SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWrocilam od dentysty - zeby zdrowe, dziasla tez ale ze przeziebiona jestem to mam zapchane zatoki i 'torby' nad dziaslami i stad ten bol... mam obserwowac i gdy sie pogorszy albo nie przejdzie to bedziemy dzialac dalej.
Oczywiscie wrocilam z zapasem testow
Krecha slicznie ciemniejeoby tak dalej
Jestem przeszczesliwa!!! -
Witam, dołączam do grona Sierpniówek;) U mnie jak na razie duży ból piersi, tak że nawet wczoraj nie dałam rady kołdrą się nakryć i niestety plamienia:( Byłam wczoraj u ginekologa po usg powiedziała, że na razie wszystko ok. Pęcherzyk ciążowy jest
(wczoraj 5 tydz. 5 dzień). A dzisiaj znowu plamienie ehhh. Dzisiaj jeszcze zrobiłam betę i mam ją powtórzyć w sobotę, żeby mieć pewność ze nic złego się nie dzieje. Pozdrawiam:P
lys, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej ja sie umowilan prywatnie na dzis na 20.15 ale mam stracha. Nastraszyl mnie tamten gin ze ciesze sie ze udalo mi sie dostac do tego.
Ja mam ochote na salatki:-)robie je codziennie...
Ja poronilam dwa razy ale staram sie myslec pozytywnie.
Witam nowe mamy:-) -
Ja też czuję się zmęczona, a w nocy chyba przez 2h nie mogłam zasnąć - myślałam że oszaleję! Właśnie gotuję obiad a czuję się jak bym przebiegła maraton... i mam lekkie mdłości:/
Jak mam smaki to na mięso, moze bedzie chłopczyk:) w sumie to bym się nie zdziwiła, bo u Męża w rodzinie to prawie sami chłopcy. -
nick nieaktualny
-
Ja tez troche swiruje,wczoraj mialam lekkie klucia,pozniej zobaczylam ze sluz ktory powinnien byc bialy jest jasnobrazowy,do tego doszlo pobolewanie brzucha tak spanikowalam,ze bylam u gin.Mieszkam w Norge i tutaj ueazaja,ze do 12tyg ciaza to nie ciaza i jej nie ratuja-zacofany kraj.Poszlam na wizyte zbytnio nie chciala mi zrobic usg,ale place to wymagam ,powiedziala ze macica ladna,ze to poczatki ciazy.Wyblagalam progesteron crinone 8% zel dopochwowy,bo tutaj nie przepisuja pacjetka chyba,ze poroni 4razy,kazala mi zachowac spokoj,to jej powiedzialam,ze bede spokojna jak dostane progesteron i wywalczylam
w drodze powrotnej zawarlam pakt z moim okruszkiem,ze on musi rosnac i byc silny w mamy brzuszku i tym razem nie moze nas zostawic,a ja bede walczyc i dbac o niego<3
Cassie, qska lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualnyKitaja moj maz sie mnie dzisiaj zapytal czy nie pojedziemy na swieta i sylwestra do Polski mam rownie 1000km. Powiem szczerze ze byloby fajnie ale tak sie boje o te kruszynke. W tym roku juz 3x bylismy, kurcze nie wiem czy to dobry pomysl.
Ale z drugiej strony moglabym sobie kupic Prenatal na cala ciaze i w Pepco kupic troszke rzeczy dla maluszka.
Jak moj wroci z pracy to bedziemy temat kontynuowac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 16:03
-
nick nieaktualny
-
31052014 wrote:Jak tam się czujecie?
Ja postanowiłam jednak iść jutro na betę. Postaram się nią nie stresować.
Głowa mnie bardzo boli i brzuch pobolewa, poza tym ok. Piersi bolą, więc chyba jest dobrze.
Ściskam!!! :*
Ja dziś odpukać nie mam mdłości:) co prawda jem częściej,ale mniejsze dawki:) najbardziej odczuwam mdłości przed snem,ale oby dziś było spokojnie:) dziś mam lenia:) jutro mam wizytę o 15.40 i oby wszystko było ok, to pojadę do Rodziców wcześniej na święta:) -
Ja bylam u lekarza widzialam pęcherzyk z zarodkiem i serduszkiem bijącym.ciąza wygląda na tydzień młodszą niz wynika z terminu@. I jeszcze sie okazało ze mam duże cysty na obydwu jajnikach, ale mam nadzieje ze bedzie dobrze.
Cassie, ainer85, Sana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki...Objawy ciążowe mnie dopadły.... Najpierw tak sobie beknelam no i poleciało.... No i tak przez ponad pół dnia....
Nie dam rady Was nadrobić... Nie mam siły.... Może jakiś skrót ostatnich wydarzeń? Ja jutro do fryzjera jadę. Obcinam sie, maz załamany ale ja potrzebuje zmiany... -
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa to teraz duzo wypoczywaj i ladny przyrost bety
a czy moge zapytac jaka masz wade?
niecierpliwa lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼