SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
0na88 wrote:Myszka olej to
ja wole nie wiedziec co mysla o mnie inni , czlowiek zdrowszy chodzi. W razie czego masz nas (e-kolezanki
).
Dowiedziałam się, że strasznie jestem zamknięta w sobie. Z nikim nie chcę się spotykać.
Zawsze byłam aspołeczna.
Nie można zrozumieć, że mam Was?!
O każdej porze dnia i nocy.
Też jestem za zlotem czarownic.
M już wraca. Dzwonił, że zaraz będzie, jakoś dziwnie miły... Może esy, które mu wysłałam w ramach naszej "rozmowy" coś zmienią.
niecierpliwa, lys, 0na88, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3c25d0df1e7.jpg
AgaSad, magda sz, niecierpliwa, lys, aaaaga, Zetka, apaczka, Martucha86, Neyla, 5ylwia, jesslin87, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
A mi na spacerze przebiła się opona w wózku..kuźwa naprawa bardzo prosta tzn pewnie jak w rowerze trzeba dętkę skleić a mąż patrzy na mnie jakbym po chińsku mówiła.. ja baba ze wsi nie raz sama takie coś robiłam albo przynajmniej widziałam jak tata to robi - a te chłopy z miasta to lipa w takich tematach.. pojechał do decathlonu do serwisu rowerowego.. ciekawe ile trzeba czekać na taką "usługę"..
pytam się czy od razu wraca - nie, jeszcze do rodziców jadę zawieść coś tam.. oczywiście nawet jak nie pracuje to muszę sama siedzieć wieczorami z małym.. przykre i tyle..
Dobrze że mały dziś pospał 4 godz po południu to nie jest marudny i narazie nie dopomina się na rączki..
Mysza olej te znajome.. ja już dawno temu doszłam do wniosku że toksyczne znajomości mnie nie interesują i pozrywałam kontakty, po cholerę mam potem słuchać jak mnie obgadują, mam kilka przyjaciółek z którymi trzymam się od lat i to mi wystarczy, plus rodzinka i jest ok..niecierpliwa, małaMyszka, jesslin87, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Karolina koleżanka ostatnio kupiła sobie takie coś i zachwycona. Ty pewnie w temacie jako kosmetolog ale zobacz może akurat
http://allegro.pl/peeling-kawitacyjny-kawitacja-skin-cleaner-blue-i5679460378.html
Nie wiem co małżowi kupić na gwiazdkę, chce jakąs koszulkę patriotyczną...będzie wygladał z niej jak naziol. Na mikołaja idziemy do restauracji z dziczyzną, nigdy dzika nie jadłam i mam zachciewaję. W ogólnie nie wiem co kupić całej rodzinie, u męża w rodzinie zwyczaj że każdy kupuje każdemu, co roku wywożę graty do rodziców bo nie wiadomo co z tym robić... dla mnie to nie przyjemność takie prezenty tylko zawracanie dupy, uważam że można kupić prezenty mamie tacie, dzieciom i styka bez ciotek, kuzynów itd... ani nie wiem co im kupić ani oni nie wiedzą co mi, dostałam już ileś rajstop we wzorki, w których nie chodzę, albo leginsy we wzroki ... ajjj marzą mi się święta tylko we 3
Ona88.. może będziesz sierpniówką 2016 haha jabłko z czosnkiem
małaMyszka, 0na88, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Mysza zauważyłam że jak komuś się układa - rodzina, mąż, dziecko itp. to inni dostają żalu dupy. Raptem okazuje się jak bardzo się zmieniłyśmy itp. wydaje mi się że to ostra zazdrość, ale fakt mogę powiedzieć jedno, odkąd mam własną rodzinę mam wszystko inne w de. rodzina jest moim całym światem i nie potrzebuje innych do szczęścia.
małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
http://allegro.pl/masc-na-bol-dupy-lek-na-wszystkie-problemy-swiata-i4839051203.html
dziewczyny to jest prezent na gwiazdkę!!! przynajmniej dla niektórych by się nadawał.lys, aaaaga, mamasia, niecierpliwa, apaczka, magda sz, Aga89, Martucha86, Ewa123, Neyla, małaMyszka, jesslin87, Weridiana, Paula_071, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Mam fajny artykuł od rozszerzaniu diety z wykazem co kiedy i zalecenia WHO, może kogoś zainteresuje, mnie zainteresował bo dziewczynka ze zdjęcia to kopia mojej Mai heheh
http://www.mlecznewsparcie.pl/2015/02/rozszerzanie-diety/małaMyszka, Agaata, niecierpliwa, Pulpecja, jesslin87, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
AgaSad my też mieliśmy dziurkę. Dosłownie dziurkunie. Tyle, że u nas na zadupiu,w serwisie rowerowym tego nie zrobią, bo mają mega sklep z serwisem na końcu miasta...
jesslin87 lubi tę wiadomość
-
Hejo,była ta pigwa,sprawdziła,że nie ma u nas patologii i młody ma dobre warunki bytowe,podobał jej się pokoik Piotrusia,jego gadulstwo,bo mu się akurat włączyło i poszła. Nic nie przyniosła,wagi też nie miała także tylko czas nam zabrała,o!
małaMyszka, jesslin87, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Aaaa, któraś pytała o pajaca elfa z Tesco,w Marino jest po 42zł,a do 29.11 jest -30%,więc można kupic korzystniej. Są też takie bodziaki o których pisałam Ala Mikołaj,Elf lub z balwankami i choinkami po 15złotych,a po tej znizce 10,50
jutro postaram się sfocic to pokaże
małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Katarka jestem pewna, ze to o niczym zlym nie swiadczy, ze Laurka sie nie kreci
Wieczorkiem lezelismy w 3 na tapczanie i tak sie od nas odpychala, ze obkrecila sie wokol wlasnej osi. Zajelo jej to 15 minut, usapala sie strasznie, ale ile radochy z niej mielismymałaMyszka, Katarka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Czy u któregoś maluszka pojawia się siny trójkąt wokół ust?
Mojemu się pojawia jak kładziemy go na przewijaku. Kurcze wiem, że to może być kardiologiczne, tym bardziej, że jeszcze w brzuszku miał spadek tętna... -
Agaata wrote:Echh, u nas ostatnio dość mocno nasiliło się ulewanie. W nocy dzisiaj ulewał bardzo mocno, w dzień zresztą też, po kilka razy po jedzeniu i serkiem. Nie wiem o co znowu chodzi, ale co chwila coś mnie martwi...
Agata u nas tezmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Agaata wrote:Echh, u nas ostatnio dość mocno nasiliło się ulewanie. W nocy dzisiaj ulewał bardzo mocno, w dzień zresztą też, po kilka razy po jedzeniu i serkiem. Nie wiem o co znowu chodzi, ale co chwila coś mnie martwi...