SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaata wrote:Apaczka, ja bym chętnie zrobiła ten panel pediatryczny, tylko ciekawe, czy jak poproszę pediatrę w Enelmedzie to da mi skierowanie... Muszę poczytać, który pediatra tam jest w porządku i chyba się przejdę zapytać o te badania.
Sprawdź czy masz w pakiecie, czasami te skomplikowane badania są płatne.
Magda - jeśli chodzi o Luxmed to we Wrocławiu wiecznie brakuje miejsca do specjalistów dziecięcych. Dzwonię na infolinię, powołuję się na standardy dostępności i po 2-3 dniach do mnie oddzwaniają i mówią, żebym poszła sobie gdzie chce prywatnie a oni mi oddadzą kasę, bo mają mało specjalistów. To tak, jakbyś potrzebowała.magda sz lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Matko Bosko Kochano...mam dzisiaj detoks od cukru i chyba bede po scianach chodzila. Ostatnio jem tyyyle slodyczy ze juz mi uzaleznieniem zalatuje. Wczoraj zzarlam cala pakee knoppersow za jednym razem. Rano slodkie buleczki na sniadanko i jeszcze kokosowa princessa musi byc. ...a opona rosnie
małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Paula, jeśli chodzi o pakiet w Enelmedzie to chyba mamy tam prawie wszystko, bo akurat męża firma ma bardzo bogaty ten pakiet, włącznie z pełną stomatologią, szczepionkami na żółtaczkę i grypę itp dla dorosłych w cenie, rezonansem, masażami w ramach rehabilitacji i całą resztą, a panel pediatryczny to raczej chyba dość tanie badanie.
-
Pulpecja wrote:Dziewczyny, a mufki macie z owczą wełną czy minky? Nie pocą się w tym ręce?
Ja mam taką, w środku jest mięciutki polar: http://www.smyk.com/babymatex-mufka-do-wozka-trippi,p1101546912,swiat-niemowlaka-p13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Nie mam sił dziewczyny czytać bo wyprodukowalyscie dzisiaj chyba z 10stron
Coś ważnego mnie ominęło?
Byliśmy dziś na usg bioderek -pierwszy raz miał w szpitalu po porodzie teraz drugi raz.Pan dr powiedział "niekostnienie" i tyle.Nóż kurwa mać czy w tym kraju na NFZ nic Nie można się dowiedzieć?!Zapytałam o co chodzi to powiedział że dawać wapno w syropie raz na tydzień i kontynuować vit.D i do kontroli za 6tyg.Mąż mi wytłumaczył że dalej są chrząstki A powinny być już kostki ale wtf?! Zadzwoniłam do kumpeli położnej i mówi żeby się nie martwić i że to jeszcze jest czas na to ale oczywiście sen z powiek mi to spędza.Któraś wie coś na ten temat lub miała coś podobnego?
Poza tym padam na pysk karton na kartonie w domu Leon rozdrazniony bo w domu Armagedon z pakowaniem ehhh dobrze że mama przyjechała to trochę lżej.AgaSad, zabka11, Weridiana lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Hej.ja jestem z wami caly czas na bieząco. Moja córa skonczyla juz 4 miesiace i wazy 6 kg.
ciesze sie ze jest to forum i jest tu nas tyle.
Magda sz. Podawalas chyba kiedys przepis na piersi z kurczaka z czosnkiem nie wiem czy to bylo w jakims ciescie czy jak?Paula_071, lys, niecierpliwa, jesslin87, zabka11, Weridiana, Maniuś, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Kurde po tym zastoju chyba mam mniej mleka wlasnie odciagalam i polowac mniej nawet czas odciagania przedluzylam
Padam na twarz dobranoc spokojnej nocyjesslin87 lubi tę wiadomość
-
Wróciłam od fryzjera, musiałam zamalować siwiznę
No ale jestem 200 zł lżejsza
Ciekawe, czy do świąt dam radę, czy znowu będę musiała farbować.
Kupiłam jednak kombinezon z H&M - podobny do tego, który ma Karolina, ale granatowy z polarem w środku - jest super, bardzo fajnie wykonany, bardzo lubię te dziecięce ciuszki od nich.niecierpliwa, 0na88, magda sz, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość