SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduje sie po szpitalu. Papiery do przeszczepu podpisane, reszta badań zrobiona i mamy daty:-) 5 stycznia zaczynamy z 3 cyklem chemii ( cięższej, mocniejszej,żeby zabić cały szpik) a 13 stycznia przeszczep. Jestem padnieta. Pani profesor wiedziała, ze staram sie o dzidziusia od 11 cykli i jak jej powiedziałam to bardzo serdecznie mi pogratulowała. Sama jest w ciąży z 3 dzidziusiem... Oczywiście płakałam jak dziecko jak nam tłumaczyli jak to bedzie przed, w trakcie i po przeszczepie...
Kropka_1, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPati Belgia wrote:Melduje sie po szpitalu. Papiery do przeszczepu podpisane, reszta badań zrobiona i mamy daty:-) 5 stycznia zaczynamy z 3 cyklem chemii ( cięższej, mocniejszej,żeby zabić cały szpik) a 13 stycznia przeszczep. Jestem padnieta. Pani profesor wiedziała, ze staram sie o dzidziusia od 11 cykli i jak jej powiedziałam to bardzo serdecznie mi pogratulowała. Sama jest w ciąży z 3 dzidziusiem... Oczywiście płakałam jak dziecko jak nam tłumaczyli jak to bedzie przed, w trakcie i po przeszczepie...
Życzę zdrowia dla brata!!!
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Juhuuuuuu
Pati, super wieści!!! Teraz pomalutku do celu, zobaczysz, wszystko się uda! Mega
Pati Belgia wrote:Melduje sie po szpitalu. Papiery do przeszczepu podpisane, reszta badań zrobiona i mamy daty:-) 5 stycznia zaczynamy z 3 cyklem chemii ( cięższej, mocniejszej,żeby zabić cały szpik) a 13 stycznia przeszczep. Jestem padnieta. Pani profesor wiedziała, ze staram sie o dzidziusia od 11 cykli i jak jej powiedziałam to bardzo serdecznie mi pogratulowała. Sama jest w ciąży z 3 dzidziusiem... Oczywiście płakałam jak dziecko jak nam tłumaczyli jak to bedzie przed, w trakcie i po przeszczepie...Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
31052014 wrote:Chyba nie zrobię w piątek powtórki. Za duży stres a i tak wizyta w poniedziałek.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualnyJa wiem o tym że liczy się przyrost. W pierwszej ciąży miałam niski przyrost i poroniłam. Tylko chyba wolę tego nie sprawdzać już, za duży stres. I tak w poniedziałek wizyta. Nie jestem pewna kiedy miałam owulację więc nie wiem czy wynik jest odpowiedni.
-
Sana wrote:Dzień dobry dziewczyny
Zrobiłam sierpnióweczkową listę-tabelkę
Wpisujcie się jeśli macie chęć
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iUMb5l8IIRgUoQ2Vjkh8C4NgT8A82-kRO1rbuEv32UU/edit?usp=sharing
Póki co każdy kto ma link może edytować tabelkę. Można tak zostawić, a można też dać dostęp tylko kilku osobom, które regularnie będą nanosić zmiany w tabeli. Jak woliciena lipcóweczkach się taka tabelka sprawdza
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 17:57
-
Ja odebrałam dzisiejszą betę i wynik mnie bardzo niepokoi bo wyszło 181 a ja jestem już 20 dni po owulce. Czy któraś z Was też miała takie wyniki? Jak sprawdzam wyniki innych dziewczyn to 31 dc miewały nawet niższe wyniki, ale owulacje miały kilka dni później niż ja.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pati dopiszę rano jak będę na kompie
bo tylko na komputerze niestety się da uzupełniać tabelkę.
Madziu bardzo dużo zależy od sprzętu. Mi na ostatniej wizycie starszy sprzęt prawie nie pokazywał maluszka ani jego tętna, a już na pożądnym sprzęcie było wszystko widać i słychać. Spokojnie
31052014, lekarz pewnie i tak będzie Ci kazał zrobić powtórkę bety, także ja na Twoim miejscu poszłabym na powtórkę bety w piątek.Pati Belgia lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
Pati super wiesci
Sana czy moglabys mnie dopisac rowniez do tabelki,bo pisze z telefonu z gory dziekuje wiek rodzicow 27/32 cykl staran 7.Dziewczyny mam do was pytanie czy odczuwacie lub odczuwalyscie takie dziwne klocia jakby w szyjce/pochwie mam tak dzis Od czasu do czasu moze troche panikuje,ale juz chyba mi tak zostanie
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeraz tak sobie uświadomiłam jaki "gówniany" nick mam.
Wybaczcie. To data mojego ślubu.
Założyłam to konto z myślą że nie będę udzielać się na forach. A jednak nie mogę się oprzeć. W takim razie jestem Magdalena.
Nie wiecie czy nie da się zmienić nicku?
Cassie lubi tę wiadomość