SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amberla wrote:Pati Belgia - ale, żeby móc być dawcą do przeszczepu nie można być w ciąży a nawet po niej musi być ok. 3 msc przerwy po porodzie lub 3 msc po zakończeniu karmienia piersią, mylę się?
-
Wiem, PatiBelgia. Czytałam. Tylko zrozumiałam, że to Ty przechodzisz badania czy możesz być dawcą. Pomyliło mi się A pytałam bo sama się zapisałam dosłownie kilka dni przed pozytywnym testem do DKMS, żeby być dawcą, a tu się okazało, że w ciąży, więc dłuuugo czasu upłynie zanim będę mogła komuś pomóc...
-
Ale ważne, ze sie zapisałeś. Może kiedyś uratujesz komuś życie... Matko jak ja jutro,przeżyje ta rozmowę o przeszczepie i o 3 cyklu chemii jak ja teraz taki płaczek jestem... Rozkleje sie tak, jak tydzień temu na pobraniu szpiku...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 22:15
-
Witajcie dziewczyny
Mogę się dołączyć? Wg kalendarza ciąży poród 19.08.2015 r.
Jutro idę na pierwszą wizytę
Boję się strasznie tej ciąży, nie wiem jak wytrzymam pierwszy trymestr, ze względu na to, że poprzednia ciąża obumarła
Mam nadzieję, że ten ciężki czas szybko zleci
Pozdrawiam Wasz wszystkie i trzymam kciuki za Wasze maluszkiPati Belgia, Cassie, Sana, Kropka_1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia.b wrote:Witajcie dziewczyny
Boję się strasznie tej ciąży, nie wiem jak wytrzymam pierwszy trymestr, ze względu na to, że poprzednia ciąża obumarła
Pozdrawiam Wasz wszystkie i trzymam kciuki za Wasze maluszkigosia.b lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia.b wrote:Witajcie dziewczyny
Pozdrawiam Wasz wszystkie i trzymam kciuki za Wasze maluszkigosia.b lubi tę wiadomość
-
Czesc sierpnioweczki i ja sie do was przylacze:-) obecnie to poczatki,ale juz mecza mnie mdlosci,wymioty i zawroty glowy?moze macie jakies pomysly jak sobie z nimi radzic?ja termin mam z ovu na 15.08. Gosia.bbmoja pierwsza ciaza tez obumarla musimy bardzo o siebie dbac i wierzyc,ze teraz tak nie bedzie,napewno strach bedzie nam towarzyszyl juz do konca ciazy
gosia.b, Kropka_1 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZrobilam z rana sikanca o czulosci 25
Piekne kreski Moze nie sa jeszcze tluste ale robie je codziennie od 3 dni i widze ze dzisiaj jest wyrazna, rozowa i co najwazniejsze o 50% ciemniejsza niz wczoraj jestem szczesliwa!Kropka_1 lubi tę wiadomość
-
hej wpadam życzyć udanych i w miarę nudnych ciąż i samych radosnych dni
Udanych wizyt z pozytywnymi wieściami
Rośnijcie zdrowo
Ja dziś wł. BBF i patrzę a tutaj zaczynamy już 15tc szybko ten czas leci a pewnie będzie leciał jeszcze szybciej
3mam za Was kciukiCassie, Kropka_1 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
Zrobiłam sierpnióweczkową listę-tabelkę
Wpisujcie się jeśli macie chęć
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iUMb5l8IIRgUoQ2Vjkh8C4NgT8A82-kRO1rbuEv32UU/edit?usp=sharing
Póki co każdy kto ma link może edytować tabelkę. Można tak zostawić, a można też dać dostęp tylko kilku osobom, które regularnie będą nanosić zmiany w tabeli. Jak wolicie na lipcóweczkach się taka tabelka sprawdza
Miłego dnialys lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Madzikk daj znac jak wrocisz Od lekarza,3mam kciuki nie ma,co sie denerwowac na zapas,musi byc dobrze cassi gratulacje ah grudzien jest magiczny<3 ja bede w Polsce 20ego,a do lekarza wybieram sie 22,mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze tym razem milego dnia mamuski :-*
Cassie lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
gosia.b wrote:Witajcie dziewczyny
Pozdrawiam Wasz wszystkie i trzymam kciuki za Wasze maluszki
gosia.b lubi tę wiadomość