SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda ja też szukam sposobu na pchnięcie rączek do buzi ale jeszcze nic sensownego nie wymyśliłam.. a teraz odkrył ze ma 2 rączki, leży sobie, łączy je, patrzy ze zdziwieniem i pakuje takie splecione do buzi.. śmiesznie to wygląda ale łapki ciągle mokre i rękawki czasem do łokci.. no i jeszcze często zostaje wydzielony z tych rączek kciuk i zaczyna się ciumkanie.. mój jeszcze nie trzyma nic świadomie tzn już prubuję ale musi to być miękka zabawka.. ta zyrafka wygląda dość zgrabnie do trzymania, chyba się skuszę..
niecierpliwa, magda sz, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Lys, niecierpliwa trzymam kciuki za wasze księżniczki. Róbcie, jak wam intuicja podpowiada i będzie dobrze.
U nas spokojnie. Mąż pojechał do pracy, ja już mam zrobione śniadanko dla dzieciaczków i włączyłam sobie forum zanim kawę wypiję
Migotka, dobrze gadasz. Jak się tak zastanowić, to mój stelaż z kołami waży mniej więcej tyle co mała, a ja też latam najpierw ze stelażem, a potem córcia w gondoli. Tyle, że ona już wie, że jak leży w gondoli to zaraz będzie spacerek, wtedy lecę z tym stelażem i wracam po nią. Ja się kiedyś śmiałam, że jak wychowam dzieci, to będę mogła starać się o pracę w jakimś centrum logistycznym, lepszej praktyki nigdzie nie ma. A moja koleżanka ma pięcioro dzieci, w tym jedno niepełnosprawne - jest mistrzynią w planowaniu i ogarnianiu wszystkiego.niecierpliwa, lys, zabka11, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry z rana Mlody dosypia na mnie uwielbiam to
Nie spimy razem w łóżku moja wygoda i boję się że mu coś zrobię niechcący
Ooo znoszenie mlodego w foteliku to hard core a ja jeszcze nie mam windy i mieszam na 3 i pol pietrze w sumie fotekik to pikus przy wnoszeniu malego w gondoli jak spi po spacerze a w drugiej rece siatka z zakupami wchodze z 3 przystankami
Zetka mamy ta sama pania doktor
W sobotę idziemy na impreze rodzinna będzie ze 25 osób w końcu Artur pozna nasza najblizsza familje i druga prababcie
niecierpliwa, jesslin87, Zetka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj konczymy 3 miesiace
moj skarb kochany
niecierpliwa, Migotkaa, lys, Martucha86, kasiuleek, Paula_071, zabka11, chcebycmama, jesslin87, Zetka, Maniuś, Weridiana, mamasia, Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
O zjadłam dziś śniadanie i napilam się herbaty od niepamiętnych czasów
. Powiem Wam dziewczyny że ja już mam 28kg mniej A w ciąży przytylam 16kg.Cieszy ogromnie tyle że skóra wisi bo ja byłam zawsze duża.
I pytanie czy wasze dzieci w nocy oddychaja szybko?mojemu czasem się zdarza tak szybko oddychać jakby biel oczywiście wtedy mu się chyba coś śni bo rzuca się po całym łóżeczku ale nie wiem czy to zdrowy objaw?!
0na88, Paula_071, jesslin87, Maniuś, Weridiana lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Witamy, u nas dzis tez 3 miesiace
Maja z tej okazji spala od 21:30 do 7 rano.. obudzil mnie bol cyckow...zappmnialam w nocy odciagnac bp zasnelam jak zabita. Zjadla jednego cyca na spiocha o 7 a z drugiego odciagnelam 60 ml zeby troszke ulge poczuc i dosypiamy jeszcze. Pampers od 20:30 prawie suchy..dziwne bo zawsze byl pelny. Mam nadzieje ze wszystko jest ok.
lys, Martucha86, kasiuleek, Paula_071, zabka11, chcebycmama, jesslin87, Maniuś, Weridiana, mamasia lubią tę wiadomość
-
Psioszka moj tez bieg przez sen i sapie jakby mararaton przebiegl. Mnie to noe martwi
28 kg na minusie, ale zajebiscie. Jak ty to robisz? U mnie -10 kg i ni ciula nie chce zejsc nizej od 2 m-cy. Tyle, ze ja wlasnue tyle przybralam w ciazy, a do malych tez nie naleze - sama wiesz;)
Madzia u nas po nocy pampers tez czasami suchy, ale nadrabia z siusianiem do poludniajesslin87 lubi tę wiadomość
-
Griszanka, ja też do małych nie należę i po ciąży nic już nie mam, jeszcze spadło jakieś 2 kg dodatkowo, a potem stanęła waga w miejscu niestety. Tyle, ze mnie tak ciagnie do słodyczy, ze dziwię się, ze jeszcze w górę nie zaczęła isć.
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Moj dziamdziak jak nigdy budzil sie w nocy dwa razy na karmienie, a normalnie je raz albo wcale. Rozpieszcza mnie to moje dziecko, nawrt nie wiedzialam, jak drugi raz przyszlo mi karmic, to przysypialam, oczy same mi lecialy.
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Griszanka, ja też do małych nie należę i po ciąży nic już nie mam, jeszcze spadło jakieś 2 kg dodatkowo, a potem stanęła waga w miejscu niestety. Tyle, ze mnie tak ciagnie do słodyczy, ze dziwię się, ze jeszcze w górę nie zaczęła isć.
Nie wiece czy przy KP mozna lykac chrom organiczny? -
U mnie te kg lecą przez stres ciągłe kłótnie z mężem przeprowadzka niedojadanie i ogólnie organizm jest na wyczerpaniu. Ale myślę że jak już się za tydzień przeprowadze urzadze i zacznę spokojne życie to doprowadza się do ładu i składu.Mamę będę mieć pod nosem to zacznę jeść normalnie. No i chce iść wieczorem na zumbe żeby to cielsko zgubić.Taki plan świąteczno noworoczny.
Griszanka pisałam wczoraj sms-a dostałas?
niecierpliwa, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Griszanka, ja też do małych nie należę i po ciąży nic już nie mam, jeszcze spadło jakieś 2 kg dodatkowo, a potem stanęła waga w miejscu niestety. Tyle, ze mnie tak ciagnie do słodyczy, ze dziwię się, ze jeszcze w górę nie zaczęła isć.
Mam to samo ! Jem słodycze jak durna, no nie moge sie powstrzymaćspadlo mi 18kg,a w ciazy miałam +12, wiec -6 jak przed ciąża i tez sie dziwie jakim cudem skoro wpiepszam te cukiereczki
Zasluga KP zapewne, no i tych spacerów po 7km dziennie, jednak przy dziecku wiecej dupe trzeba ruszać
Griszanka- hahaha dobre zdjecie
dzisiaj 19 listopada ... 19 listopada 2014 rozpoczął się mój szczęśliwy cyklPulpecja, jesslin87, Zetka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Ja myślę że kg poleca jak zacznie raczkowac czy chodzić bo wtedy będziemy latać jak z miotłą w dupie:).
A ja na mm więc kp mi Nie pomogło.
Ale cieszę się tylko garderobę muszę wymienić.Ostatnio kupiłam jeansy z rozm. 48 na 42 nawet nie umiałam się odnaleźć w sklepie na takich rozmiarach.lys, niecierpliwa, Kkarolinaaaa, Paula_071, magda sz, Pulpecja, zabka11, jesslin87, Maniuś, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Nieźle psioszka ! 2 rozmiary w dół..zajebiscie
! Tylko gratulowac ! Pokaż się nam jak wyglądasz !
42 to juz ładny rozmiar, ja nosze 40, czasami 38, zalezy od kroju bo mam duzy biust.. mam kolezanke któa nosi 42 i bardzo ladnie wygląda
jesslin87 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja przeżyłam szok jak poszłam na zakupy do galerii...bluzki w rozmiarze XS to nie pamiętam kiedy nosiłam. Koszulowe też 34 i tylko cudem cyc w nich się mieści.
Dzisiaj testuję metodę usypiania Tracy Hogg. I jak dotąd:
Tracy 0 Julia 1
Na razie wstrzymam się od opinii (jedno usypianie), ale chyba raczej o kant dupy rozbić te mądrości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 10:00
niecierpliwa, zabka11, lys, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:34
Neyla, niecierpliwa, Migotkaa, Martucha86, Paula_071, kasiuleek, 0na88, Pulpecja, zabka11, lys, jesslin87, Laura, Zetka, aaaaga, Weridiana, witaminkab, mamasia, Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość