X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona, u mnie to samo, w łóżeczku Hubcia, w pieluszkach i tym podobnych miejscach... Nie wiem czy ich nie skrócić znacznie, bo już mnie to wkurza.

0na88 lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Zetka a kiedy to przechodzi?
    Mam nadzieje ze nie wtedy kiedy wypadna wszystkie, bo mi tez sie zaczelo

Zetka, Weridiana, Katarka lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka przeciez wszyscy w Gdańsku pracuja na bursztynie baltyckim. Mysle ze mozna kupic kilka koralikow ladnie oszlifowanych i samemu nawlec na sznureczek lub sa takie gotowe na rzemyku. Oczywiście zakladalabym dla bezpieczenstwa tylko w dzień, jak mam na to wglad :-)

1usasg185gkausx0.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula wiem ze oferty są lipne w bankach, mój mąż jest analitykiem w citi i ma rozeznanie, ale w domu w skarpecie chowac nie bede bo zaraz sie kasa rozejdzie. Dwa to za dwa lata bedziemy musieli wziac kredyt ze 300 tys na dom wiec ciezko inaczej teraz zainwestowac. Mamy podpisana lokatke dla Mai na 8 miesiecy 3%. Na razie bedziemy sie bawic krótkoterminowymi. Z kolei mieszkań nie opłaca sie sprzedawac, moje ktore kupilam 5 lat temu spadlo ok 40 tys :/ ale wynajem jak najbardziej.

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez zaczely wypadac wlosy, a tak się cieszyłam ze mnie to ominie. No nic musze pamietac o witaminach i kiedyś przejdzie :-/

1usasg185gkausx0.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie są jakieś niekończące się ilości prania. Piorę codziennie, w najlepszym wypadku co dwa dni, jak raz nie zrobiłam prania od czwartku do poniedziałku to już miałam problem, żeby nadrobić ;-) Właśnie zdjęłam wczorajsze, poskładałam i wstawiłam całą pralkę, a na swoją kolej czekają jeszcze kolorowe rzeczy i zdjęta przedwczoraj pościel... Wcześniej prałam raz/dwa razy w tygodniu ale od kiedy mamy Huberta to dzień w dzień.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    U nas fenistil i Wit c.
    A jak aplikować?

bzkxskf.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i mnie też, dzis nawet znalazałam mojego włosa w rowie Mai... jak on sie tam dostal. Najgorsze jest to ze przy kp nie ma skutecznych lekow na to. Poleca sie Vitapil i loxon ale nie mozna przy kp

Agaata lubi tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    U mnie są jakieś niekończące się ilości prania. Piorę codziennie, w najlepszym wypadku co dwa dni, jak raz nie zrobiłam prania od czwartku do poniedziałku to już miałam problem, żeby nadrobić ;-) Właśnie zdjęłam wczorajsze, poskładałam i wstawiłam całą pralkę, a na swoją kolej czekają jeszcze kolorowe rzeczy i zdjęta przedwczoraj pościel... Wcześniej prałam raz/dwa razy w tygodniu ale od kiedy mamy Huberta to dzień w dzień.

Ja też. Szczególnie jak starszy codziennie ze szkoły przychodzi zafajdany :) Właśnie musze poskładać pranie. Odłożyłam Małego o 15. Już 25min śpi. Tzn wyslizgnelam się z cyckiem. Co prawda przed chwila się ob7dzil ale przysnal.

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamasia wrote:
    A jak aplikować?

Fanistil 5kropelek 2 razy dziennie. Wit C również.

mamasia lubi tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    i mnie też, dzis nawet znalazałam mojego włosa w rowie Mai... jak on sie tam dostal. Najgorsze jest to ze przy kp nie ma skutecznych lekow na to. Poleca sie Vitapil i loxon ale nie mozna przy kp

Ja też znalazłam tam kilka razy. Za pierwszym razem to się nawet zastanawiałam czy on go wysrał :)

Agaata, aaaaga, 0na88, Paula_071, Katarka, Laura, magda sz, zabka11, Aga89, Amberla lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my z racji mojego przeziębienia siedzimy dzisiaj w domu, Młody prawie cały czas śpi... Może z dwie godziny łącznie aktywności miał. Chyba go pogoda zmuliła i wczorajsza szczepionka. Ja nic nie robię tylko się obijam przy kompie i czekam na męża.

Weridiana lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    Ja też znalazłam tam kilka razy. Za pierwszym razem to się nawet zastanawiałam czy on go wysrał :)

Też miałam takie dylematy :-D

Zetka, magda sz lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    Zyrafke zamówiłam. Podoba mi się tez ta czerwona piłka z tymi mniejszymi.

Magda kurcze a mi gin powiedział ze te globulki bezpieczne przy kp.

Dziewczyny, czy jak dzieciaki robią z cycka smoczek to Was boli? Bo ja już kur**cy dostaje a mój nie śpi nic bez cycka w buzi. Przed chwila go odłożyłam żeby głowę umyć to nawet szamponu nie zdążyłam zmyć. Skutek mi bardzo spawacza jak szminke i to boli.

zetka ja też brałam macmiror 500 podczas kp, więc na pewno można

Zetka lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    Ja też. Szczególnie jak starszy codziennie ze szkoły przychodzi zafajdany :) Właśnie musze poskładać pranie. Odłożyłam Małego o 15. Już 25min śpi. Tzn wyslizgnelam się z cyckiem. Co prawda przed chwila się ob7dzil ale przysnal.

Czyli nie ma nadziei, że te codzienne prania się szybko skończą? ;-)

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech a moje dziecko ma po szczepieniu faze na rączki, dosłownie nie mogę jej na chwilę odłożyć. Za to się rozgadała i wali całe zdania :) Ciekawe o czym tak nawija :D

Agaata, Zetka, aaaaga, jesslin87, Paula_071, Katarka, Weridiana, magda sz, Maniuś lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Czyli nie ma nadziei, że te codzienne prania się szybko skończą? ;-)

Raczej nie :) dojdą tylko dziury na kolanach. Starszy potrafi mieć spodnie na dwa dni i dziury :/

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    Fanistil 5kropelek 2 razy dziennie. Wit C również.
    dziękuję :)

Zetka, niecierpliwa lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)

Tak w ramach diety :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8245666bd92.jpg

Pozdrawiam <3

lys, mamasia, Zetka, Weridiana, Laura, aaaaga, jesslin87, 0na88, Paula_071, Katarka, niecierpliwa, magda sz, gianna88, zabka11, kasiuleek, witaminkab, Aga89, Amberla lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś wzywałam karetkę do mojej mamy.. kurcze dziewczyny ale się strachu najadłam, rano źle się poczuła tzn tak jakby zatrucie, szarpało na wymioty ale tylko szarpało, myślała ze położy się i przejdzie, ok 13 to już była zlana cała potem i prawie mdlała, zawroty głowy ze nie mogła wstać. Ja sama z małym wiec zadzwoniłam po pogotowie, oczywiście sto durnych pytań zanim zgodzili się przyjechać. Nic nie zdiagnozowali ale zaproponowali ze wezmą do szpitala na badania przez te zawroty głowy. . No i teraz tato pojechał i czekam na info.. mówili że to może być początek jakieś infekcji tylko te zawroty głowy dziwne

1usawn15ju6q9qwm.png
‹‹ 2479 2480 2481 2482 2483 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ