SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja po wizycie jestem tak wsciekla ze masakra glupszego ginekologa nie widzialam. Czujecie ze w powodzie wizyty wpisala mi spozniajacy sie okres i bol podbrzusza? Olala to totalnie, badala niedelikatnie. Potem robila mi usg stwierdzila ze pusty pecherzyk, mowie jej cos o becie to tez olala. Stwierdzila torbiel na jajniku i tyle, poszla do kompa i sie pyta czy chce opis badania. Ja zawal na miejscu, mowie ze chce. Ta klepie w ten komputer a ja probuje sie cokolwiek dowiedziec. Laskawie w koncu powiedziala ze sprzet jest stary i jajniki pokaze ale takiego malutkiegobzarodka nie (to po ch im taki sprzet) i ze mozliwe ze on tam jest. Zebymi do kogos poszla kto ma lepszy sprzet. Mowie jej o pecherzu a ona ze to normalne teraz, ale nawet mnie nie wysluchala. A przeciez umiem odroznic czeste wizyty w toalecie od tego ze mnie cisnie choc wlasnie sie zalatwilam i to z bolem. Ale to tez olala. Zapytalam czy cociaz urosept moge brac to ochoczo zawolala ze tak ziolowe jak najbardziej. Z mezem wpatrujemy sie w USG i niczym z pierwszymi testami - cos tam jest, ale czy jest naprawde czy sie okaze ze pecherzyk jest pusty. Dol.
Dziewczyna przede mna zaczela 8tc i ponoc 2 tyg wczesniej (prywatnie) slyszala serducho a tu nie. Beznadziejny sprzet czy u niej cos nie tak... Masakra:(
Czuje sie jeszcze gorzej niz przed wizyta. -
Witam SIERPNIÓWECZKI 2015.)
Jestem w 6 tygodniu ciąży. W zeszłym tygodniu byłam u lekarza i tylko pęcherzyk było widać. Teraz w poniedziałek znowu idę i mam nadzieję, że serduszko bić będzie:)
Zrobiłam sobie Beta HCG 08/12/2014 - 8762,10/12/2014 - 14951. Widać,że wzrasta.
Nie mam żadnych objawów, tylko piersi bolą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 20:03
Cassie, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Futuremama, co za niekompetentny lekarz...brak slow...nie martw sie i nie stresuj napewno za tydzien wszystko bedzie dobrze .Podaj imie tego lekarza i z jakich okolic by inne mamy bron Boze do niej nie trafily!!!Madzia80 witam coraz nas wiecej
grudzien to magiczny czas<3
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
futuremama wrote:A ja po wizycie jestem tak wsciekla ze masakra glupszego ginekologa nie widzialam. Czujecie ze w powodzie wizyty wpisala mi spozniajacy sie okres i bol podbrzusza? Olala to totalnie, badala niedelikatnie. Potem robila mi usg stwierdzila ze pusty pecherzyk, mowie jej cos o becie to tez olala. Stwierdzila torbiel na jajniku i tyle, poszla do kompa i sie pyta czy chce opis badania. Ja zawal na miejscu, mowie ze chce. Ta klepie w ten komputer a ja probuje sie cokolwiek dowiedziec. Laskawie w koncu powiedziala ze sprzet jest stary i jajniki pokaze ale takiego malutkiegobzarodka nie (to po ch im taki sprzet) i ze mozliwe ze on tam jest. Zebymi do kogos poszla kto ma lepszy sprzet. Mowie jej o pecherzu a ona ze to normalne teraz, ale nawet mnie nie wysluchala. A przeciez umiem odroznic czeste wizyty w toalecie od tego ze mnie cisnie choc wlasnie sie zalatwilam i to z bolem. Ale to tez olala. Zapytalam czy cociaz urosept moge brac to ochoczo zawolala ze tak ziolowe jak najbardziej. Z mezem wpatrujemy sie w USG i niczym z pierwszymi testami - cos tam jest, ale czy jest naprawde czy sie okaze ze pecherzyk jest pusty. Dol.
Dziewczyna przede mna zaczela 8tc i ponoc 2 tyg wczesniej (prywatnie) slyszala serducho a tu nie. Beznadziejny sprzet czy u niej cos nie tak... Masakra:(
Czuje sie jeszcze gorzej niz przed wizyta.
-
Cześć Dziewczyny!Ja mam termin na 6 sierpnia, jakby tak dzidziuś urodził się dwa dni wcześniej to miałabym piękny prezent na trzydzieste urodziny ;)Wg dzisiejszego USG jestem dokładnie w 6 tygodniu.Widać tylko pęcherzyk 17 mm.Wierzę, że będzie wszystko ok.Mam strasznie długie i nieregularne cykle więc owulacja mogła się przesunąć. Kolejne USG za tydzień i może zobaczymy coś więcej :)Pozdrowienia dla sierpniowych mamusiek
niecierpliwa, kate851, Cassie, ainer85, Kropka_1 lubią tę wiadomość
-
futuremama wrote:Mam inną, za tydz prywatnie. Chciałam tylko usg i skierowanie na badania żeby za nie nie płacić. A tu ch.... eh. Olała wszystko ;/
-
KasiaeN. wrote:Cześć Dziewczyny!Ja mam termin na 6 sierpnia, jakby tak dzidziuś urodził się dwa dni wcześniej to miałabym piękny prezent na trzydzieste urodziny ;)Wg dzisiejszego USG jestem dokładnie w 6 tygodniu.Widać tylko pęcherzyk 17 mm.Wierzę, że będzie wszystko ok.Mam strasznie długie i nieregularne cykle więc owulacja mogła się przesunąć. Kolejne USG za tydzień i może zobaczymy coś więcej :)Pozdrowienia dla sierpniowych mamusiek
ja też w przyszłym roku 30-stka na początku września czyli dzidzia byłaby miesiąc przed 30-stka:) obyśmy miały swoje najpiękniejsze prezenty:)
KasiaeN. lubi tę wiadomość
-
Kate bo na owu pokazuje ze termin masz na 30lipca, dlatego masz tydz do przodu
Ja tez termin na 6.08 i dzis pecherzyk 17,8mm.
Ta do ktorej ide prywatnie przyjmuje na nfz ale od wvzoraj mozna sie umawiac na przyszly rok, wiec musze zadzwonic.