SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny byłam akurat na pierwszym w 5t4dz, i było serduszko
Nawet filmik nagrałam
DO tego owu była spóżniona, tak więc wydaje mi się ze dużo zalezy od sprzętu, ale mozecie mieć szczęście ze już będzie, czego bardzo zyczę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 23:20
apaczka, maaadzik1207, Kropka_1 lubią tę wiadomość
synku, trzymaj się mocno mamusi !
-
ja jestem w 6 tyg byłam wczoraj na usg i lekarz powiedział ze nic widział , załamałam sie ;( myslicie ze moze byc za wczesnie? kazał zrobić bete dzis ide...robiłam 2 grudnia wtedy była 35, wczoraj zrobiłam test i kreska była taka sama jak na tescie z dnia 2 grudnia ;( niewiem co mam myslec...[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
31052014 wrote:A tak na marginesie wyszło mi że idealna norma.
A Tobie?
Mi wyszło średnio, ale dzisiaj idę powtórzyć betę, mam nadzieję, że urośnie.
Co do bijącego serduszka to będąc w ciąży z córką jak miałam betę ponad 5 tys to też nie widziałam jeszcze serduszka tylko sam pęcherzyk, także nie zawsze na tak wczesnym etapie je widać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze a mnie tak mdli że to jakiś kosmos, łaże co chwilę do toalety bo wydaje mi się że już nie wytrzymam ale jeszcze daję radę. Próbuję coś jeść żeby przestało (a raczej staram się coś jeść, bo mnie odrzuca), ale w głowie mam tylko to że i tak pewnie zaraz to wszystko wróci;/ No i pięknie mi się zaczyna 7tc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 09:27
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy wam też się już lekko zaokrągla podbrzusze? Nie wiem czy u mnie tak szybko to widać bo jestem dość szczupła czy co, ale w poprzedniej ciąży też tak miałam. Bez koszulki normalnie widać zaokrąglony brzuszek.
Macica się rozciąga.
Cassie, klaudia. lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, u mnie w 6t5d było widać serduszko ale tylko na dobrym, nowoczesnym sprzęcie. Na starszym sprzęcie było to baaardzo słabo widać. Prowadzicie kalendarz ciąży na belly? Wejdźcie sobie na niego, na wykresie macie zaznaczone, kiedy powinno być widoczne serduszko na usg.
Karolina, a skąd wiesz, że jesteś w 6 tygodniu ciąży? Wnioskujesz po ostatniej miesiączce? Może być tak, że owulacja się przesunęła, albo zagnieżdżenie nastąpiło później... albo jedno i drugie. Może sprzęt był słaby? Nie zamartwiaj się. Daj znać, czy beta urosła. A jeśli się bardzo niepokoisz, może idź prywatnie do takiego ginekologa, który ma porządny sprzęt?
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Julia07.2015
-
Pati to tak jak ja
zasnęłam nawet nie wiem kiedy
futuremama, próbowałaś tych różnych sposobów na mdłości? Np. po przebudzeniu nie wstawać, tylko sięgnąć np. po sucharka (trzeba go sobie naszykować wieczorem, ma leżeć tuż przy łóżku), zjeść, a później poleżeć jeszcze przez 10-15 minut. Podobno bardzo wielu dziewczynom to pomaga. Spróbuj.Pati Belgia lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
Sana wrote:Pati to tak jak ja
zasnęłam nawet nie wiem kiedy
futuremama, próbowałaś tych różnych sposobów na mdłości? Np. po przebudzeniu nie wstawać, tylko sięgnąć np. po sucharka (trzeba go sobie naszykować wieczorem, ma leżeć tuż przy łóżku), zjeść, a później poleżeć jeszcze przez 10-15 minut. Podobno bardzo wielu dziewczynom to pomaga. Spróbuj.
Ale muszę coś pomyśleć i mimo wszystko w siebie coś wcisnąć, bo jest tragedia
Zjadłam jak tylko weszłam do pracy ale jak widać - to za późno -
nick nieaktualny
-
Mój brzuch też jakiś taki zaokrąglony, ale to myślałam że dlatego że więcej jem.
Od trzech dni brzuch pobolewa i mam brązowe plamienia i strasznie mnie to stresuje. Wizytę u gin udało mi się umówić dopiero na sobotę, a ja już mam najgorsze wizjeNaczytałam się o większym ryzyku poronień u osób z hashimoto i jakoś nie umiem włączyć pozytywnego myślenia.
-
Z podbrzuszem też tak mam, no i zaczyna się problem ze spodniami - muszą być takie które nie uciskają (jegginsy i z wysokim stanem już odpadają).
A w ogóle chyba pierwszy raz w ciąży śniło mi się nasze dziecko, że je przewijałam a nie miałam nic przygotowanego i byłam taka złaI pierwszy raz obudziłam się ze świadomością, że to naprawdę się dzieje i strachem czy sobieporadzę.
Cassie, 31052014 lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Mój brzuch też jakiś taki zaokrąglony, ale to myślałam że dlatego że więcej jem.
Od trzech dni brzuch pobolewa i mam brązowe plamienia i strasznie mnie to stresuje. Wizytę u gin udało mi się umówić dopiero na sobotę, a ja już mam najgorsze wizjeNaczytałam się o większym ryzyku poronień u osób z hashimoto i jakoś nie umiem włączyć pozytywnego myślenia.