SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOgarnela mnie niemoc... oblewaja poty a chwile pozniej jest mi zimno. Zawroty glowy i problemy w wc.
Do jedzenia nie ciagnie mnie nic a nic i caigle ziewam jak kot.
W tym cyklu mialam robione wszystkie badania hormonow i wszystko na szczescie jest w normnie
-
Hej nowe mamusie
Cassie a mi się włączył wilczy apetyt, jak przeglądałam wątek to mi się ruskie pierogi w oczy rzuciły i myślałam że pobiegnę do baru niedaleko bo nie mogłam wytrzymać
Ale próbuję zapanować nad sobą (wczoraj też jadłam).
3h i 19 min do wyjścia...Cassie, Pati Belgia, lys lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Ja wlasnie pieke miesko. Meza nakarmie a sama chyba zrezygnuje z obiadu.
Pare dni przed testem garnek i obiad spalilam bo mi sie zasnelo dobrze ze tel stacjonarny zadzwonil i mnie obudzil.
No to nieźle
Ja chyba musze pójśc po jakiś obiad bo do 16 tu umrę -
31052014 wrote:Witam się i ja. Termin według miesiączki 18 sierpnia. Narazie jestem ostrożna bo jestem 4 miesiące po poronieniu, ale mam nadzieję że tym razem będzie dobrze.
Cassie lubi tę wiadomość
-
Heh, widzę że większość z nas martwią te bolące podbrzusza i większość też je ma więc chyba jak najbardziej normalne Nie ma plamień i skurczów to ok.
Maluchy sobie miejsce robiąwalkie talkie, klaudia., Cassie, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Pozwolicie że do Was dołączę? Mam termin niby na 29.07.2015, ale wczoraj gin powiedziała, że całkiem możliwe, iż maluch jednak urodzi się w sierpniu.
To moje maleństwo ma ciut ponad 6 mm, cudownie bije mu serduszko - wczoraj widziałam i słyszałam
PozdrawiamyCassie, futuremama, Kropka_1, Pati Belgia, gosia.b lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny