SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina moze burdel otworzysz moglabys sie roztyc, caly dzien chodzic w peniuarze jedwabnym i petem w uszminkowanych ustach. Zaloze sie ze nie ma w miescie u Was domu uciech?tylko musialabys miec grubego wikidajłę.
Co do lipcowek. To ide na kibel jak potrwa to dluzej to mnie nie banujcie pliz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 22:39
agatka196, 5ylwia, Ewa123, lys, Pulpecja, Martucha86, jesslin87, zabka11, Griszanka, magda sz, Weridiana, Katarka, aaaaga, Agaata, Zetka, Neyla, małaMyszka, witaminkab, Amberla lubią tę wiadomość
-
Agata to muszę koniecznie poczytać jak wstane w nocy na odciąganie o tych zabobonach
Nam się jakoś tak ułożyło, że wszystkie jesteśmy takie "normalne"mamy też poczucie humoru
oczywiście Ofka wymiata pod tym względem
nie ma żadnej pustej laski, która by pisała na poziomie gimnazjum albo nawiedzonej mamuśki, przewrazliwionej na punkcie swojego dziecka, która zawsze ma rację, czy złośliwych dziewczyn, które lubią szum wokół siebie i specjalnie wywołują kłótnie!
Zdecydowanie wolę takie przeboje poczytać od czasu do czasu na poprawę humoru na innych wątkach, niż bym to miała czytać na codzień na naszym NAJLEPSZYM WĄTKUlys, Pulpecja, jesslin87, zabka11, niecierpliwa, Katarka, Paula_071, Maniuś, mamasia, Zetka, witaminkab, Amberla lubią tę wiadomość
-
Mój mąż mówi, że śmiejemy się z lipcówek, bo zazdrościmy, że tamte są młode, piękne i będą miały za niedługo malucha. A my stare i duże dzieci już mamy i młodych duchem nie chcemy zrozumieć... Właśnie siedzi i cały czas mi to powtarza...
5ylwia, Pulpecja, jesslin87, niecierpliwa, Zetka, Neyla, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ech zamarzylo misie gdybym miala taki interes ale z mlodymi mezczyznami. Pilabym whisky na sniadanie, i mialabym jeszcze troje dzieci, kazde z innym. Mialybyscie u mnie znizki na striptiz.
5ylwia, Agaata, Aga89, Pulpecja, jesslin87, zabka11, Weridiana, niecierpliwa, agatka196, aaaaga, Paula_071, Zetka, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Karola ja zartowalam tylko sie nie obraz.ja moglabym byc burdel mama;)
Spoko spoko nawet przez mysl nie przeszło zeby sie obrazic:D
Burdel był by dobrym rozwiazaniem..dobra kasa
No lokalu wynając nie moge bo to nie moj, ja go poprostu dostane od tesciów na biznes bo mają wolne metry w swoim budynku gdzie mają sklepjesslin87 lubi tę wiadomość
-
Agaata wrote:Mój mąż mówi, że śmiejemy się z lipcówek, bo zazdrościmy, że tamte są młode, piękne i będą miały za niedługo malucha. A my stare i duże dzieci już mamy i młodych duchem nie chcemy zrozumieć... Właśnie siedzi i cały czas mi to powtarza...
Cos w tym jest. Pierwsze miesiace bylam przerazona a teraz wydaje mi sie ze jestem stara jak biblijny mojrzesz i wiem eszystko o macierzynstwie. Jednym niuchem poznaje czy kupa czy baczek naprzyklad,jesslin87, Weridiana, agatka196, Paula_071, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Spoko spoko nawet przez mysl nie przeszło zeby sie obrazic:D
No lokalu wynając nie moge bo to nie moj, ja go poprostu dostane od tesciów na biznes bo mają wolne metry w swoim budynku gdzie mają sklepjesslin87, Zetka lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Spoko spoko nawet przez mysl nie przeszło zeby sie obrazic:D
No lokalu wynając nie moge bo to nie moj, ja go poprostu dostane od tesciów na biznes bo mają wolne metry w swoim budynku gdzie mają sklepjesslin87, magda sz, niecierpliwa, Katarka, agatka196, aaaaga, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość
-
Magda pewnie nie spodziewała się, że podejmując się prowadzenia listy na pierwszej stronie posiądzie taką władzę! Pamiętajcie jeden fałszywy ruch i wypad z forum :-p
Agata Twój mąż zapomniał dodać: piękne, młode i SZCZUPŁEjesslin87, zabka11, Agaata, Zetka lubią tę wiadomość