X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • lys Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka może kupę chce zrobić a nie może?
    Możesz tez jak zacznie się prezyc i plakac spróbować ja odbić i dopiero kontynuować karmienie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 23:52

zabka11, Zetka lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do zabawek to dzis dostal od dziadkow pianinko z fp, fajne bo 3+, miga jak glupie wiec malemu sie podoba, ale prawda jest taka ze jak sie z dzieckiem nie usiadzie to dupa, bo nie ma takiej zabawki co by sama zajela dziecko na pol godziny czy godzine, a spuszcze tylko mojego gargamela na minute to zaraz reka w buzi a zabawek na bujaku tyle ze go nie widac

Dzisiaj go polozylam,poszlam do drugiego pokoju a on gada i gada mąz mowi idz zobacz co on tak dyskutuje, podchodze do lozeczka a on palce w buzi i nadaje jak przekupa, pewnie mowil jakie pyszne te paluszki hehe

Magda mi sie jeszcze zaden gryzak nie rozpuscil hle hle, mam 2 z birth stars czy jakos tak, solidne ale mlody woli raczki, dlatego zyrafy nie kupuje bo by mnie chyba szlag trafil jak on by mial ja daleko w duuupie

Zabka u nas przez kilka dni bylo to samo, czasem to taka histeria ze musialam go dzwonkiem uspokajac, odziwo go to wylancza z krzyku

zabka11, magda sz lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas mała zasnęła obok tatusia. Stary chrapie jak niedźwiedź i tak sobie śpią :-) mam czas aż się zbudzi do karmienia
    Madzia, jak zepsułaś dziecku zabawki to niestety - płacz i płać.

A, już wiem co miałam przedtem napisać. Pisałyście, że dzieciaczki lubią swoje odbicie w lustrze. Przypomniałam sobie jak moja pierwsza teściowa wymyśliła, że dziecku nie wolno do roczku luster pokazywać, hehe, jakiś taki zabobon. Ukrywala wszystkie zabawki, gdzie były elementy z lusterkami, a jak zobaczyła, ze trzymam małego i pokazuję odbicie w lustrze, to prawie histerii dostała :-)

zabka11, Paula_071, magda sz, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    Żabka może kupę chce zrobić a nie może?
    Możesz tez jak zacznie się prezyc i plakac spróbować ja odbić i dopiero kontynuować karmienie.

Z kupkami nie ma problemu, wiec to raczej nie to.
    Do odbicia biore, nawet jak odbije to dalej cyrk.
    Pomaga jak ja wezme na rece i podam butle, ale albo musze sie kolysac albo chodzic, gdy ona je....
    No nie wiem, o co kaman...wczesniej pieknia jadla polozona w rogalu.

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Emma już trzecia noc z rzedu budzi sie 11-12 i wyspana , godzine musze ja usypiac , a wczesniej nakarmilam na spiocha i spala dalej.

Neyla lubi tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 00:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj pelnia. Pamietacie jak najpierw bylo ooo pelnia byleby jeszcze nie rodzic bo za wczesnie a potem ooo pelnia moze sie cos ruszy i w koncu urodze :D

Weridiana, zabka11, małaMyszka, magda sz, Maniuś, Laura, Zetka, 5ylwia, Amberla lubią tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 02:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad nie pamietam gdzie Psioszka byla na kontroli bioderek, ale ja bylam w przychodni na Dobrzynskiej i jestem bardzo zadowolona. Lekarz mial nazwisko na Sz, jak chcesz to sprawdze na pieczatce, nie dosc, ze mily, znpodejsciem do maluchow, to jeszcze wszystko pieknie wyjasnil. No i musisz miec skierowanie od pediatry do poradni ortopedycznej. Mozna umowic sie telefonicznie, tylko trzeba swoje odczekac na linii :)

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 03:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nadal nie śpimy :( moje dziecko się wybudza co 10 minut.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Neyla Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 05:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weridiana wrote:
    Moja Emma już trzecia noc z rzedu budzi sie 11-12 i wyspana , godzine musze ja usypiac , a wczesniej nakarmilam na spiocha i spala dalej.

U mnie to samo tylko o 4 rano :( jak chce zeby przelezakowala do 6 to musze dac cyca. Ale wez spij tak powyginana... Ostatnio na spacerze spotkalam znajoma i pytala sie jak tam sen...powiedzialam jej ze mala spi z nami ale za to cala noc...pozazdroscila mi wredna no :(

Malagosia, Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 05:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agasad skierowanie od pediatry do poradni To po pierwsze.Ja robiłam w Promyku Słońca na Swobodnej ale rejestrowałem się w sierpniu więc terminy strasznie długie.
    A najkrótsze terminy bo raptem kilka dni do chirurga z jaderkami są na Sienkiewicza acz to się nazywa czy jakoś tak-też jest tam szpital.No i na NFZ A czekaliśmy chyba 5dni od rejestracji. Dr z super podejściem.
    Wszyscy w domu śpią A mnie kręgosłup napierdala każdego dnia od porodu.Ból niesamowity w odc piersiowym-myślę że to po znieczuleniu.Któraś też to odczuwa po cc?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 05:31

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj obudzil sie o 3 i zasnal dopiero po 1,5h. O 6 juz wstal, zrobil siku na przewijak i podloge. Ogladamy wschod slonca. Spaaaac!

Neyla, zabka11, jesslin87, Laura, Amberla lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heej:)
    Wstałam sobie wczesniej zeby na spokojnie wypic kawę i sie ogarnąc to mój chłopczyk tez wstał nosz kurde

Weridiana, Paula_071, zabka11, jesslin87, mamasia lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry maly po całej nocy mial tak zdojonego pampa ze szok a smierdzial juz przez spiochy wazyl chyba z kilogram
    Niby w nocy najwięcej mleka jest a ja odciagam z obu max 90 może powodem jest to że zasypiam przy laktatorze hehe
    Muszę iść do cukierni po jakies ciacho. Mmmm już mi slinka cieknie nie dziwię się że waga stoi w miesiaca od miejsca jak wpieprzam słodycze jak glupia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 08:33

Neyla, Paula_071, jesslin87, mamasia, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaga ja ze słodyczami mam to samo, rano do kawy musi byc slodkie, na spacerze jak jestem to zawsze zachacze o jakąs cukiernie, zostało mi 3 kg na plusie, nie dziwne ze nie może zejśc..

Neyla, mamasia lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Wam zazdroszczę tych słodyczy...ja jem chleb z dżemem i landrynki jak chcę słodkie ;-)
    Niecierpliwa jak tam efekty odstawienia diety? Lys jak tam u Was?

Weridiana lubi tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • gianna88 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Nadrabiam Was od trzech dni i nie nadarzam oczywiście bo tyle produkujecie :)
    Śliczne te sierpniowe bobaski, cudnie sie patrzy na te foty :)
    U nas zaczelo sie przesypinie nocy. Kladziemy Julka ok 20 i spi do ok 5. Takze chodze niby wyspana ale zrobil sie taki absorbujacy w dzien ze nie moge odejsc na metr. Obiad tylko w chuscie moge zrobic, o sprzątaniu nie ma mowy. Wiec jest jak jest :)
    Ze słodyczami mam tak samo. Zarlabym jak glupia. Ile razy juz sobie obiecywalam detoks ale brak konsekwencji niestety.

Weridiana, Neyla, jesslin87 lubią tę wiadomość

atdcpx9izbdly3tt.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzięki za info o poradniach, musze dziś usiąść do tego.. Mały spał nie najgorzej ale u tak zaliczamy 2 nocne karmienia, marzę o przespanej nocy..
    Ze słodyczami mam identycznie.. ostatnio olalam dietę i jem tony słodyczy i jeszcze wrocilam do nabiału.. Narazie jest ok, wczoraj zjadłam miche owsianki, ale mi tego brakowało! Pewnie teraz waga pójdzie w górę

Neyla, jesslin87 lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf96678d4719.jpg

Tak na poprawe humoru z ranca :D :D :D

Milego dnia <3

Migotkaa, Weridiana, 0na88, Neyla, apaczka, aaaaga, zabka11, małaMyszka, magda sz, jesslin87, lys, Laura, gianna88, Zetka, 5ylwia, Kkarolinaaaa, Katarka, Amberla lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Neyla wrote:
    U mnie to samo tylko o 4 rano :( jak chce zeby przelezakowala do 6 to musze dac cyca. Ale wez spij tak powyginana... Ostatnio na spacerze spotkalam znajoma i pytala sie jak tam sen...powiedzialam jej ze mala spi z nami ale za to cala noc...pozazdroscila mi wredna no :(

Widzę ze tu wiecej dzieci ma zaburzony rytm.

Rano tez mojej sie poprzestawialo , zawsze wstajemy po 6 bo starsza dojezdza do szkoly i po 7 ma autobus, ubieram Emme i odprowadzamy siostre :-) jednak ostatnio budzi się kolo 4 i ponownie musze ja usypiac , zasnie o 5 a o 6 pobudka :-/
    Mam nadzieję ze to chwilowe. Dzisiaj jak wracalam z Emma to zasnela w chuscie , w domu rozpielam kombinezon i dalam cycka :-) i tak lezakujemy ;-)

Iys mam nadzieję ze odsypiacie

lys lubi tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne zdjecie , ja się jeszcze usmialam z tego garnituru wczoraj :-D

Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
‹‹ 2513 2514 2515 2516 2517 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ