SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas podczas wieczornego usypiania światła są przygaszone i to jest ok. No ale wtedy jest mama i cyc to pewnie dlatego
najjaśniejszym pomieszczeniem w naszym mieszkaniu jest łazienka i tam humor jest lepszy
Moje dziecko to maruda a po południu czy wieczorem szczególnie.
-
Dobra, obejrzałam jeszcze raz dokładnie tą pieluszkę i teraz już widzę, że to krew... Taka bardzo jasno różowa. Do tego dzisiaj pierwszy raz czułam, że te kupy trochę śmierdziały. Wcześniej były raczej bezzapachowe. No tak, do tej pory krwi nie było, teraz jeszcze to doszło. Chyba znowu czas na dietę
Acha, bylismy dzisiaj na rehabilitacji. Widzę, że te zajęcia się Hubertowi podobają, całe zajęcia śmiał się do tej pani, nawet głośno się cieszył, mówiła, że fajnie się z nim ćwiczy. Powiedziała, że już ma mocno zaktywizowane mięśnie brzucha, asymetria jest nieznaczna. Mamy dbać o dobre podnoszenie, odkładanie itp i często przyginać nóżki do brzuszka i robić z niego taką jakby kuleczkę. I na ten moment to tyle, zostaje nam jeszcze 8 spotkań z fizjo i zobaczymy jak będzie. -
Niecierpliwa, zaczęło się od tego, że wymyśliła sobie, że zaprosi na chrzciny swoją koleżankę!!! Powiedziałam co na ten temat sądzę.. Nawet brak mi słów żeby określić jak mnie baba denerwuje! To są chrzciny mojego dziecka, a nie imieniny u wujka Leszka! Dodatkowo byłam zdenerwowana bo już nie raz zwracałam im uwagę żeby nie przyjeżdżali wieczorami jak kąpiemy małego bo później usypianie to masakra.. Zwłaszcza, ze zachowują się jak dwa bardzo głośne klauny! Tego dnia 8 razy dałam do zrozumienia, że na nich już czas ale nie dotarło.. Poszłam podgrzać mleko dla małego, a mój mąż rozbierał go do kąpieli.. Teściowa do mnie podleciała i mało mi butelki nie wyrwala bo ona chce karmić! Powiedziałam, że sama nakarmię po kąpieli.. Poszłam do pokoju gdzie chłopaki już czekali na mycie i zamknęłam za sobą drzwi, żeby ciepło nie uciekło bo zawsze odkręcamy kaloryfer ale nie ukrywam, że też dlatego żeby ta czarownica za mną nie poszła.. Ale oczywiście wlazła i odstawiała ten swój cyrk ze śpiewaniem, klaskaniem itp. Pozniej zabrałam Oliwiera do sypialni, nakarmiłam, poszedł spać, a ja 40 min siedziałam na formum aż łaskawie poszli do domu! Na drugi dzień mąż mi oznajmił, że jego mama jest obrażona bo byłam niemiła i zamknęłam jej drzwi przed nosem, aż mało jej nosa nie złamałam! Hahahaha wiedziałam, że ma wielki kinol ale żeby był aż tak długi! Była daleko za mną jak wchodziłam do pokoju
niecierpliwa, Pulpecja, jesslin87, mamasia, Paula_071, zabka11, Maniuś, Zetka, magda sz, Amberla lubią tę wiadomość
-
5ylwia jak ktos wklada kichol miedzy drzwi to kiedys mu go utra
Coz za jedza
Z ta kolezanka to kpina chyba jakas, ale przynajmniej do cyrku mlodego nie bedziesz musiala zabierac
Agata u nas kupy lekko smierdzace juz dluugi czas, czy dieta czy nie. Ta wieczorna to nawet znosna byla w ilosc sluzuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 21:14
5ylwia, zabka11, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
jesslin87 wrote:Tak Magda musisz wprowadzic nowe zarzadzenie. Codziennie kazda sie wita slowem obecna + nr na liscie bys nie musiala zadlugo szukac
niecierpliwa, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Karolina tak jak dziewczyny piszą zajęcia fitness to fajna sprawa. Natomiast jeżeli chodzi o prace w zawodzie to zamiast otwierać salon to mogłabyś zostać mobilna kosmstyczka (depilacja, pazury, makijaże, zabiegi kosmetyczne itp) ja ostatnio bardzo często korzystam z takich usług. Nie zawsze mogę się wyrwać z domu a zadbać o siebie chce i wtedy przychodzi do mnie do domu taka Pani i się mną zajmuje
odchodzi Ci wtedy koszt lokalu dzięki czemu możesz mieć konkurencyjne i atrakcyjne ceny.
niecierpliwa, zabka11, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Melduje sie po paro godzinnej nieobecnosci !!
Bylismy u znajomych, Pola grzecznie siedziala w bujaczku
Powiedzialam dla meza o pomysle z tym fitnesem, stwierdził ze fajny pomysł bo juz pare razy slyszał ze ktoś mówił ze szkoda ze w monkach tego nie ma
wtedy bym robiła to co lubie - zabiegiPogadamy jeszcze z rodzicami co oni mysla na ten temat, moze jeszcze cos doradzą
Jeżeli chodzi o kręgielnie, tez nie przejdzie..pewnie chetni byliby tylko w weekend...kolega miał bilard i zamknął bo wlasnie przychodzili tylko w weekendy i sie nie opłacało. No i to ze to praca wieczorna/nocna, nie widzi mi się to..jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
My juz pi imprezie mlody byl cudny przechodzil tylko z rak do rak i strzelal usmiechy na koniec nawet sie rozgadal do..... Lampy oczywiscie hehe dostal od ciotek troche prezentow
O maj gad sprawdzilam te lipcowki co to za pomysl z lista obecnosci jak w szkole
Maz zadowolony usiadl z kuzynami i sobie popil bo ja za szofera robilam
Mlody juz spi ide na randke z laktatorem
Spokojnej nocki kochanejesslin87, Pulpecja, Weridiana, Paula_071, mamasia, Amberla lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:5ylwia jak ktos wklada kichol miedzy drzwi to kiedys mu go utra
Coz za jedza
Z ta kolezanka to kpina chyba jakas, ale przynajmniej do cyrku mlodego nie bedziesz musiala zabierac
Agata u nas kupy lekko smierdzace juz dluugi czas, czy dieta czy nie. Ta wieczorna to nawet znosna byla w ilosc sluzu
A to kupy nie mogą śmierdzieć?? U Nas śmierdzą nie raz... -
Katarka, u mnie dotychczas nie śmierdziały w ogóle, leciutko tylko takim mlekiem strawionym. Dzisiaj pierwszy raz śmierdziały i jeszcze ta krew... Cholera wie o co chodzi znowu.
Katarka, ja właśnie poczytałam ten wątek lipcówek. Lista obecności jest czaderska po prostu, ale to małe piwo, bardziej mi się podoba dyskusja na temat zabobonów... Ja po prostu wymiękłam jak to przeczytałam. Mam wrażenie, że tam średnia wieku to może 16 lat.Katarka, Kkarolinaaaa, jesslin87, magda sz, niecierpliwa, Paula_071, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Rodzicom- pościel haftowaną z home&you
Teściom- narzute na łóżko z home&you
Szwagrowi i jego narzeczonej- 6 kubków i patera z home&you
Dla brata i jego zony- komplet ręczników
Szwagrom (15 i 16lat) - paski do spodni
Babciom- koszule nocne
Dziadkowi- flache i słodycze
Mężowi - perfumy James Bond ;p
Dla Poli- żyrafa Sophie
Cioci- jeszcze nie wiem..ale pewnie cos w home&you wybiorekocham ten sklep!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 22:28
Agaata, Zetka lubią tę wiadomość