SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
futuremama wrote:U nas w niedzielę była rodzinka, dożywili biednego pieska (choć zawsze prosze żeby tego nie robić bo potem may problemy) no i oczywiście wczoraj mąż wrócił z pracy i zastał dwie "niespodzianki" i obudziła mnie o 5 również taka niespodzianką tuż pode mną że tak powiem;/
Jest żarłokiem i nie ma hamulców - zje wszystko co zobaczy i nie ważne że nie ma miejsca, a potem tak to się kończy;/ -
Paulina27 wrote:czesc Casie..własnie narazie jest nas jeszcze mało ale mam nadzieje ze dużo grudniówek do nas dołączy...
Mała Myszko beta piekna!!!!
Pati ja tez czuje się dzisiaj okropnie i mam jeszcze przy sobie dwulatka który chce się cały czas bawić...teraz jest mi troche cięko..ale dam rade
MIŁEGO DNIA -
Pati Belgia wrote:Moj pies pomimo, ze nie nest szczeniakiem tez zje wszystko co tylko da rade. Ostatnia weszla do garazu I smiecie przegrzebala. Tez znalazlam niespodzianki:-(
A z innej beczki. Na mdłości u mnie działa podjadanie - jak mnie mdli to cos podjadam i jest lepiej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
futuremama wrote:Moja ma prawie 1,5 roku, Maltańczyk, waży jakieś 3kg ostatnio nam numer wycięła bo zjadła cała swoją michę. Potem ja męża strzygłam w łazience obok a ta wlazła na stół zjadła resztki z całego udka z kurczaka (z kośćmi) i 6 pierogów. Myslałam że wybuchnie, taka była wielka. Niestety nie mamy na nią sposobu żeby na stół nie wlazła bo nie usmiecha mi się codziennie krzeseł odstawiać gdzieś.
A z innej beczki. Na mdłości u mnie działa podjadanie - jak mnie mdli to cos podjadam i jest lepiej -
Pati Belgia wrote:Ja mam shih tzu I ma 4 lata a zachowuje sie jak szczeniak.... I tez nie moge jej oduczyc pewnych zachowan ale mimo nej wad to kochany psiak;-)
-
1.08 Paulina 27, martaa14
2.08 Ewela28, Martika87, zasmucona, qska, Amberla
3.08
4.08 Loveboiled, Syrenka, Malagosia, Kasiaczkowa
5.08
6.08 futuremama, Edka, czekoladowa, kate851, wiola77
7.08 staraczka24, małgorzata_tk
8.08 Maadzik1207, ainer85
9.08 Poli
10.09
11.08 Lusia_BB, klaudia., PrezesGąska
12.08 kehlana_miyu
13.08 Kropka_1, marzen2210
14.08 Mangusia, małaMyszka, Brawurka84
15.08
16.08 Pati Belgia
17.08
18.08 lys, 31052014
19.08
20.08 ekropka
21.08 Cassie
22.08
23.08
24.08
25.08
26.08
27.08
28.08
29.08
30.08
31.08
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 12:36
Kropka_1, Cassie, Amberla, Pati Belgia, Edka, lys lubią tę wiadomość
-
Cassie, witaj na sierpnióweczkach Fajnie, że jesteś.
Co u Was brzuchatki drogie? Moją najgorszą zmorą jest chyba senność, mega senność, potwornaaa senność Rano po prostu nie mogę wstać, jestem nieżywa!!!
Boli mnie brzucho ale to widzę standard. W piątek pierwsza wizyta u gin Umieram z ciekawości.Cassie lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wykorzystałam info które udało się zebrac Małgosi, podpatrzyłam niektórych kalendarze i dopisałam co mogłam do listy Jest na poprzedniej stronie. Śmiało ją kopiujcie dopisujcie. Kogo pominęłam, przepraszam. Albo przeoczyłam albo nie znalazłam daty
Dużo już nas a do końca miesiąca daleko Także superPati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No szkoda bardzo, ale teraz już nic nie zaradzimy. Jak przy początkach jeszcze założyłam drugi wątek z listą na pierwszej stronie to od razu dostałam komentarz żeby nie dublować wątków. Ale spoko damy radę i tak
Jak dziewczyny będa się dopisywać to będzie gdzieś na bieżąco się pojawiała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 11:40
-
Kropka_1 wrote:Cassie, witaj na sierpnióweczkach Fajnie, że jesteś.
Co u Was brzuchatki drogie? Moją najgorszą zmorą jest chyba senność, mega senność, potwornaaa senność Rano po prostu nie mogę wstać, jestem nieżywa!!!
Boli mnie brzucho ale to widzę standard. W piątek pierwsza wizyta u gin Umieram z ciekawości.
Ja w pt tez mam wizytę tylko juz trzecia:) jestem po poronieniu i co tydzień póki co kontroluje, w czw widziałam serduszko:) biorę duphaston i od Sb mam brązowe brudzenia, podobno może być tak po leku ale gin nie odbiera dziś i chciałam się upewnić, leżę i odpoczywam:) -
Cześć dziewczyny, Podpatruję was od początku. Sama chciałam założyć wątek, kiedy tego jeszcze nie było, ale bałam się. Jestem po poronieniu 13.10.2014. Nie doczekałam pierwszego okresu. Na teście 21 listopada wyszły 2 kreski. Beta ładnie rośnie. Wczoraj byłam na wizycie. Jest zarodek i serduszko pięknie bije. codziennie luteinę i duphaston. Mdłości mam przez większość dnia. Tak doprowadzające do szału że szkoda gadać. I teraz oby wszystko było tylko dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 08:21
Cassie, qska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny