SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kitaja wrote:Czesc sierpnioweczki i ja sie do was przylacze:-) obecnie to poczatki,ale juz mecza mnie mdlosci,wymioty i zawroty glowy?moze macie jakies pomysly jak sobie z nimi radzic?ja termin mam z ovu na 15.08. Gosia.bbmoja pierwsza ciaza tez obumarla musimy bardzo o siebie dbac i wierzyc,ze teraz tak nie bedzie,napewno strach bedzie nam towarzyszyl juz do konca ciazy
Kitaja to prawda... próbuję się nie nastawiać negatywnie, ale to bardzo trudne...
No nic, głowy do góry - co się stało to się nie odstanie - trzeba iść na przód -
nick nieaktualnyMagdalena da sie zmienic nick tylko musisz napisac maila di tworcow OF jedna laska z owu zrobila i sie zgodzili.
Ja chyba bety sama od siebie nie zrobie bo slaba psychiczmie jestem
Boli mnie podbrzusze ale tak inaczej jakby cos sie w srodku rozpychalo. Szyjka mnie dziabala dzisiaj po dlugim chodzeniu.
Pati ciesze sie ze wiesci dobre. Teraz tylko do przodu. Duzo zdrowia dla brata.31052014, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Kochane byłam dziś na USG, ale jeszcze nic nie widać - jedynie miejsce, w którym coś się zaczyna dziać. Oczywiście nie byłabym sobą, gdybym nie przegrzebała Internetu no i doczytałam, że to o kilka dni za wcześnie, żeby było widać nawet pęcherzyk ciążowy.
Ze względu na poprzednie obumarcie ciąży dostałam duphaston i kolejna wizyta za tydzień
Pati wspieram
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 20:35
Cassie, Pati Belgia, Kropka_1 lubią tę wiadomość
-
Ja tez bety nie zrobie,bo mieszkam za granica i tu sie jej nie wykonuje. Gosiu nawet nie wiesz jak ja sie boje.Kazde uklucie i bol powoduje strach,ale wierze ,ze tym razem bedzie dobrze musi...Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane Dziewczyny my tu się przejmujemy każdym badaniem i każdą wizytą, a przeczytajcie sobie historię jednego ratownika:
"3 w nocy. Wezwanie: bóle brzucha, w ciąży. Jedziemy i cieszymy się, że szybko załatwimy sprawę. Weźmiemy do szpitala i niech mądrzejsi się wypowiedzą czy to problem z ciążą czy "zwykłe" bóle brzucha. Na miejscu zastajemy lekko pobudzoną panią, która na zadawane pytania odpowiadała:
- w czym możemy pomóc?
- boli mnie brzuch
- w którym miejscu?
- nie wiem,
- nie wie pani?
- nie wiem, wysikałam krew,
- wysikała pani? może wody odeszły?
- nie wiem,
- w którym pani jest tygodniu?
- nie wiem,
- na kiedy ma pani termin porodu?
- nie wiem,
- były jakieś problemy wcześniej?
- nie wiem,
- była pani u lekarza?
- nie byłam,
Zaczynamy podejrzewać zaburzenia psychiczne, ale babka z wielkim brzuchem więc faktycznie w ciąży. Zapraszamy ją karetki i wieziemy do szpitala. Nagle zaczyna niemiłosiernie krzyczeć. Pytana co się dzieje mówiła, że nie wie, że boli ją brzuch. Nie wiedziała również czy to bóle parte i co ile następują. Gdy zaczęła krzyczeć równo co minutę postanowiłem ją zbadać "dokładniej" - i wiecie co - po raz drugi w karierze zdarzyło mi się wybadać główkę dziecka:-) Fajne uczucie tylko stres większy się robi. Na szczęście to była pierworódka, a u takich akcja porodowa zazwyczaj postępuje powoli. Tu jednak ciężko było się cokolwiek dowiedzieć od pacjentki. Dowieźliśmy ją w tym stanie do szpitala gdzie czekała na nas powiadomiona wcześniej ekipa położników"
Źródło wykop.pl użytkownik @Korba112Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 20:59
Cassie, apaczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cassie dokładnie też czekam, aż te bóle się skończą
juz od 13 dni mnie pobolewa brzuch, na szczęście dosyc delikatnie i nie mam plamień, ale sam fakt jest przerażający...
A tak BTW polecam program na androida OvuView, jest to ogólnie kalendarzyk miesiączkowy, ale mi juz zmieniło sie na tryb ciąży - możecie sobie tam zapisywac wszystkie symptomy (m.in. nudnosci, ból glowy, bezsenność itp), robić notatki kiedy była wizyta u gin czy kiedy bylo usg, zapisać sobie wyniki badan. Super sprawa.Mia S lubi tę wiadomość
-
Witam
Jestem marcową mamusią 2015
jakby któraś z was była zainteresowana ciuszkami dziecięcymi zapraszam do mnie na allegro
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25692612
ubranka polskiego producenta, bawełna 100 % polecam z czystym sumieniem o czym świadczą tez pozytywne komentarze -
31052014 wrote:Teraz tak sobie uświadomiłam jaki "gówniany" nick mam.
Wybaczcie. To data mojego ślubu.
Założyłam to konto z myślą że nie będę udzielać się na forach. A jednak nie mogę się oprzeć. W takim razie jestem Magdalena.
Nie wiecie czy nie da się zmienić nicku?
A więc Magdalenoznalazłam coś fajnego dla nas a konkretnie to dotyczy naszych wyników bety. Poniżej znajduje się strona ze statystykami, jaki był najniższy i najwyższy wynik bety na poszczególny dzień po OWU:
http://www.betabase.info/chart/basic/singleWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 22:17
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny