SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
kurde ja podaje ten devikap, nie powinnam? sama witaminę d teraz?
u nas troche czasu brak na seks ale jak juz do czegoś dojdzie to mi oczywiście mało, wczoraj mnie mąż zaciagnał do sypialni jak mały spał i nie powiem było bosko:D
kurde to tylko ja się czuje taka "ciasna?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 11:25
małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:mi libido wrocilo do normalnosci ale co z tego .. nawet jak jakims cudem do czegos dojdzie to nie czuje wlasciwie nic, chyba moj maz musialby miec maczuge jakas
o ! zwale na niego, to jego wina , ma za malego po prostu)
Hahaha padlammałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Musze dac tez ochraniacze na drugi bok, bo skonczylo sie rykiem, bo walnela glowa w szczebelek, co oczywiscie moglam przewidziecWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:49
apaczka, 0na88, Pulpecja, lys, Neyla, jesslin87, agatka196, Katarka, mamasia, Martucha86, małaMyszka, Amberla, Weridiana, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ja tez ostatnio preferuje reczna robote lub ustna bo gdy pomysle o penetracji juz mnie boli kurde a czasu brak by pojsc do ginka nawet T zauwazyl ze stronie od bzykania bo jakos dziwnie chetniej nim sie zajmuje co go mega zdziwilo hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 11:33
Paula_071, Zetka, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Neyla wrote:Aha i czy wasze dzieci też się pocą w trakcie snu? Moja spała dzisiaj tylko w cienkim pajacu i w nocy miała mokre plecy (nie zlała się). Śpi przykryta do pasa moją kołdrą. W kocu strasznie się rozkopuje. Aż tak jej gorąco?
A jaka witamine D podajesz? Czasami jak jest niedobor to dzieci sie poca.
Niecierpliwa - moj tez sie tak kreci, wpada z maty, musze jakies blokady musze zrobic.niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
niecierpliwa widzę że też masz takie łóżeczko że tam gdzie głowa nie można przymocowac poduszek tylko trzeba związać dwie:)
Ja już od dawna mam zamontowane wszystkie 6a mały jak zasypia to wkłada rączkę pod spód jednej poduszki i tak sie przytula
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
produkujecie i produkujecie, lubię to
mam co czytać w trakcie karmienia
Ja mężowi chyba nigdy śniadania nie zrobiłam, z resztą on często pije tylko kawę, więc jak pracowałam i wcześnie wstawałam to mogłam mu zrobić, a tak to zawsze on wstaje wcześniej i jak jesteśmy razem to on mi kawkę robi i idzie do sklepu po croissanty. Gotować też rzadko gotuję, częściej mąż, albo coś zamawiamy.
Też jestem za zjazdem sierpniówekniecierpliwa, jesslin87, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
ja na szybko wciagam obiad bo zaraz latorosl wstanie ... 4 dzien z rzedu jem to samo ;/ nakupowalam piersi z kurczaka , kaszy gryczanej i tych papirusow winiary. Juz mam dosc, ale przynajmniej szybko sie robi
jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Neyla wrote:Podaję je KiD-vitum
A może zacznij podawać witamine D - lek, jak zacznie 4 msc?
My dzisiaj wychodzimy do Greco na obiad.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 12:57
jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
niecierpliwa wrote:Apaczka jak powrot do masla?
Ja od wczoraj do kanapek uzywam serka bialego, zobaczymy.
Jakos nie potrafie sobie wyobrazic Wigilii, gdzie nic nie bede mogla zjescszaleństwo
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A tu mama renifer
tańczyłam i śpiewałam. Maks się śmiał a tata ukradkiem kręcił ehh puści mu się jak będzie starszy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 14:22
0na88, lys, niecierpliwa, aaaaga, Paula_071, 5ylwia, apaczka, Neyla, magda sz, Katarka, mamasia, małaMyszka, Amberla, Weridiana, Maniuś, zabka11, witaminkab lubią tę wiadomość