SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tym że macicę w gardlę poczułam to racja, a ona jeszcze do mnie spokojnie (bo aż podskoczyłam) jak mam być spokojna jak boli. Wcześniej zawsze miałam facetów i każdy delikatny a ta pipa ;/
Paulina27 wrote:Ja też chodzę na fundusz I jutro idę prywatnie...ale prywatnie jest o niebo lepiej i lekarz super aaa kobieta na fundusz to już całkiem porażka na pewno jak cie badała to macie poczułam w gardle...to jest normą. ..
nie stresuj się ją w tamtym tygodniu tez byłam na wizycie nfz i byl sam pęcherzyk i gratuluje ciąży tak mówił! !
Dramat dziewczyny.
Chodziłam wiele lat na nfz ale z czymś takim się nie spotkałam.
Miałam lekarzy delikatnych, robiących usg i na bieżąco pokazujących co i jak (a nie jak ta że gapi się w monitor, coś na klawiaturze klika, coś na kartce zapisuje i milczy a ja nic nie wiem - nie miałam monitora obróconego do mnie).
Zawsze wywiady, leki, rozmowa, odpowiedzi a nie totalna wyje**a - bo inaczej nie mogę tego nazwać.
Także noc ciężka, każdy ból teraz to wydaje mi się że pęchęrzyk pusty więc pewnie zaraz wyleci. Czuję się fatalnie - banan zjedzony w łózku i leżenie nie pomaga. W autobusie prawie zemdlałam i wyszłam zataczając się, no i dalej mi słabo i niedobrze
Przepraszam że takim marudzeniem Was witam, ale nie mam gdzie indziej tego wyrzucić z siebie -
Myślicie że jest sens wizyty np. w pn? Bo do czwartku chyba umrę.
Jak się cieszyłam i gdy mi dowalało wciąż to wierzyłam, że to wina maluszka bo rośnie i jakoś to znosiłam tak teraz... cała wiara poległa. -
Hej dziewczyny:-( jestem załamana:-( myślałam,że może w koncu tu dołącze,a tu wielkie rozczarowanie:-(
wczoraj był mój 26 dzień cyklu i w końcu odważyłam sie zrobić test (ogólnie 3 dni po owulce miałam regularne kłucia w podbrzuszu jajnikach i pachwinach, do tego brązowe plamienie też po owulacji,nabrzmiałe,zaokrąglone piersi) i wyszły dwie kreski druga słabsza i wyszła po jakimś czasie niewiem h może dwie,bo odłożylam test z myślą znowu nic,bo jedna krecha. Potem w szoku zadzwoniłam do położnej i powiedziała,że nie ma znaczenia kiedy wyszła druga kreseczka i mi pogratulowała a dziś od rana brązowe plamienia i zaczynają sie robić czerwone. Dziś 27 dzień cyklu. Mam je regularne co 28 dni. Szyjka nisko,twarda,średnio otwarta. Brak mi sił normalnie. Od rana placz:-(Izabella❤️ -
nick nieaktualnyWieczorami zasypiam migiem, nawet nie wiem kiedy maz sie kladzie. Budze sie 2x na siku i o 5 oczy jak reflektory. Leze leze potem zasne i wstaje.
Dopadly mnie dzisiaj mdlosci. W lozku lezac tak mi sie odbilo ze wszysytko mialam w gardle... na szczescie porcelany nie pocalowalam.
Slaba jestem strasznie...
Meggi piekna beta
niecierpliwa piekne wiesci
futuremama nie wiem co Ci doradzic. Ja mam dopiero pierwsza wizyte w 8tc wiec ogolnie zwariuje do tego czasu.
Kitaja korzonkow wspolczuje...
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizabell23 wrote:Hej dziewczyny:-( jestem załamana:-( myślałam,że może w koncu tu dołącze,a tu wielkie rozczarowanie:-(
wczoraj był mój 26 dzień cyklu i w końcu odważyłam sie zrobić test (ogólnie 3 dni po owulce miałam regularne kłucia w podbrzuszu jajnikach i pachwinach, do tego brązowe plamienie też po owulacji,nabrzmiałe,zaokrąglone piersi) i wyszły dwie kreski druga słabsza i wyszła po jakimś czasie niewiem h może dwie,bo odłożylam test z myślą znowu nic,bo jedna krecha. Potem w szoku zadzwoniłam do położnej i powiedziała,że nie ma znaczenia kiedy wyszła druga kreseczka i mi pogratulowała a dziś od rana brązowe plamienia i zaczynają sie robić czerwone. Dziś 27 dzień cyklu. Mam je regularne co 28 dni. Szyjka nisko,twarda,średnio otwarta. Brak mi sił normalnie. Od rana placz:-(
Bardzi mi przykro ale po czasie testy sie nie licza, nie wiem skad polozna takie cuda wymysla. Testy po 5 minutach sie utleniaja i zabarwiaja. Mi przewanie kazdy test nawet gdy w ciazy nie bylam po czasie nawet po 15 minutach barwil sie i pokazywal pozytywny pozniej @ przychodzila.
Moja rada 5 minut i do kosza.
Przytulam
-
izabell23 nie załamuj się, z tego co piszesz wynika, że jeżeli już to była ciąża biochemiczna, ale test ciążowy również mógł pokazać fałszywy wynik, dlatego w takich wypadkach należy zrobić betę żeby mieć jednoznaczną odpowiedź.
niecierpliwa jakie będziesz mieć badania w 12 tygodniu? Chodzi o badania prenatalne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 10:07
-
Paulina27 moze skonsultuj to jeszcze z innym lekarzem,nie mow mu nic idz jak na normalne badanieCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
futuremama wrote:Myślicie że jest sens wizyty np. w pn? Bo do czwartku chyba umrę.
Jak się cieszyłam i gdy mi dowalało wciąż to wierzyłam, że to wina maluszka bo rośnie i jakoś to znosiłam tak teraz... cała wiara poległa.
Moja wiara tez polegla..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 10:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulina nie rob nic pochoponie, jest tyle pomylek na USG. Poczekaj, idz do innego lekarza z lepszym sprzetem. Musi byc dobrze!!!
Marzen w poprzedniej ciazy bylam pierwszy raz na wizycie w 6tc bylo widac zarodek alejeszcze nie dopiero w 8tc bylo
Ty masz 8tc za 2 tyg wiec powinno byc juz widac