SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaata wrote:A mój skomentował we właściwy dla siebie sposób
ON : ja mogę jechać, tylko z kim ja będę w pokoju??
JA : no chyba ze mną?
ON : no na pewno nie! tyle bab będzie i z Tobą w pokoju?
No więc mój mąż się już wybiera
Czy Twój mąż wie o kolejce kobiet, które chcą być jego żonami?
Coś czuję, że dla bezpieczeństwa zostawisz go w domu:)Ewa123, mamasia, niecierpliwa, jesslin87, małaMyszka, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Pioszka spełnienia marzen
A my dopiero co wstalysmy, mala z placzemoj juz dawno tak nie wstawała, przewaznie sie chichra i krzyczy: ej, ej, no a dzis płacz
i wlasnie sie pocieszamy w ramionach mamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 08:37
-
Cześć dziewczyny
wszystkiego najlepszego Psioszka! Hermione mam identyczna kuchnie (tzn meble, wyspy nie mam i blat trochę inny)
moja córka spała wczoraj 2godz i 15 min cały dzień z czego 2 godz na spacerze.. Kurde, nic z nią nie mogę zrobić, ani ugotować, ani prania rozwiesic..nie jest niegrzeczna, ale absorbujaca.. Wasze maluchy tez tak mało sypiaja w dzień?
Neyla lubi tę wiadomość
Ewa123 -
Hermiona
fajnie że u Was ok.
Zetka a gdzie dokładnie na Mazurach jesteś?
Psioszka wszystkiego najlepszego:
Pkt.1 Żeby Prezes w końcu sam w łóżeczku zasypiał,
pkt.2 mocnego kręgosłupa - jakby pkt. 1 się nie sprawdzi,
pkt.3 spełnienia wszystkich marzeń - nawet tych nieprzyzwoitych
U nas w nocy masakra. Małej chyba naprawdę będą szły te zębole. Przez sen nawet wkładała rączki do buzi i płakała. Cały czas musiałam dawać jej cyca, bo inaczej marudziła i się wybudzała. Po północy już nawet nie klikałam w apce.na tel. o której karmie i z którego cyca. Teraz śpi z tatusiem...na szczęście spokojnie. Wczorajszy dzień też był ciężki, bo wieczorem zaczęła strasznie marudzić i pchać rączki do buzi. Ba, nawet smoka ssała - chyba by sobie dziąsła pomasować. Dzisiaj jej zaglądałam do buzi i chyba ma te dziąsła lekko spuchnięte, ale nie wiem, czy to nie od ciągłego gmerania w buzi. No cóż czekam na ząbki...
Zamówiłam sobie książkę w colorland - Wieści z brzuszka. 9 miesięcy oczekiwania - Zlepek zdjęć z okresu ciąży. 09.12 ma już być wysłana. Zaczęłam też już robić pierwszy rok Julii.
mamasia, Zetka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:Cześć dziewczyny
wszystkiego najlepszego Psioszka! Hermione mam identyczna kuchnie (tzn meble, wyspy nie mam i blat trochę inny)
moja córka spała wczoraj 2godz i 15 min cały dzień z czego 2 godz na spacerze.. Kurde, nic z nią nie mogę zrobić, ani ugotować, ani prania rozwiesic..nie jest niegrzeczna, ale absorbujaca.. Wasze maluchy tez tak mało sypiaja w dzień?
Ewa moja też kiepsko śpi w ciągu dnia - czasami jak położę się z nią to śpi i śpi, a sama 30 min. i koniec.Ewa123 lubi tę wiadomość
-
Ale Wam zazdroszcze spotkania!!! Ale powiem że z miejsca bym Was znienawidzila że takie chude jesteście!!
Moja młoda robi teraz kupy co 2-3 dni, ale takie, że wszystko uwalone. Nie ma zmiłuj się! I teraz lezymy w lozku i popierduje, więc pewnie zaraz będzie splash .
Jestem ciołem do kwadratu. Zamówiłam nowe smoczki dla Wiki ii jak tylko przyszły, tego samego dnia zgubilam jeden. Całą chałupę przetrzepalam i nie ma. Wczoraj wieczorem zamówiłam kolejne( bo co mi po jednym smoku) więc pewnie dzisiaj znajdzie się zguba.
Dziewczyny karmiące pijęcie jakieś alko? Np te piwa 2% . bo ja jakoś nie mogę się odwarzyc. A święta niedługo i Sylwester...mamasia, Hermiona, magda sz, witaminkab, zabka11 lubią tę wiadomość
-
A ja mam taką fajna książkę pierwsze 5 lat życia dziecka Anna Geddes. Można tam spisać różne wspomnienia, wkleić zdjęcia. Polecam Wam, fajna sprawa! Moja mama np. nie pamięta kiedy zaczęłam mówić, śmiać się, obracać itp. A szkoda, bo super było by wiedzieć o sobie takie rzeczy
dlatego ja postanowiłam, że będę wszystko skrupulatnie zapisywać i dam córci jak dorośnie
mamasia, Agaata, Maniuś, Neyla lubią tę wiadomość
Ewa123 -
psioszka11 wrote:Hej Siostry!Ja też zabiorę chłopaków i pojadę z Wami gdzie chcecie
Wroclawianki to ja się wyprowadzilam A Wy spotkanie szykujecie??!!
Byłam wczoraj na wizycie prywatnej.Trwała 1,5h zostaliśmy dopieszczeni pod każdym względem.Pani dr tak badała Leona jak żaden lekarz do tej pory.Dziecko okaż zdrowia pod każdym względem nie zapeszajac.Co do mleka: mam kupić nan ha i dac jedna butelkę na dobę reszta nutramigenu.Jeśli do dwóch dob nic się nie zadzieje to dwie butelki i tak aż znajdziemy do wyeliminowania nutra.
A poza tym mam dziś urodziny A w łóżeczku leży najlepszy prezent jaki mogłam sobie wymarzyc.
Miłego weekendu.! No właśnie. .. ze tez wcześniej żadna nie wpadła na pomysł spotkania to się dziwię
my dziś z Ewa się umówilysmy na mały spacerowy beforek
Ewa123 lubi tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:A ja mam taką fajna książkę pierwsze 5 lat życia dziecka Anna Geddes. Można tam spisać różne wspomnienia, wkleić zdjęcia. Polecam Wam, fajna sprawa! Moja mama np. nie pamięta kiedy zaczęłam mówić, śmiać się, obracać itp. A szkoda, bo super było by wiedzieć o sobie takie rzeczy
dlatego ja postanowiłam, że będę wszystko skrupulatnie zapisywać i dam córci jak dorośnie
Też mam, w środku są piękne zdjęcia!Ewa123 lubi tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:Cześć dziewczyny
ciekawe czy dziś będzie spał czy oglądał koleżankę
?
Ewa123 lubi tę wiadomość
-
Za 10 min będzie czteromiesiecznica jak urodziłam synka
dokładnie o 9.25 przyszlo na świat moje szczęście
Ewa123, 0na88, Katarka, niecierpliwa, Lady Savage, jesslin87, magda sz, lys, małaMyszka, Laura, Martucha86, Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość