SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZadne slowa Wam ulgi nie przyniosa, tule mocno...
klaudia nie czytam, nie chce sie denerwowac.
Wszystkie badania mialam robione przed ciaza i wyniki mialam ksiazkowe, zwierzakow domowych nie mam, kontaktu ze zwierzakami (za wyjatkiem rybek) nie mam. Jestem spokojna. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny tak mi przykro...znam to, przechodziłam to kilka razy. Mimo iż mówimy ze z każdą następną strata łatwiej to przechodzimy uważam ze ból i żal nadal jest tak silny jak za pierwszym razem...
ja nadal się boje ze kolejny raz powtórzy się moja historia. My po poronieniu mamy tak trudno pozytywnie myśleć
-
Miru wrote:Dziewczyny tak mi przykro...znam to, przechodziłam to kilka razy. Mimo iż mówimy ze z każdą następną strata łatwiej to przechodzimy uważam ze ból i żal nadal jest tak silny jak za pierwszym razem...
ja nadal się boje ze kolejny raz powtórzy się moja historia. My po poronieniu mamy tak trudno pozytywnie myślećMiru lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualny
-
Kitaja wrote:Ja tez sie bardzo boje ,ze to sie powtorzy....ale trzeba wierzyc,ze bedzie dobrze,ile mozna czekac w kolejce po swoje male szczescie ....
Zgadzam się z Tobą, również się zastanawiam czy trauma związana ze stratą tej pierwszej poronionej ciąży nie skutkuje u mnie takim stresem, że każda kolejna ciąża jest dla mnie tak wielkim obciążeniem psychicznym, że organizm nie daje rady...
Dlatego wy dziewczyny nie przejmujcie się poprzednimi stratami tylko myślcie pozytywnie, niedługo święta i Sylwester a po świętach to już będzie z górkiJeszcze tylko Wielkanoc, noc świętojańska i... porodówka
-
Dziewczyny bardzo mi przykro
na Wikipedii jest napisane:
"ok. 50%-70% zapłodnionych komórek nie ulega zagnieżdżeniu (ginie w sposób niezauważalny).Nawet po zagnieżdżeniu, na 1000 ciąż ok. 300 zakończy się przedwcześnie, resorpcją lub poronieniem samoistnym wskutek niezgodności immunologicznej, wad genetycznych i rozwojowych powodowanych przez różne czynniki np. zatrucie alkoholem lub nikotyną. Spośród tych 300 przypadków w pierwszym miesiącu zginie ok. 112 zarodków, w drugim miesiącu – 72, w trzecim – 43, w czwartym – 24 reszta w pozostałych miesiącach ciąży"
Przykro mi że zdarzyło się to akurat Wam:( Mam nadzieję że już się więcej tak nie stanie.
Kropka i jak tam u lekarza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 22:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny