SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
O ja juz sierpniowki... Dzuewczyny pamiętam ja dziś jak dołączyłam do sierpniowek 2014 jak ten czas leci mam już 4,5 miesięcznego synka niestety urodził się 4 tyg przed terminem... Gratuluję kazdej z Was spokojnych 9 miesięcy... Obyscie tak się zzyly jak my z sierpnia. 2014 Całuski :-*
Cassie, Pati Belgia, Kropka_1 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Witam nowe koleżanki.
Właśnie sie obudziłam bo mnie jakiś niemoc trzyma od rana... Zupek juz ugotowałam rano i zaraz biorę sie za drugie danie. Jesli chodzi o bóle brzucha pisałam wczoraj, ze dopóki nie ma krwawień to wszystko jest ok ale jesli sie martwicę to oczywiście najlepiej zadzwonić do gina. Ja czuje sie dzis gorzej ale wydaje mi sie, ze ma na to wpływ progesteron, który biorę od wczoraj 3rwzy dziennie na podtrzymanie... -
Pati Belgia wrote:Witam nowe koleżanki.
Właśnie sie obudziłam bo mnie jakiś niemoc trzyma od rana... Zupek juz ugotowałam rano i zaraz biorę sie za drugie danie. Jesli chodzi o bóle brzucha pisałam wczoraj, ze dopóki nie ma krwawień to wszystko jest ok ale jesli sie martwicę to oczywiście najlepiej zadzwonić do gina. Ja czuje sie dzis gorzej ale wydaje mi sie, ze ma na to wpływ progesteron, który biorę od wczoraj 3rwzy dziennie na podtrzymanie...
oj wszystko mozliwe ja brałam dupka 2 tygodnie i odstawiłam go bo czuje się po nim mega strasznie ...a w sumie teraz nie biore i nic mi nie dolega w piątek zobaczymy co lekarz powie...ale mam nadzieje ze juz nie bede musiała tego jesc -
Sana wrote:Cześć dziewczyny
Pozwolicie że do Was dołączę? Mam termin niby na 29.07.2015, ale wczoraj gin powiedziała, że całkiem możliwe, iż maluch jednak urodzi się w sierpniu.
To moje maleństwo ma ciut ponad 6 mm, cudownie bije mu serduszko - wczoraj widziałam i słyszałam
Pozdrawiamy
Sana witaj suuper fota..ja mam już jedną kolekcje syna piekna pamiątkaSana lubi tę wiadomość
-
Ja teraz jestem ciągle śpiąca, wczoraj jak wróciłam z pracy to tylko zjadłam i zaraz zasnęłam jak kamień... Dzisiaj obudziałam się pełna energii, ale już czuję spadek formy i nie wiem, jak doczekam do 17 w pracy:)
Mam nadzieję, że jakoś mi się to unormuje do połowy stycznia, bo mam wtedy w pracy bardzo ciężkie dwa tygodnie (zamknięcie roku), a na zwolnienie teraz nie mogę iść, jeżeli mi zależy na tej pracy - a zależy, lubię ją. Więc jak dobrze wszystko pójdzie to chciałabym iść na zwolnienie dopiero w maju lub czerwcu, a wcześniej tylko jak się nie daj Boże naprawdę coś dramatycznego będzie działo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 15:47
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Pozwolicie że do Was dołączę? Mam termin niby na 29.07.2015, ale wczoraj gin powiedziała, że całkiem możliwe, iż maluch jednak urodzi się w sierpniu.
To moje maleństwo ma ciut ponad 6 mm, cudownie bije mu serduszko - wczoraj widziałam i słyszałam
Pozdrawiamy -
Pozdrawiamy
Sana, cudne zdjęcie! Ja już się nie mogę doczekać, kiedy zobaczę i usłyszę moje maleństwo:) Na razie cały czas ta ciąża jest dla mnie trochę nierealna:)
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Kropka_1 wrote:Kate 851 - na pewno będzie OK fajnie, że serduszko już słyszałaś Chyba mega wzruszające to musi być...
Sana - ale cudnie Jejku, ja w piątek pewnie dużo nie zobaczę.. nie będę mogła doczekać się kolejnej wizyty -
Dziewczyny na pewno uda nam się szczęśliwie donosić te ciąże
A na co liczycie? Wolałybyście chłopca czy dziewczynkę? Ja zawsze marzyłam o parce - najpierw syn, potem córka. Dlatego mam nadzieję że traz jest chłopiec oczywiście, bez względu na płeć, będę kochać maluszka całym sercem. Najważniejsze jest zdrowieCassie lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Paulina27 wrote:oj wszystko mozliwe ja brałam dupka 2 tygodnie i odstawiłam go bo czuje się po nim mega strasznie ...a w sumie teraz nie biore i nic mi nie dolega w piątek zobaczymy co lekarz powie...ale mam nadzieje ze juz nie bede musiała tego jesc
-
Sana wrote:Dziewczyny na pewno uda nam się szczęśliwie donosić te ciąże
A na co liczycie? Wolałybyście chłopca czy dziewczynkę? Ja zawsze marzyłam o parce - najpierw syn, potem córka. Dlatego mam nadzieję że traz jest chłopiec oczywiście, bez względu na płeć, będę kochać maluszka całym sercem. Najważniejsze jest zdrowieCassie lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, wracając na chwilę do listy, to myślę, że nic straconego byśmy ją umieściły na pierwszej stronie
Wystarczy, że jedna z nas, która ma jakikolwiek wpis na właśnie pierwszej stronie wyedytuje go i przeklei listę. Voila Wtedy nie będziemy tego sto razy kopiować! -
nick nieaktualnykate851 wrote:Hej:) ja też jestem po poronieniu niecałe pół roku, biorę duphaston od razu 3 razy dziennie, mam od kilku dni plamienia ale wierzę że będzie wszystko ok:) w czw widziałam serduszko i dzidzia miała ponad 4 mm:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny Z dużą dozą nieśmiałości proszę o dopisanie mnie na 17.08.2015 Dziś zobaczyłam dwie kreseczki na teście, po raz pierwszy w ciągu niemal dwóch lat starań! Od razu poszłam na B-hcg i progesteron (brałam duphaston i odstawiłam po 10 dniach, nie wiem czy do niego wracać) - niedługo powinny być wyniki Ogólnie jestem lekko oszołomiona, w sumie spisałam ten cykl na straty, można powiedzieć, że intuicja mnie zawiodła Pozdrawiam Was serdecznie
Pati Belgia, Sana, Cassie, Kropka_1 lubią tę wiadomość