SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane! Beta rośnie. Dzisiaj było 905 mlU/ml w piątek lub poniedziałek mam USG, żeby zobaczyć czy jest pęcherzyk i chyba zdecyduję się na L4 i nie będę się przejmować innymi...
Pati Belgia, futuremama, lys lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Dziekuje za mile przyjecie
Mam na imie Iwona mam 31lat mieszkam w Niemczech
Od 3 dni fatalnie spie. Piersi mam male ale za to strasznie obolale.
Dzisiaj mam wiecej czsu wiec podczytam co pisalyscie na poprzednich stronach. Milego dniaCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Probuje Was nadrobic jestem na 7mej stronie
Zrobilam z rana jeszcze jeden test i kreseczka jest ciemniejsza niz wczoraj
Bedzie dobrzeCassie lubi tę wiadomość
-
Cassie pewnie że będzie dobrze:)
Z tymi siłami mam to samo, jest totalny dramat, a wczoraj zasnąc nie mogłam, dzisiaj o 5 mnie pies jak na złość obudził. Ciężko a to dopiero wtorekCassie, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
futuremama wrote:Cassie pewnie że będzie dobrze:)
Z tymi siłami mam to samo, jest totalny dramat, a wczoraj zasnąc nie mogłam, dzisiaj o 5 mnie pies jak na złość obudził. Ciężko a to dopiero wtorek -
Pati Belgia wrote:Mnie kot budzi co rano. Pies grzecznie I cichutko przytula sie do mnie zwiniety w kulke;-)
Jest żarłokiem i nie ma hamulców - zje wszystko co zobaczy i nie ważne że nie ma miejsca, a potem tak to się kończy;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 09:15
-
nick nieaktualny
-
czesc Casie..własnie narazie jest nas jeszcze mało ale mam nadzieje ze dużo grudniówek do nas dołączy...
Mała Myszko beta piekna!!!!
Pati ja tez czuje się dzisiaj okropnie i mam jeszcze przy sobie dwulatka który chce się cały czas bawić...teraz jest mi troche cięko..ale dam rade
MIŁEGO DNIACassie lubi tę wiadomość