SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje serduszko na spacerze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 17:44
Paula_071, Laura, 0na88, agatka196, niecierpliwa, lys, Martucha86, Lady Savage, Katarka, Neyla, Maniuś, magda sz, Amberla, Meggi31, mamasia, Ewa123, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Moj to spi na dworze. Dobrze z bloku nie wyjde albo tylko wyciagam go z samochodu i kima. Nie ma szans na zdjecie o otwartymi oczkami.
Najlepszego Psioszka!Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Cześć Mamusie!!
Czytam nasz wątek codziennie ale weny żeby pisać brak no i czasu!
Młody zasnął siedząc mi na kolanach hehe chyba padł po ćwiczeniach!
Szybko napisze co u nas !
Dokładnie rok temu zrobiłam test ciążowy ! Nigdy nie zapomnę tej radości i strachu…! Co to był za rok…
Niech czas trochę zwolni…dopiero biegłam do męża z pozytywnym testem a dziś nasz Skarb ma już prawie 5 miesięcy!
Wczoraj mięliśmy z mężem 11 rocznicę związku! Grudzień to dla nas wyjątkowy miesiąc !
Jesteśmy po wizycie u neurologa i pani doktor widzi duże postępy! Uff! Kolejna wizyta w lutym! Ćwiczymy, ćwiczymy!!
Mój Syn pięknie podnosi się do siadania…w szoku jestem. Biorę go za raczki a on siada!!
Jeszcze miesiąc temu główka mu wisiała.
Staś rozwija się super. Dużo gaworzy, śmieje się i umie się sam sobą zająć. Zaczyna ćwiczyć obroty chociaż jeszcze ani razu nie obrócił się sam. Zasypia pięknie!
Co najdziwniejsze Staszek ma uczulenie na teściową…uśmiecha się do obcych i rodziny a jak ona do niego mówi to zaczyna płakać…szok!
Chyba pamięta ze w ciąży kilka razy mi ciśnienie podniosła;)!
Co do zlotu jestem za! Miejsce jest mi obojętne! Męża zabieram!
PIĘKNE MAMY DZIECI DZEWCZYNY!!
BUZIAKI!!!!!!!!!
PSIOSZKA NAJLEPSZEGO!!!
lys, Lady Savage, małaMyszka, apaczka, Laura, niecierpliwa, Maniuś, magda sz, Paula_071, mamasia, Ewa123, Weridiana, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość
-
Martucha
:*
Wyruszyłam się...
Dla mnie to też ważny miesiąc. Rok temu o tej godzinie potwierdziłam drugą betę -121
16 grudnia mamy 12 rocznicę związku, święta, dużo miłości i sentymentów...
Mam nadzieję, że naszym dzieciom spodobają się kolędy no i Wham! Last Christmas heheheMartucha86, Laura, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Lady jak moja ryczy , to ja zaczynam cykk od nowa czyli : zmieniam pieluche , daje jesc , nosze na rekach jak ktoras z tych opcji nie dziala to smaruje dziasla jak to zawodzi to moze zmeczenie i wlaczam suszarke do uspania , kolejny krok to kropelki na wzdecia pozniej chyba bym temp mierzyla..
taka zabawa w trafiony zatopiony/..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 15:44
niecierpliwa, Amberla, zabka11 lubią tę wiadomość
-
juz zrobiam
mleka nie chce pielucha czysta
smoka odrzuca
gorczki nie ma na zabawki reaguje jeszcze gorszym placzem ;/ kropelek nie mam bo u nas nigdy nie bylo problemow brzuszkowych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 15:45
-
Młody jeszcze śpi wiec dopisze co mi się jeszcze przypomniało
!
Lys wysyłam Ci dużo sił i cierpliwości! Jak czasem czytam co u Was to bardzo mi Was szkoda! Wierze ze niebawem wszystko się unormuje!
Któraś z Was pisala o endomondo...zainspirowalam sie i stosuje na spacerach. Wieczorem chwałę się mężowi jaki dystans pokonaliśmy. Spacerujemy codziennie no chyba ze pada deszcz
!
Też zrezygnowałam ze słodyczy...jestem szczuplejsza niż przed ciążą ale chciałabym nie przytyć!
Pulpecja dziękuję za tekst (Karmisz? Nie, głodzę) który kiedyś poleciłas! Dziękuję!
Ofka...co tu dużo mówić! Ty to jesteś!!
Magda kupiłam buraki i w weekend robie krem! Bardzo jestem ciekawa tego dania
!
Często myślę czemu Euforia zamilkla...jeśli czytasz to napisz kiedys:)!
Jak coś jeszcze mi się przypomni to napisze...
Aaa Karola my mamy smoczek nuka i tez się odciska ale nie mocno!
Dużo się od Was uczę i często wieczorem dyskutujemy z mężem o tym co "dziś na forum"
:*:*
0na88, Lady Savage, lys, niecierpliwa, magda sz, Pulpecja, aaaaga, Paula_071, Maniuś, Amberla, witaminkab lubią tę wiadomość