SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A co do zabawek to dzis dostal od dziadkow pianinko z fp, fajne bo 3+, miga jak glupie wiec malemu sie podoba, ale prawda jest taka ze jak sie z dzieckiem nie usiadzie to dupa, bo nie ma takiej zabawki co by sama zajela dziecko na pol godziny czy godzine, a spuszcze tylko mojego gargamela na minute to zaraz reka w buzi a zabawek na bujaku tyle ze go nie widac
Dzisiaj go polozylam,poszlam do drugiego pokoju a on gada i gada mąz mowi idz zobacz co on tak dyskutuje, podchodze do lozeczka a on palce w buzi i nadaje jak przekupa, pewnie mowil jakie pyszne te paluszki hehe
Magda mi sie jeszcze zaden gryzak nie rozpuscil hle hle, mam 2 z birth stars czy jakos tak, solidne ale mlody woli raczki, dlatego zyrafy nie kupuje bo by mnie chyba szlag trafil jak on by mial ja daleko w duuupie
Zabka u nas przez kilka dni bylo to samo, czasem to taka histeria ze musialam go dzwonkiem uspokajac, odziwo go to wylancza z krzykuzabka11, magda sz lubią tę wiadomość
-
U nas mała zasnęła obok tatusia. Stary chrapie jak niedźwiedź i tak sobie śpią
mam czas aż się zbudzi do karmienia
Madzia, jak zepsułaś dziecku zabawki to niestety - płacz i płać.
A, już wiem co miałam przedtem napisać. Pisałyście, że dzieciaczki lubią swoje odbicie w lustrze. Przypomniałam sobie jak moja pierwsza teściowa wymyśliła, że dziecku nie wolno do roczku luster pokazywać, hehe, jakiś taki zabobon. Ukrywala wszystkie zabawki, gdzie były elementy z lusterkami, a jak zobaczyła, ze trzymam małego i pokazuję odbicie w lustrze, to prawie histerii dostałazabka11, Paula_071, magda sz, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Żabka może kupę chce zrobić a nie może?
Możesz tez jak zacznie się prezyc i plakac spróbować ja odbić i dopiero kontynuować karmienie.
Z kupkami nie ma problemu, wiec to raczej nie to.
Do odbicia biore, nawet jak odbije to dalej cyrk.
Pomaga jak ja wezme na rece i podam butle, ale albo musze sie kolysac albo chodzic, gdy ona je....
No nie wiem, o co kaman...wczesniej pieknia jadla polozona w rogalu. -
Dzisiaj pelnia. Pamietacie jak najpierw bylo ooo pelnia byleby jeszcze nie rodzic bo za wczesnie a potem ooo pelnia moze sie cos ruszy i w koncu urodze
Weridiana, zabka11, małaMyszka, magda sz, Maniuś, Laura, Zetka, 5ylwia, Amberla lubią tę wiadomość
-
AgaSad nie pamietam gdzie Psioszka byla na kontroli bioderek, ale ja bylam w przychodni na Dobrzynskiej i jestem bardzo zadowolona. Lekarz mial nazwisko na Sz, jak chcesz to sprawdze na pieczatce, nie dosc, ze mily, znpodejsciem do maluchow, to jeszcze wszystko pieknie wyjasnil. No i musisz miec skierowanie od pediatry do poradni ortopedycznej. Mozna umowic sie telefonicznie, tylko trzeba swoje odczekac na linii
-
Weridiana wrote:Moja Emma już trzecia noc z rzedu budzi sie 11-12 i wyspana , godzine musze ja usypiac , a wczesniej nakarmilam na spiocha i spala dalej.
U mnie to samo tylko o 4 ranojak chce zeby przelezakowala do 6 to musze dac cyca. Ale wez spij tak powyginana... Ostatnio na spacerze spotkalam znajoma i pytala sie jak tam sen...powiedzialam jej ze mala spi z nami ale za to cala noc...pozazdroscila mi wredna no
Malagosia, Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość
-
Agasad skierowanie od pediatry do poradni To po pierwsze.Ja robiłam w Promyku Słońca na Swobodnej ale rejestrowałem się w sierpniu więc terminy strasznie długie.
A najkrótsze terminy bo raptem kilka dni do chirurga z jaderkami są na Sienkiewicza acz to się nazywa czy jakoś tak-też jest tam szpital.No i na NFZ A czekaliśmy chyba 5dni od rejestracji. Dr z super podejściem.
Wszyscy w domu śpią A mnie kręgosłup napierdala każdego dnia od porodu.Ból niesamowity w odc piersiowym-myślę że to po znieczuleniu.Któraś też to odczuwa po cc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 05:31
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Dobry maly po całej nocy mial tak zdojonego pampa ze szok a smierdzial juz przez spiochy wazyl chyba z kilogram
Niby w nocy najwięcej mleka jest a ja odciagam z obu max 90 może powodem jest to że zasypiam przy laktatorze hehe
Muszę iść do cukierni po jakies ciacho. Mmmm już mi slinka cieknie nie dziwię się że waga stoi w miesiaca od miejsca jak wpieprzam słodycze jak glupiaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 08:33
Neyla, Paula_071, jesslin87, mamasia, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Witam
Nadrabiam Was od trzech dni i nie nadarzam oczywiście bo tyle produkujecie
Śliczne te sierpniowe bobaski, cudnie sie patrzy na te foty
U nas zaczelo sie przesypinie nocy. Kladziemy Julka ok 20 i spi do ok 5. Takze chodze niby wyspana ale zrobil sie taki absorbujacy w dzien ze nie moge odejsc na metr. Obiad tylko w chuscie moge zrobic, o sprzątaniu nie ma mowy. Wiec jest jak jest
Ze słodyczami mam tak samo. Zarlabym jak glupia. Ile razy juz sobie obiecywalam detoks ale brak konsekwencji niestety.
Weridiana, Neyla, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dzięki za info o poradniach, musze dziś usiąść do tego.. Mały spał nie najgorzej ale u tak zaliczamy 2 nocne karmienia, marzę o przespanej nocy..
Ze słodyczami mam identycznie.. ostatnio olalam dietę i jem tony słodyczy i jeszcze wrocilam do nabiału.. Narazie jest ok, wczoraj zjadłam miche owsianki, ale mi tego brakowało! Pewnie teraz waga pójdzie w góręNeyla, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Dzien doberek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf96678d4719.jpg
Tak na poprawe humoru z ranca
Milego dniaMigotkaa, Weridiana, 0na88, Neyla, apaczka, aaaaga, zabka11, małaMyszka, magda sz, jesslin87, lys, Laura, gianna88, Zetka, 5ylwia, Kkarolinaaaa, Katarka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Neyla wrote:U mnie to samo tylko o 4 rano
jak chce zeby przelezakowala do 6 to musze dac cyca. Ale wez spij tak powyginana... Ostatnio na spacerze spotkalam znajoma i pytala sie jak tam sen...powiedzialam jej ze mala spi z nami ale za to cala noc...pozazdroscila mi wredna no
Widzę ze tu wiecej dzieci ma zaburzony rytm.
Rano tez mojej sie poprzestawialo , zawsze wstajemy po 6 bo starsza dojezdza do szkoly i po 7 ma autobus, ubieram Emme i odprowadzamy siostrejednak ostatnio budzi się kolo 4 i ponownie musze ja usypiac , zasnie o 5 a o 6 pobudka
Mam nadzieję ze to chwilowe. Dzisiaj jak wracalam z Emma to zasnela w chuscie , w domu rozpielam kombinezon i dalam cyckai tak lezakujemy
Iys mam nadzieję ze odsypiacielys lubi tę wiadomość