SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Może karnet do spa dla dwojga?
Któraś pisała wcześniej że jak jest niedobór vit D to się dziecko poci??
Mój właśnie tak ma przy karmieniu i w nosidelku i właśnie na usg bioderek dr o to pytał.To pewnie dlatego brak tych jąder kostnienia i jestem teraz w domu.Której to stowke wisze za diagnozę?!top forum jest bezcenne przysięgam.Do rzeczy więc:daje mu codziennie vit D 400mg i teraz kazał dac łyżeczkę wapna raz w tyg myślicie że starczy?0na88, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Wrociłam od koleżanki. Dowiedziałam się na swój temat wielu ciekawych rzeczy. Jeśli tak postrzegają mnie też inni to niech mnie cmokną w mój wielki zad!
-
Suszarki do grzybów nie mam,ale to mają tescie i biore juz gotowe ususzone
Urządzenie do papek..hmm..blenderem chyba wyjdzie to samo?
Hm..no to musze wydumać coś innego..myslałam ze moze są jakies sprzęty o których istnieniu nie mam pojecia a są fajne i przydatne.
O kurczaczki..jakis wyjazd by był chyba mega mega .. ! podpowiemdzieki psioszka!
psioszka11, aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, jeśli chodzi o mojego męża, to jest typ człowieka bardzo pracowitego i przede wszystkim ma do wszystkiego cierpliwość - w przeciwieństwie do mnie - ja jestem trochę leniwa jednak, a cierpliwości to często mi brakuje. Więc jak widać się dobraliśmy
Mój mąż wszystko w domu naprawia sam, jak wykańczaliśmy mieszkanie to mnóstwo rzeczy sam tutaj zrobił, np. całą elektronikę, sufity podwieszane, malowanie, podłogi, listwy przypodłogowe itp. Mimo tego, że w życiu codziennym nie ma nic wspólnego z branżą budowlanąOn jest aktywny ciągle i czasem aż się zastanawiam skąd on na to wszystko bierze czas, potrafi np. w czasie przerwy obiadowej w pracy wyskoczyć do urzędu skarbowego załatwić sprawę, a później pójść do rossmana i kupić mi mleko owsiane (gdzie ja nawet nie zauważyłam, że już się kończy).Coś takiego jak myjnia samochodowa u nas nie istnieje - mąż sam ogarnia, koła z letnich na zimowe i odwrotnie też zmienia sam + jeszcze rodzicom. I tak jest z większością spraw. Jest dużo bardziej aktywny ode mnie, ale oboje mamy świadomość, że jesteśmy różni i jakoś nie mamy pretensji do siebie o to.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 16:43
małaMyszka, Weridiana, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość
-
ona88 e-koleżanki dobre dobre
ale to fakt, nie należy się przejmować opiniami innych Myszka olej to
Jestem lekko wkurzona wczoraj prawie cały dzień nie było wody, a potem leciał kilka godzin taki syf że szok, teraz od kilku godzin znów woda brudna, wręcz pomarańczowa, zmywarka pełna, gary brudne, mnóstwo prania a ja nie mogę nic zrobić. Nie wspominając o wzięciu prysznica czy wykąpaniu małej.0na88 lubi tę wiadomość
-
Agaata wrote:Karolina miałam na myśli takie urządzenie:
https://www.babymama.pl/baby-food-center-duux-p2044.html
O nie! Agata zapodaje linka to znaczy, ze pewnie zaraz strace kase0na88, Agaata, lys, magda sz, apaczka, Zetka, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Karolina, a może urządzenie do pieczenia chleba? Są też fajne wyciskarki do soków, które nawet z ziół soki potrafią wycisnąć. Super do robienia koktajli.
Miśka nie może zasnąć i marudzi. Starsze dzieci wywiało, mąż jeszcze w pracy. Jesteśmy same.
Muszę się wam pochwalić, że miałam dzisiaj natchnienie i posprzątałam pięknie łazienkę. Taka jestem. A co!!!No i robię już trzecie pranie dzisiaj:-/
małaMyszka, jesslin87, Weridiana, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Pulpecja to wyprzedzilas mnie o 1 pranie, bo ja dzis 2 pralki, w sumie potem jeszcze pralam recznie to mozna zaliczyc jako 3, lazienke tez wyszorowalam z ta roznica, ze bez natchnienia, a z koniecznosci
Pulpecja, Zetka, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
zrobilam sobie jablko na parze ,( nagla zachciewajka ) ,robilo sie prawie 45 min wiec glodna szukalam w przyprawach cynamonu, wzielam pierwsza lepsza przyprawe na C.. i okazalo sie ze cale jablko posypalam czosnkiem w proszku .
fatalniePulpecja, Agaata, niecierpliwa, lys, magda sz, AgaSad, apaczka, mamasia, Zetka, małaMyszka, Katarka, jesslin87, Weridiana, Paula_071, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość