SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja od pół roku ćwiczę z trenerem personalnym, jak mu w zeszłym tygodniu powiedziałam, że jestem w ciąży to tak się przejął, że od razu kompletnie zmienił mi zestaw ćwiczeń i praktycznie nic mi robić nie pozwala, a po każdym secie mam odpoczywac i napić się dużo wody:) Cieszę się, że uważa, ale jeszcze się nie przyzwyczaiłam, że powinnam zmniejszyć tempo i brakuje mi ciężkiego wycisku na treningu...
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Mnie to śmieszy, bo ostatnio jak dentystce powiedziałam to ta się tak ucieszyła i gratulacje i coś tam, zabezpieczyła mi ukruszonego zęba na czas ciąży i stwierdziła że nie będzie mnie więcej męczyć - a myślałam, że mi normalnego zrobi, bo ten ukruszony to po knałówce więc nic nie bolało
A wiesz, tak to nikt nie wie więc w miarę możliwości staram się jak najnormalniej funkcjonować -
Hej dziewczyny, długo mnie nie było a tutaj tyle rzeczy hihihi
Moja beta z 06.12 Beta-HCG beta-HCG 23160,000 mIU/ml
I z dzis Beta-HCG beta-HCG 34138,000 mIU/ml - nie jest to za ma,y przyrost? Mam wyniki bety z pierwszej ciazy to przyrost był duzo wyższy, grubo ponad 100%Cassie lubi tę wiadomość
-
Hej.... ja dzis wracajac z lunchu biznesowego zadzwonilam do mojego gina potwierdzic wizyte za 2 tygodnie a on kazal mi przyjechac po Utrogestan (progesteron) , ktory mam brac 3 razy dziennie dowcipnie.... ciaza wysokiego ryzyka tak jak pierwsza. Mam sie nieprzemeczac, odpoczywax I czekac do wizyty... a myslalam, ze ta ciaza bedzie normalna bez zagrozenia....
-
Pati, kurcze dbaj mocno o siebie! To ważne. Ale czekaj, czemu gin tak stwierdził? Robiłaś jakieś badania?
Pati Belgia wrote:Hej.... ja dzis wracajac z lunchu biznesowego zadzwonilam do mojego gina potwierdzic wizyte za 2 tygodnie a on kazal mi przyjechac po Utrogestan (progesteron) , ktory mam brac 3 razy dziennie dowcipnie.... ciaza wysokiego ryzyka tak jak pierwsza. Mam sie nieprzemeczac, odpoczywax I czekac do wizyty... a myslalam, ze ta ciaza bedzie normalna bez zagrozenia.... -
martaa14 wrote:Hej dziewczyny, długo mnie nie było a tutaj tyle rzeczy hihihi
Moja beta z 06.12 Beta-HCG beta-HCG 23160,000 mIU/ml
I z dzis Beta-HCG beta-HCG 34138,000 mIU/ml - nie jest to za ma,y przyrost? Mam wyniki bety z pierwszej ciazy to przyrost był duzo wyższy, grubo ponad 100%
Kochane beta HCG powyżej 6 tyś. nie bedzie przyrastać jak mniejsze wartości. A najlepiej jak lekarz to obejrzy ale nie mssz powodów do obaw. Piękna betaLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Dziekuje Mangusia, nawet nie wiedziałam ze takie cudo jest na belly...
Tu na stronie piszą, ze robi sie co 3 dni, a lekarz i wszytsko do około twierdza, ze co 2 dni.
Wynik wyszedł mi poniżej normy... A jak na złość lekarz do ktorego chce iść, ma urlop... -
Kropka_1 wrote:Pati, kurcze dbaj mocno o siebie! To ważne. Ale czekaj, czemu gin tak stwierdził? Robiłaś jakieś badania?
-
Hejka Dziewczyny mam termin na ok 6 sierpnia, miałam już 2 wizyty, ostatnia w czwartek i było już serduszko:) od pt po badaniu mam brązowe plamienie i brudzenie ale nie dużo, biorę od początku profilaktycznie duphaston 3 razy dziennie bo jestem po poronieniu, wizytę mam w pt i oby było wszystko ok:)
-
Dziękuję.
Betę warto zrobić przed pierwszą wizyta u gin, żeby gin miał świeży wynik przyrostu.
Co do piersi moje dziś nie bolą sutki nie są wrazliwe... Rozmawiałam z ginka i te bóle, ciągnięcia, klucia to jest normalne dopóki nie ma krwawienia, plamienia, i regularnych skorczy.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny