SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedziałam.6 grudnia widzieliśmy serduszko :)

Maniuś, niecierpliwa, jesslin87, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    A mój skomentował we właściwy dla siebie sposób

ON : ja mogę jechać, tylko z kim ja będę w pokoju??
    JA : no chyba ze mną?
    ON : no na pewno nie! tyle bab będzie i z Tobą w pokoju? :-)

No więc mój mąż się już wybiera :-)

Czy Twój mąż wie o kolejce kobiet, które chcą być jego żonami?:)
    Coś czuję, że dla bezpieczeństwa zostawisz go w domu:)

Ewa123, mamasia, niecierpliwa, jesslin87, małaMyszka, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pioszka spełnienia marzen

A my dopiero co wstalysmy, mala z placzem :( oj juz dawno tak nie wstawała, przewaznie sie chichra i krzyczy: ej, ej, no a dzis płacz :( i wlasnie sie pocieszamy w ramionach mamy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 08:37

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Ewa123 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) wszystkiego najlepszego Psioszka! Hermione mam identyczna kuchnie (tzn meble, wyspy nie mam i blat trochę inny) :) moja córka spała wczoraj 2godz i 15 min cały dzień z czego 2 godz na spacerze.. Kurde, nic z nią nie mogę zrobić, ani ugotować, ani prania rozwiesic..nie jest niegrzeczna, ale absorbujaca.. Wasze maluchy tez tak mało sypiaja w dzień?

Neyla lubi tę wiadomość

Ewa123
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za życzenia.

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata, Twój mąż jest najlepszy ;) gdyby nie to że mój jest bardzo podobny to też bym się ustawiła w kolejce ;) chleba nie piecze ale to dlatego że robi to mój tata ;)

Neyla, Agaata, jesslin87 lubią tę wiadomość

• Neyla Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hermiona :) fajnie że u Was ok.

Zetka a gdzie dokładnie na Mazurach jesteś?

Psioszka wszystkiego najlepszego:
    Pkt.1 Żeby Prezes w końcu sam w łóżeczku zasypiał,
    pkt.2 mocnego kręgosłupa - jakby pkt. 1 się nie sprawdzi,
    pkt.3 spełnienia wszystkich marzeń - nawet tych nieprzyzwoitych ;)

U nas w nocy masakra. Małej chyba naprawdę będą szły te zębole. Przez sen nawet wkładała rączki do buzi i płakała. Cały czas musiałam dawać jej cyca, bo inaczej marudziła i się wybudzała. Po północy już nawet nie klikałam w apce.na tel. o której karmie i z którego cyca. Teraz śpi z tatusiem...na szczęście spokojnie. Wczorajszy dzień też był ciężki, bo wieczorem zaczęła strasznie marudzić i pchać rączki do buzi. Ba, nawet smoka ssała - chyba by sobie dziąsła pomasować. Dzisiaj jej zaglądałam do buzi i chyba ma te dziąsła lekko spuchnięte, ale nie wiem, czy to nie od ciągłego gmerania w buzi. No cóż czekam na ząbki...

Zamówiłam sobie książkę w colorland - Wieści z brzuszka. 9 miesięcy oczekiwania - Zlepek zdjęć z okresu ciąży. 09.12 ma już być wysłana. Zaczęłam też już robić pierwszy rok Julii.

mamasia, Zetka, Weridiana lubią tę wiadomość

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
  • Neyla Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa123 wrote:
    Cześć dziewczyny :) wszystkiego najlepszego Psioszka! Hermione mam identyczna kuchnie (tzn meble, wyspy nie mam i blat trochę inny) :) moja córka spała wczoraj 2godz i 15 min cały dzień z czego 2 godz na spacerze.. Kurde, nic z nią nie mogę zrobić, ani ugotować, ani prania rozwiesic..nie jest niegrzeczna, ale absorbujaca.. Wasze maluchy tez tak mało sypiaja w dzień?

Ewa moja też kiepsko śpi w ciągu dnia - czasami jak położę się z nią to śpi i śpi, a sama 30 min. i koniec.

Ewa123 lubi tę wiadomość

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
  • ainer85 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Wam zazdroszcze spotkania!!! Ale powiem że z miejsca bym Was znienawidzila że takie chude jesteście!!

Moja młoda robi teraz kupy co 2-3 dni, ale takie, że wszystko uwalone. Nie ma zmiłuj się! I teraz lezymy w lozku i popierduje, więc pewnie zaraz będzie splash .
    Jestem ciołem do kwadratu. Zamówiłam nowe smoczki dla Wiki ii jak tylko przyszły, tego samego dnia zgubilam jeden. Całą chałupę przetrzepalam i nie ma. Wczoraj wieczorem zamówiłam kolejne( bo co mi po jednym smoku) więc pewnie dzisiaj znajdzie się zguba.
    Dziewczyny karmiące pijęcie jakieś alko? Np te piwa 2% . bo ja jakoś nie mogę się odwarzyc. A święta niedługo i Sylwester...

mamasia, Hermiona, magda sz, witaminkab, zabka11 lubią tę wiadomość

v40cu9h.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka wrote:
    Mamasia nfm? Masz na mysli to forum muzyki?
    Dokładnie :-) narodowe forum muzyki :-)

bzkxskf.png
  • Ewa123 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam taką fajna książkę pierwsze 5 lat życia dziecka Anna Geddes. Można tam spisać różne wspomnienia, wkleić zdjęcia. Polecam Wam, fajna sprawa! Moja mama np. nie pamięta kiedy zaczęłam mówić, śmiać się, obracać itp. A szkoda, bo super było by wiedzieć o sobie takie rzeczy :) dlatego ja postanowiłam, że będę wszystko skrupulatnie zapisywać i dam córci jak dorośnie

mamasia, Agaata, Maniuś, Neyla lubią tę wiadomość

Ewa123
  • Ewa123 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ainer ja wypiłam raz wieczorem pół piwa, mała jadla po 6 godz od tego wiec mam nadzieje, ze nic nie poczuła dziwnego w mleku :P ale to był jednorazowy wybryk, tez jakoś się boję

ainer85 lubi tę wiadomość

Ewa123
  • ainer85 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psioszka sto lat kochana!!!:D

v40cu9h.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    psioszka11 wrote:
    Hej Siostry!Ja też zabiorę chłopaków i pojadę z Wami gdzie chcecie :)
    Wroclawianki to ja się wyprowadzilam A Wy spotkanie szykujecie??!! :)
    Byłam wczoraj na wizycie prywatnej.Trwała 1,5h zostaliśmy dopieszczeni pod każdym względem.Pani dr tak badała Leona jak żaden lekarz do tej pory.Dziecko okaż zdrowia pod każdym względem nie zapeszajac.Co do mleka: mam kupić nan ha i dac jedna butelkę na dobę reszta nutramigenu.Jeśli do dwóch dob nic się nie zadzieje to dwie butelki i tak aż znajdziemy do wyeliminowania nutra.
    A poza tym mam dziś urodziny A w łóżeczku leży najlepszy prezent jaki mogłam sobie wymarzyc.
    Miłego weekendu.
    Wszystkiego najlepszego Kochana :-)! No właśnie. .. ze tez wcześniej żadna nie wpadła na pomysł spotkania to się dziwię :-/ my dziś z Ewa się umówilysmy na mały spacerowy beforek :-)

Ewa123 lubi tę wiadomość

bzkxskf.png
  • ainer85 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie u mnie najgorsze jest to, że mała w nocy budzi się na karmienie praktycznie co 2 h , więc długa przerwa jest nie realna.

v40cu9h.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa123 wrote:
    A ja mam taką fajna książkę pierwsze 5 lat życia dziecka Anna Geddes. Można tam spisać różne wspomnienia, wkleić zdjęcia. Polecam Wam, fajna sprawa! Moja mama np. nie pamięta kiedy zaczęłam mówić, śmiać się, obracać itp. A szkoda, bo super było by wiedzieć o sobie takie rzeczy :) dlatego ja postanowiłam, że będę wszystko skrupulatnie zapisywać i dam córci jak dorośnie

Też mam, w środku są piękne zdjęcia!

Ewa123 lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa123 wrote:
    Mój czasem pośpi na spacerze trochę plus dwie drzemeczki po 30 min w dzień :-) ciekawe czy dziś będzie spał czy oglądał koleżankę :-P?

Ewa123 lubi tę wiadomość

bzkxskf.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie piję żadnego alko, dla mnie to trochę duże ryzyko.
    U nas jest długa przerwa nocna bo od 19.30 do 3.30/4.00 ale ja i tak bym się bała.

Katarka, małaMyszka, Neyla lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psioszka Wszystkiego Najlepszego!

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za 10 min będzie czteromiesiecznica jak urodziłam synka :-) dokładnie o 9.25 przyszlo na świat moje szczęście :-)

Ewa123, 0na88, Katarka, niecierpliwa, Lady Savage, jesslin87, magda sz, lys, małaMyszka, Laura, Martucha86, Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
‹‹ 2601 2602 2603 2604 2605 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ