SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kropka_1 wrote:Hej Kochane, widzę różne mniej i bardziej przyjemne tematy się pojawiły..
Futuremama – co za tupet! Uciekaj od niego, to bez sensu…
Cassie – bezsenność? Really?Ja nie jestem w stanie się obudzić więc totalnie przeciwny biegun w porównaniu z Tobą kochana, Malagosia, Kitaja i Niecierpliwa
Paulina27 – zgadzam się z dziewczynami, nic pochopnie! Skonsultuj to w innym miejscu. Wile osób podkreśla by trudne kwestie badać i konsultować z kilkoma niezależnymi specjalistami.Ofka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paulina, Magdalena współczuję! Ja też odchodzę z grona sierpniówek beta spadła mi ze 182 do 53 to mój czwarty raz kiedy tracę fasolkę więc nie jest to dla mnie aż taką traumą jak za pierwszym razem, ale też jest mi przykro.
A Wy wszystkie sierpnióweczki trzymajcie się cieplutko i dbajcie o siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 18:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej,
jestem tu pierwszy raz, wg OM termin mam na 20.08.2015. Wczoraj robiłam Betę i wyszła mi 91,56, jutro powtórzę. Mam bóle podbrzusza tak jak na okres, ale z tego co czytałam nie jestem jedyna.
Pozdrawiam wszystkie sierpniówki:)
Kalendarz ciąży BellyBestFriendWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 18:50
Cassie lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
Avensis wrote:Paulina, Magdalena współczuję! Ja też odchodzę z grona sierpniówek beta spadła mi ze 182 do 53 to mój czwarty raz kiedy tracę fasolkę więc nie jest to dla mnie aż taką traumą jak za pierwszym razem, ale też jest mi przykro.
A Wy wszystkie sierpnióweczki trzymajcie się cieplutko i dbajcie o siebie -
Paulina,Avensis i Magda nie znam slow pocieszenia,mysle o was i tule mocno do serca.Tez stracilam dziecko w 13tyg i wiem ,ze zadne slowa nie przyniosa ukojenia...Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Pati Belgia wrote:Avensis a mam takie pytanie, czy wogole lekarze wiedza dlaczego Twoje ciąże kończą sie poronieniem? Bo jesli juz 3 razy stracilas ciąże to musi mieć to jakies podłoże medyczne...
Wszystko wskazuje na progesteron, mam też podwyższoną prolaktynę, ale po obciążeniu. Konkretna przyczyna nie jest znana tym bardziej, że bez żadnego problemu urodziłam już dwójkę dzieci i właśnie po trzeciej ciąży poronionej prawdopodobnie w 9 tc ( wykryto w 11 tc) zaczęły się u mnie problemy i tracę każdą następną. -
Bardzo mi przykro dziewczyny. Nawet sobie nie wyobrażam co możecie czuć. Trzymajcie się ciepło!!
W taki razie spokojnie poczekam na wizyte w styczniu.
Myślałam, że druga ciąże będę przechodzić spokojniej ale i tak jest stres.
A wy dziewczyny dużo czytacie w internecie na temat ciąży i wszytskiego z nią związane?
Ja chyba za dużo...przez co jeszcze bardziej przeżywam.
Ostatnio na czytałam się o cholestazie i nie mogłam spać -
Avensis wrote:Wszystko wskazuje na progesteron, mam też podwyższoną prolaktynę, ale po obciążeniu. Konkretna przyczyna nie jest znana tym bardziej, że bez żadnego problemu urodziłam już dwójkę dzieci i właśnie po trzeciej ciąży poronionej prawdopodobnie w 9 tc ( wykryto w 11 tc) zaczęły się u mnie problemy i tracę każdą następną.
-
nick nieaktualny