SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati Belgia wrote:Hej dziewczyny, ja tez spac nie moge.....
Paulina 27, Avensis, Madziu jak sie czujecie?
Ja prawie nie spałam tylko co chwile do łazienki. ..czekam na koniec boje się tylko że nie obejdzie się bez łóżeczko wania. ..
Modlę się cały czas żeby tA moja męka się skonczyla -
nick nieaktualny
-
31052014 wrote:U mnie ostatnio obyło się bez łyżeczkowania ale leżałam w szpitalu. Tym razem nawet się tam nie wybieram, tylko do kontroli pójdę jak skończę krwawić.
Nie wiem jak powinno być bo to mój pierwszy raz ale gin powiedział ze to juz prawie 2 miesiące i nie mogę tego lekceważyć jak tylko dostane krwawienia od razu do szpitala...i myślisz że wtedy mnie zostawia czy puszcza do domu bo lekarz minie powiedzial -
Kropka_1 wrote:Hej Kochane, widzę różne mniej i bardziej przyjemne tematy się pojawiły..
Futuremama – co za tupet! Uciekaj od niego, to bez sensu…
Cassie – bezsenność? Really?Ja nie jestem w stanie się obudzić więc totalnie przeciwny biegun w porównaniu z Tobą kochana, Malagosia, Kitaja i Niecierpliwa
Paulina27 – zgadzam się z dziewczynami, nic pochopnie! Skonsultuj to w innym miejscu. Wile osób podkreśla by trudne kwestie badać i konsultować z kilkoma niezależnymi specjalistami.
I jak po wizycie u giną? ? -
Dzieńdoberek,
Byłam u lekarza w związku z plamieniami i okazało się, że mam torbiel na prawym i lewym jajniku i prawdopodobnie to powoduje niedobór progesteronu i plamienia. Dostałam duphaston i zalecenia odpoczynku. Zarodek jest i ma 0,5 cm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 11:33
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie najpierw trzymali 3 dni jak miałam bóle. Dostawałam zastrzyki rozkurczowe i luteinę. Wypuścili mnie do domu. Po 5 dniach wróciłam z plamieniami, później dostałam krwotoku. Trzymali mnie 2 dni i wypuścili po badaniach. Macica sama się oczyściła. Do 8 tygodnia zazwyczaj sama się oczyszcza. Mojej koleżance oczyściła się sama w 9 tygodniu, więc nie obawiaj się. Jest duża szansa że unikniesz zabiegu. Przy zabiegu jest ryzyko zrostów. Tylko podobno krócej się krwawi. Ja krwawiłam tydzień i drugi tydzień plamiłam. Po 2 tygodniach od poronienia byłam na kontroli. Akurat miałam owulację i wszystko już było czyste. Pozwolono mi się od razu starać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
31052014 wrote:Ja czekam na krwawienie i jak się będę dobrze czuła to nie wybieram się do szpitala tylko na kontrolę prywatnie po 2 tygodniach.
A powiedz mi bo ja zaczęłam 8 tydzień od wczoraj ból piersi ustąpił i mdłości czyli objawy ustąpiły. .nie orientujesz się ile jeszcze mam czekać na jakieś krwawienie? Bo ja spać nie mogę i ciągle płacze. .nie wiem ile wytrzymam -
lys wrote:Dzieńdoberek,
Byłam u lekarza w związku z plamieniami i okazało się, że mam torbiel na prawym i lewym jajniku i prawdopodobnie to powoduje niedobór progesteronu i plamienia. Dostałam duphaston i zalecenia odpoczynku. Zarodek jest i ma 0,5 cm. -
nick nieaktualnyMi w ostatnim poronieniu ustąpiły objawy (ból piersi i brodawek) rano a popołudniu zaczęłam krwawić. Ale miałam mocne bóle, takie skurcze od początku ciąży i trwało to do kilku dni po poronieniu. Mdłości nie miałam to ci nie powiem.
Za to w tej ciąży miałam mdłości, a jakieś 2 dni temu mi przeszły. Piersi i brodawki bolą wciąż więc chyba jeszcze nie czas. Bóli zresztą też nie mam. Czekam... -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny,
jestem w pracy, siedzę przy biurku cała zapłakana. Przeczytałam zaległe posty z dwóch dni i tak mi strasznie przykro Paulina27, Magda, Avensis nie ma słów które przyniosą wam ulgę, ale pamiętajcie że jesteśmy tu dla was.
Tulę ciepło. -
nick nieaktualny
-
lys wrote:Dzieńdoberek,
Byłam u lekarza w związku z plamieniami i okazało się, że mam torbiel na prawym i lewym jajniku i prawdopodobnie to powoduje niedobór progesteronu i plamienia. Dostałam duphaston i zalecenia odpoczynku. Zarodek jest i ma 0,5 cm.
Kurczę, ja napisałam zarodek, a to chyba nie zarodek tylko pęcherzyk ciążowy?