SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
mamasia u nas tez 4 miesiecznica
Juz 4 miesiece , nie do wiary - nie obejrze sie a w robocie niedlugo bede siedziec .
Psioszka sto lat , wszystkiego najlepszego kochana :*
milego dnia mamuski , jade w odwiedziny do mojej mamy - nie chce mi sie samej w domu siedziecniecierpliwa, jesslin87, lys, Laura, mamasia, Martucha86, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Hej mamusie:)
U nas nocka super, mały nie odreagowywał po szczepieniu:)
Psioszka wszystkiego co najlepsze dla Ciebie, mocne plecy o tak to sie przyda, spełnienia wszystkich marzeń!
Tak dziewczynki leci to strasznie, normalnie szok mój maluch juz taki duzy, chociaz wszyscy mówia jaki słodki taki mały a dla mamusi to już duzy kawaler:)
POgoda piękna, ide sie szykować i ogarniac potrochu mieszkanie:) -
Ach te zeby...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:35
Katarka, niecierpliwa, Paula_071, Lady Savage, jesslin87, 0na88, magda sz, lys, aaaaga, małaMyszka, Neyla, Laura, mamasia, Martucha86, ainer85, Weridiana, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość
-
Moja sie też wczoraj na palcu wyżywała
No a my mamy dziś dzień przychlastamała się przykleiła do mnie, i nie może żyć beze mnie
czyli żegnaj lodówko i toaleto
muszę poczekać aż Rafał przyjdzie i mnie zmieni
Neyla, Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość
-
Katarka wrote:Psioszka wszystkiego najlepszego
Dziewczyny pierzecie nowe maskotki? A co z rzeczami, których nie można włożyć do pralki? Na przykład maskotka z pozytywką?
Ja używam tego preparatu: http://www.smyk.com/bentley-organic-spray-do-mycia-zabawek-500-ml,p1046028748,swiat-niemowlaka-pKatarka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
niecierpliwa wrote:Jestem jak najbardziej za, taki roczkowy zjazd sierpniowek, a moze cos na jurze krakowsko-czestochowskiej? Znalazlybysmy jakis hotelik, pensjonat i wytargaly mezow na weekend
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Katarka wrote:Psioszka wszystkiego najlepszego
Dziewczyny pierzecie nowe maskotki? A co z rzeczami, których nie można włożyć do pralki? Na przykład maskotka z pozytywką?
Ja piore tylko jak jakas maskotka jest z ciucha, a tak to nie. Jestem zdania, ze dziecko powinno lapac bakterieKatarka, 0na88, Zetka lubią tę wiadomość
-
Psioszka najlepszosci :*
No szkoda, ze sie wyprowadzilas. Moze jakos uda Ci sie dojechac co?
Jak sie wszystkie zjawia, to bedzie silna grupa - Paula, Iys, Mamasia, AgaSad, Ewa123, Pulpecja i Ja. Ciekawe, czy do Tutti Frutti wpuszcza nas z 7-mioma wozkamiHehehe, pewno sie zdziwia :p
lys, jesslin87, mamasia, Zetka lubią tę wiadomość
-
próba nr 2- marchewka
wogóle to sobie mysle ze zle zaczelam to rozszerzanie bo mogłam zaczac od kaszki z butelki, wtedy juz konsytencja byłaby ciut inna, zakupiłam smoczek do kaszki, tylko teraz musze znalezc jakas kaszke najlepiej bezsmakowa dobra ktora nie byłaby zrodlem cukru i samych Eniecierpliwa, Paula_071, lys, magda sz, Katarka, Maniuś, jesslin87, Lady Savage, Neyla, Laura, witaminkab, 0na88, Martucha86, Weridiana, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość
-
11-16 może termin? Matko jakbym chciała Was poznać wszystkie!!!! Z mężami by było super!!!!
Która się zajmie rezerwacją jakiegoś hotelu? Najlepiej takiego który akceptuje zwierzęta, bo moja córcia też przyjedziemagda sz lubi tę wiadomość
-
5ylwia wrote:14 roczek Oliwierka, 15 zlot sierpniówek, a 16 druga rocznica ślubu! Idealnie
kocham Mazury więc bardzo chętnie! Częstochową też nie pogardzę
mamasia, 5ylwia, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Mąż ostatnio zobaczył otwartą strone z forum i mówi:
M-mąż
J-ja
M- ILE !?
J-co ile?
M- ile ty masz postów ?! ponad 2 tys !?
J- no i co?
M- ja na forum motocyklowym mam 500 i juz jako kozak ze tak duzo.
I stwierdził ze naprawde chyba się zżyłysmy skoro codziennie piszemy -
Katarka wrote:Psikasz i już? Nic więcej nie trzeba robić?
Nie trzeba tego myć? Wycierać?
Nic, tylko pozostawić do wyschnięcia. Polecali to też w ulotce od Szumisia. Swoją drogą nie wyobrażam sobie życia Tomka bez niego;)Maniuś, Katarka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
aaaaga wrote:Jej a moze nad morze ?? Hihi zlot byłby fajowy sabat sierpniowek
A trojmiasto sie nie chce spotkac?
Niecierpliwa ja tez nie wyobrazam sobie karmienia w plenerze my tez z nakladkami i na lezaco bo juz jest za duzy ma poduche i spod pachy tak więc jestem aktywna tylko po poludniowej butli i to tylko jakies dwie i pol godziny no ale zawsze cosWeridiana, Zetka lubią tę wiadomość