SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje serduszko na spacerze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 17:44
Paula_071, Laura, 0na88, agatka196, niecierpliwa, lys, Martucha86, Lady Savage, Katarka, Neyla, Maniuś, magda sz, Amberla, Meggi31, mamasia, Ewa123, Weridiana lubią tę wiadomość
-
To jest pierwsze zdjęcie, które udało mi się zrobić jak nie spałPaula_071 wrote:Moj to spi na dworze. Dobrze z bloku nie wyjde albo tylko wyciagam go z samochodu i kima. Nie ma szans na zdjecie o otwartymi oczkami.
Najlepszego Psioszka!
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Cześć Mamusie!!
Czytam nasz wątek codziennie ale weny żeby pisać brak no i czasu
!
Młody zasnął siedząc mi na kolanach hehe chyba padł po ćwiczeniach!
Szybko napisze co u nas !
Dokładnie rok temu zrobiłam test ciążowy ! Nigdy nie zapomnę tej radości i strachu…! Co to był za rok…
Niech czas trochę zwolni…dopiero biegłam do męża z pozytywnym testem a dziś nasz Skarb ma już prawie 5 miesięcy!
Wczoraj mięliśmy z mężem 11 rocznicę związku! Grudzień to dla nas wyjątkowy miesiąc !
Jesteśmy po wizycie u neurologa i pani doktor widzi duże postępy! Uff! Kolejna wizyta w lutym! Ćwiczymy, ćwiczymy!!
Mój Syn pięknie podnosi się do siadania…w szoku jestem. Biorę go za raczki a on siada!!
Jeszcze miesiąc temu główka mu wisiała.
Staś rozwija się super. Dużo gaworzy, śmieje się i umie się sam sobą zająć. Zaczyna ćwiczyć obroty chociaż jeszcze ani razu nie obrócił się sam. Zasypia pięknie!
Co najdziwniejsze Staszek ma uczulenie na teściową…uśmiecha się do obcych i rodziny a jak ona do niego mówi to zaczyna płakać…szok!
Chyba pamięta ze w ciąży kilka razy mi ciśnienie podniosła;)!
Co do zlotu jestem za! Miejsce jest mi obojętne! Męża zabieram!
PIĘKNE MAMY DZIECI DZEWCZYNY!!
BUZIAKI!!!!!!!!!
PSIOSZKA NAJLEPSZEGO!!!
lys, Lady Savage, małaMyszka, apaczka, Laura, niecierpliwa, Maniuś, magda sz, Paula_071, mamasia, Ewa123, Weridiana, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość
-
Martucha
:*
Wyruszyłam się...
Dla mnie to też ważny miesiąc. Rok temu o tej godzinie potwierdziłam drugą betę -121
16 grudnia mamy 12 rocznicę związku, święta, dużo miłości i sentymentów...
Mam nadzieję, że naszym dzieciom spodobają się kolędy no i Wham! Last Christmas hehehe
Martucha86, Laura, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Lady jak moja ryczy , to ja zaczynam cykk od nowa czyli : zmieniam pieluche , daje jesc , nosze na rekach jak ktoras z tych opcji nie dziala to smaruje dziasla jak to zawodzi to moze zmeczenie i wlaczam suszarke do uspania , kolejny krok to kropelki na wzdecia pozniej chyba bym temp mierzyla..
taka zabawa w trafiony zatopiony/..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 15:44
niecierpliwa, Amberla, zabka11 lubią tę wiadomość

-
juz zrobiam
mleka nie chce pielucha czysta
smoka odrzuca
gorczki nie ma na zabawki reaguje jeszcze gorszym placzem ;/ kropelek nie mam bo u nas nigdy nie bylo problemow brzuszkowych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 15:45
-
Młody jeszcze śpi wiec dopisze co mi się jeszcze przypomniało
!
Lys wysyłam Ci dużo sił i cierpliwości! Jak czasem czytam co u Was to bardzo mi Was szkoda! Wierze ze niebawem wszystko się unormuje
!
Któraś z Was pisala o endomondo...zainspirowalam sie i stosuje na spacerach. Wieczorem chwałę się mężowi jaki dystans pokonaliśmy
. Spacerujemy codziennie no chyba ze pada deszcz
!
Też zrezygnowałam ze słodyczy...jestem szczuplejsza niż przed ciążą ale chciałabym nie przytyć
!
Pulpecja dziękuję za tekst (Karmisz? Nie, głodzę) który kiedyś poleciłas! Dziękuję!
Ofka...co tu dużo mówić! Ty to jesteś
!!
Magda kupiłam buraki i w weekend robie krem
! Bardzo jestem ciekawa tego dania
!
Często myślę czemu Euforia zamilkla...jeśli czytasz to napisz kiedys:)!
Jak coś jeszcze mi się przypomni to napisze...
Aaa Karola my mamy smoczek nuka i tez się odciska ale nie mocno
!
Dużo się od Was uczę i często wieczorem dyskutujemy z mężem o tym co "dziś na forum"
:*:*
0na88, Lady Savage, lys, niecierpliwa, magda sz, Pulpecja, aaaaga, Paula_071, Maniuś, Amberla, witaminkab lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH