SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No dobra Kochane, niby jeden dzień a już kilka stron do przebrnięcia i nadrobienia Niech w tym kontekście nasza płodność za bardzo się nie zwiększa
APACZKA – gratulacje doskonale rozumiem Twój szok i niedowierzanie, sama tak mam chyba jeszcze cały czas.
lys – u mnie też jakaś gastrofaza coś zjadam (jogurt, owoc, sałatkę, ba! nawet i obiad) i szybko robię się głodna znowu… masakra.
Qska – współczuję kochana Ja przyznaję jeszcze (odpukać) nie wiem co to takie prawdziwe mdłości. Czasem coś gorzej, trochę zgagi, odbije się, ale to tyle z ekscesów. Z objawów to cały czas ból brzucha i zmęczenie. Mogłabym nie wstawać z łóżka bo jestem autentycznie nieprzytomna rano No i na siusiu biegam co chwilę.
PATI – bardzo mocno trzymam kciuki za Brata! Musi się udać! Musisz być dzielna i dawać siłę Bratu – on tego najbardziej teraz potrzebuje!
Gosia.b – miło, że dołączasz! Nie zamartwiaj się tak, szukaj pozytywów Podobno przyciągamy takie fluidy o jakich myślimy więc włącz koniecznie pozytywne myślenie
Kitaja – gratuluję i trzymam kciuki
Sana – tabelka full profeska
Avensis – cześć, fajnie, że dołączasz Spokojności!
Avensis, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
To i ja się witam
Kitaja Gosia. B:)
Wczoraj miałam wizytę miałam zamiar przepisać tabletki na regulowanie okresu ale w pt test pozytywny
Niestety na usg nic nie było widać prób jak to lekarz określił " macica ciążowa endo ciążowe i maleńka Kropeczka ale w tym tyg ciąży nie spodziewałem się zobaczyć wiecej"
Boje się za mną 3 ciążę biochemiczne i 2 poronienia samoistne.
to ciężki czas dla mnie - pociesza mnie tylko to ze teraz test wyszedł dokładnie 12 dpo. Temperatura się utrzymuje i objawy ciążowe - przy poprzednich brak.
Następna wizyta 30.12
Ale zastanawiam się nad wizyta prv u innego lekarza przed świętami.
Termin wg bella 16.08
Kitaja, Kropka_1, Cassie lubią tę wiadomość
-
ainer85 wrote:no kicha z tą pierwsza strona, bo trzeba będzie za każdym razem zawracać gitarę Flexi żeby nam wklejała aktualna tabelkę jeśli chcemy żeby była na pierwszej stronie, a ja nie będę ukrywała, że bym chciała, bo spędzimy tu następne 9 miesięcy i musi być pięknie!! a później jak już fasolki zaczynają się rodzić to się tak ładnie robi
ainer85 lubi tę wiadomość
-
Ja bede na swieta w Polsce i po mimo tego,ze chcialabym sie podzielic dobrymi nowimami z calym swiatem to bardzo sie boje,we wczesniejszej ciazy ktora stracilam pochwalilam sie za szybko,dlatego teraz bede musiala trzymac jezyk za zebami,narazie wie tylko szefowa w pracy i kuzynka (ktora jest moja przyjaciolka) i chyba tak zostanie dopoki brzucha nie bedzie widacCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Miru witam czekalam na Ciebie tutaj,kochana teraz MUSI byc dobrze,moze to dobry znak ,ze teraz masz objawy ciazowe:-*Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Ja wam powiem, że mogę wszystko w ciąży wytrzymać. Ale mdłości mnie doprowadzają do szału... mam dość!! Przyszły szybciej niż w pierwszej ciąży. Cieszę się, że jak na razie mdłości - jeszcze nie wymiotuję, choć już się zbiera... masakra. Zazdroszczę dziewczynom, które tego nie mają jak np. moja szwagierka.. eh... nawet herbata z imbirem nie pomaga ;( Zaraz się normalnie....
-
Dziewczyny bylam dzis na usg i nic nie bylo widac:-( zrobil jakkies pomiary i dziwnie sie patrzyl na polozna. Powiedzial ze mam przyjsc przed swietami to bede miala prezent pod choinke... To widac czy nie cos bylo??? Boje sie strasznie:-(((
-
Witam się z nowymi brzuchatkami Rośniemy w siłę!
Niecierpliwa, też myślę, że na serduszko za wcześnie.. Ja mam pierwszą wizytę u gina w ten piątek ale też się nie spodziewam tego, za wcześnie. Musimy uzbroić się w cierpliwośćniecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Witaj Miru
Bądź dobrej myśli, na pewno ciąża będzie się rozwijać dobrze
Madzik moja ciąża troszkę starsza od Twojej, a też ledwo była widoczna na starszym sprzęcie. Na nowszym już ładnie było widać serduszko.
Głowa do góry :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 12:12
Julia 07.2015 -
Izabella23 ja sprawdzałam przez kilka cykli teraz kiedy byłam pewna ovu po ♡
1-3 dni szyjka wysoko lekko otwarta średnio miękka
4-6 dni wędrował raz niżej raz wyżej sredniozamknieta i średnio miękka.
Klocie w podbrzuszu raczej klocie w szyjce strasznie mocne.
7-10 szyjka wysoko średnio miękka lekko uchylona.
11-12 szhjk a z giętarki w tył zła na ze ścianami miękka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny