SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
myślałyście już o tym kiedy powiecie rodzinie? Ja ciągle myślę o tym kiedy powiedzieć córeczce (ma 4 lata) i od dłuższego czasu sama mówiła, że bardzo chciałaby mieć rodzeństwo. Wiem że będzie się bardzo cieszyła, ale tak myślę że chyba lepiej poczekać, az zacznie być widać. Bo jak jej powiem to zaraz rozklepie w przedszkolu . ehh człowiek by chciał wykrzyczeć ze szczęścia całemu światu, ale się boi że coś pójdzie nie tak ;/ mam znajome co na fb wrzucały posty o ciąży zaraz po zrobieniu testu. Zazdroszczę im tego optymizmu, bo my po poronieniach chyba wypaczone jesteśmy i się ciągle boimy i zamartwiamy. Ale trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze
gosia.b, Cassie lubią tę wiadomość
-
Witam kobietki.
Widzę, że nie tylko mnie dopadła wybuchowośc w ciązy aż mi szkoda męża czasem
Po za tym płakać mi sie chce i się wzruszam przy każdje drobnostce. Ogólnie czuję się całkiem inaczej niż w pierwszej ciąży... czyżby na chłopca:)
Mi w pierwszej ciązy na mdłości pomagały banany -
My już powiedzieliśmy najbliższej rodzinie.
Córce też, ale ma dwa lata i raczej powiedzielismy że jeste dzidzius w brzuszku żeby nie wskakiwała na brzuch podczas zabawy itp i z nadzieją ze nie będzie wymagała noszeniaCassie lubi tę wiadomość
-
moja waży tylko lekko ponad 13 kg wiec ja czasem jeszcze biorę na ręce. strasznie mam ochotę jej powiedzieć, ale własnie nie chce żeby rozklepała po całym przedszkolu, bo mieszkam w małej miejscowości i tu się wszyscy znają. Rodzinie chce powiedzieć przy Wigilii, jak już będzie po wizycie widzą tylko moja mama i siostra, nikomu więcej nie mówiliśmy. Najgorzej to się boje babci powiedzieć, bo ta już teraz ma pierdolca na punkcie jedzenia, a jak sie dowie to dopiero zacznie mnie futrować
-
Ale chudzinka bo moja 2 lata i wazy 12 kg już... w sumei nie wygląda na tyle ale wysoka jest. no to faktycznie może poczekać. JA nie mogłam wytrzymać żeby się nie pochwalić Reszcie też już chce mi się powiedzieć no ale jeszcze poczekamy
Ja mam tak z teściową...jak w pierwszej ciązy nie chciałam jeść to mi mówiła, że dziecko zagłodze. Tez coś ma na punkcie jedzenie. Ciągle tylko coś podstawia po nos. Dobrze, że mieszkamy daleko -
powiem Wam że męczy mnie ta pierwsza strona, myślę ciągle o niej, że władzy nad nią nie mamy. Jak byłam w pierwszej ciąży to miałyśmy na pierwszej stronie wszystkie suwaczki, tak ładnie było. A pewnie i tak nawet za parę miesięcy dojdzie jeszcze parę mam, i będzie problem z dodawaniem
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUmowilam sie na pierwsza wizyte dopiero 05.01 to bedzie 8my tydzien. Predzej sie nie dalo bo jest przerwa swiateczno-noworoczna. A przed swietami powiedziala ze nie ma sesnu bo to za wczesnie i moze jeszcze nic nie byc widac a tak bedzie juz
Chcialam powiedziec rodzinie w Sylwestra no ale bede musiala poczekac.
Jedynie wie moj maz i przyjaciolka.
Dzieciakom nie mowie bo on tez zaraz to rozklepia (5 i 8lat).
Strasznie mnie glowa boli... i na dodatek zatoki tez. Mam leki ziolowe ale boje sie ich wziac.Kropka_1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyainer85 wrote:powiem Wam że męczy mnie ta pierwsza strona, myślę ciągle o niej, że władzy nad nią nie mamy. Jak byłam w pierwszej ciąży to miałyśmy na pierwszej stronie wszystkie suwaczki, tak ładnie było. A pewnie i tak nawet za parę miesięcy dojdzie jeszcze parę mam, i będzie problem z dodawaniem
Anier wiem cos o tym bo ja tez kiedys prowadzilam pierwsza strone.
Wszystkie miesiace maja tak ladnie a my pusto...
-
Sana, super tabelka, dopisałam się
Ja na razie powiedziałam tylko moim rodzicom i bratu, a mój mąż swoim rodzicom, reszta rodziny i znajomych musi poczekać. A, powiedziałam też mojemu trenerowi, żeby nie dał mi jakiś ćwiczeń, których nie powinnam robić
Za żadne skarby nie zamierzam powiedzieć mojej babci, bo równie dobrze mogłabym ogłaszać moją ciążę przez radio:DCassie lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
no kicha z tą pierwsza strona, bo trzeba będzie za każdym razem zawracać gitarę Flexi żeby nam wklejała aktualna tabelkę jeśli chcemy żeby była na pierwszej stronie, a ja nie będę ukrywała, że bym chciała, bo spędzimy tu następne 9 miesięcy i musi być pięknie!! a później jak już fasolki zaczynają się rodzić to się tak ładnie robi
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny