SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
31052014 wrote:A czy któraś zobaczyła coś na usg w 6 tygodniu (5 tygodniu 1 dniu)? Jest szansa że o chociaż maluszka...
31052014 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
31052014 wrote:A czy któraś zobaczyła coś na usg w 6 tygodniu (5 tygodniu 1 dniu)? Jest szansa że o chociaż maluszka...
Kochana ja pierwszą wizytę miałam w 4t5d, było widać 2 mm pęcherzyk ciążowy
A dwa dni temu, w 6t5d, było już ciut lepiej widać maluszka (6 mm) i było widać i słychać serduszko
Także na pewno zobaczysz pęcherzyk ciążowy31052014 lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny a dostalyscie skierowanie na badania pierwszego trymestru ?
ja mam takie :
grupa krwi ( bo nie mam oznaczonej)
mofrologia
badanie ogolne moczu
kiła
toksoplazmoza
rozyczka
bete powtorzyc zeby zobaczyc jaka jest.
hiv
hcv
hbs
glukoza na czczoNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
staraczka24 wrote:dziewczyny a dostalyscie skierowanie na badania pierwszego trymestru ?
ja mam takie :
grupa krwi ( bo nie mam oznaczonej)
mofrologia
badanie ogolne moczu
kiła
toksoplazmoza
rozyczka
bete powtorzyc zeby zobaczyc jaka jest.
hiv
hcv
hbs
glukoza na czczo -
maaadzik1207 wrote:Dziewczyny bylam dzis na usg i nic nie bylo widac:-( zrobil jakkies pomiary i dziwnie sie patrzyl na polozna. Powiedzial ze mam przyjsc przed swietami to bede miala prezent pod choinke... To widac czy nie cos bylo??? Boje sie strasznie:-(((
Kochana każda z nas jest inna i każda ciąża jest inna wiec nie ma co porównywać i się zamartwiac:) bądź dobrej myśli:) -
nick nieaktualnyA moze by tak napisac do tworcow OF??? Zeby pozwolili Nam zmienic pierwszy post?
Kurcze nie wiem czy to mozliwe.
Wazne zeby za jakis czas poprosic zalozycielke o zmiane pierwszego postu na liste a potem damy sobie juz jakos rade.
Najwyzej wklei sie link z tabelka na sam przod i bedziemy sobie uzupelniac na bierzaco. -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
witam się z Wami po pracy i popołudniowym spanku. Ogólnie czuję się dobrze tylko czasami (zwłaszcza jak więcej pochodzę) pobolewa mnie brzuch a dzisiaj doszła jeszcze senność. Jak u Was z bólami brzucha? U mnie to takie kłucia w podbrzuszu i uczucie rozpychania ale nie jak na @. Wczoraj robiłam B-HCG i jest 104
Myślę, żeby jutro powtórzyć bo niestety w piątek planuję powiedzieć w pracy
Chętnie bym jeszcze poczekała ale ze względu na nocne dyżury, z których muszę się wymiksować nowina pójdzie w świat szybciej. Ginekologa mam na 19.12 i mam nadzieję, że coś będzie widać (będzie 5 tyg + 4 dni). Pozdrawiam Was serdecznie
31052014, Cassie lubią tę wiadomość
-
31052014 wrote:A ja dzwonię od godziny po wyniki bety i nikt nie odbiera. No szlak mnie trafia i stres taki że już mam dość.
Ja wczoraj zamiast odebrać wynik o 12 odebrałam o 18 bo akurat mieli awarię sprzętu, złośliwość rzeczy martwychNie stresuj się, będzie dobrze
31052014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStresuję się bo ostatnio moje wyniki były bardzo złe. Niski przyrost hcg. (w poprzedniej ciąży)
Mnie też pobolewa podbrzusze, szczególnie po chodzeniu lub np. odkurzaniu więc staram się oszczędzać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 16:35