SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Sluchajcie,mam pytanie. Chodzi o jakis sprzet z ktorego jestescie zadowolone? Mam powoedziec rodzicom co chcemy na swieta.
Mam:
Mikser
Blender
Zelazko
Maszyne do mielenia
Ekspres do kawy
Toster
Gofrownice
Sokowirowke
Tablet
Laptopa
Szybkowar
No i nie wiem co wybrac...jak tak dumam to nic mi juz nie potrzeba..ale moze jest cos takiego co jest przydatne a ja o tym nie wiem? :pmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Mikrofalówka? Wiciskarka do cytrusów? Sprzęt do odtwarzania muzyki? Playstation? My z takich sprzętów dostaniemy dysk zewnętrzny, by móc zgrywać wszystkie zdjęcia i filmiki juniora.
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Mój dziś wyjątkowo grzeczny, dał mamie ogarnąć trochę mieszkanie, na spacerze ładnie zasnął i już śpi 3 godz w gondoli, zauważyłam że on lubi spać jak jest chłodno, wręcz zimno.. w nocy spocił się - kurcze może dlatego się wybudza bo jest mu za ciepło.. ja z kolei zmarzluch więc nie dogadamy się w tym temacie, chyba mąż będzie z nim spał bo on też uwielbia jak jest zimno, ponuro i leje..
Karola może wymyśl innny rodzaj prezentu, po co będziesz się na siłę uszczęśliwiać jakimś sprzętem którego nie potrzebujesz.. jeszcze przychodzi mi na myśl jakaś nowa suszarka, prostownica, dla męża maszynka do golenia..
Wibrator? kurde chyba mnie poniosło:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 15:40
0na88, lys, aaaaga, Katarka, Zetka, małaMyszka, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Poszlam wstawic pralke, wracam a Julka robi za wskazowke zegara tylko zegar szedl do tylu ;P
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ae8d4dd142c.jpg
Musze dac tez ochraniacze na drugi bok, bo skonczylo sie rykiem, bo walnela glowa w szczebelek, co oczywiscie moglam przewidziec
Laura jeszcze tak nie robiW ogóle to nie bardzo lubi leżeć na boczku... Tylko w nocy jak śpi i się przez sen wierci to obracam Ją na boczek i śpi spokojnie, a tak w dzień nie bardzo lubi tak leżeć... Parę dni temu się zdarzyło, że położyłam Ją na pleckach, poszłam, przychodzę, a Ta leży na boczku
No i do karmienia Sama potrafi tak się położyć, ale żeby tak jak Julka to nie... Mam nadzieję, że to nie jest powód do zmartwień...
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Sluchajcie,mam pytanie. Chodzi o jakis sprzet z ktorego jestescie zadowolone? Mam powoedziec rodzicom co chcemy na swieta.
Mam:
Mikser
Blender
Zelazko
Maszyne do mielenia
Ekspres do kawy
Toster
Gofrownice
Sokowirowke
Tablet
Laptopa
Szybkowar
No i nie wiem co wybrac...jak tak dumam to nic mi juz nie potrzeba..ale moze jest cos takiego co jest przydatne a ja o tym nie wiem? :p
wibratoraaaaga, Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość