11 lubią tę wiadomość