SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaata wrote:Kurcze, no coś jest na rzeczy, bo Hubert po spacerze wytrzymał tylko godzinkę i zasnął przy karmieniu i śpi do teraz... Dziwne, bo tak nie było wcześniej, zwykle jak mąż wracał z pracy to się bawił z nim, a dzisiaj dziecko śpi. Nie lubię za bardzo jak on jest taki markotny, bo się zastanawiam, czy wszystko jest ok.
Dziewczyny, a może spotkanie we Wro???
Którym pasuje? Tak sobie pomyślałam, że skoro większość jest z Wro, to może akurat?
Nam bez różnicy gdzie, ale byłoby super między 11 a 15 sierpnia, bo to akurat weekend jest. Mój mąż już planuje wolne, trasę, noclegi itp.Ewa123, Martucha86, mamasia, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Haaaa a ja dałam cycka i zapierdzielam do biedry na relax - czyt. małe spokojne zakupy Yeeeeeeeaaaaahhhhh
Paula_071, Martucha86, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny chyba coś w powietrzu wisi skoro wszystkie dzieci nam dziś tak wyją
Moja zafundowała nam przez cały wieczór taki ryk, że myślalam, że zwariuje. ale wiecie co? Na sam koniec wzięłam swoją kotkę na ręce, mąż trzymał córkę i zaczęłam mówić "to jest kot". Małą to tak rozbawiło, że się przez 10 minut śmiała w głos. Tak to jeszcze nie miała. Oczywiście od czasu do czasu się zaśmiała na głos, ale taki dziki rechot pierwszy raz. Powtórzylam to zdanie chyba 1000 razy i za każdym razem był wybuch śmiechu
A ja się aż poryczałam ze wzruszenia
Fajnie być mamą
Neyla, Laura, niecierpliwa, magda sz, 0na88, Maniuś, małaMyszka, aaaaga, Martucha86, mamasia, Katarka, Lady Savage, Amberla, jesslin87, Paula_071, witaminkab, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Proszę bardzo jak działa tatuś na dziecko...ja muszę ją nosić i karmić żeby humor się poprawił...
https://youtu.be/1uJy3qm428o
Gdzie sprawiedliwość?
Edit: dziecko juz spi..zasnela u niego na rekach, dalam jej cyca na spiocha. Pewnie sie jeszcze zbudzi.ale zaluje ze butli nie chce bo tata tak sobie radzi ze mialabym z glowy usypianie ktore w moim wykonaniu trwa 1-5-2h.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 20:17
Maniuś, Ewa123, 0na88, małaMyszka, Laura, 5ylwia, Martucha86, mamasia, Katarka, Lady Savage, agatka196, jesslin87, zabka11 lubią tę wiadomość
-
U nas też dziś średnio. Z resztą prawie mnie nie było na forum a to o czymś świadczy
u nas renesans problemów z jedzeniem. Mała nie ma apetytu. Koło 14 zjadła ze 3 minuty i tyle. Po 17 jak chciałam przystawić to histeria ale coś tam pociągnęła. Teraz też trochę zjadła i zasnęła przy cycu. Zastanawiam się czy te nasze problemy nie wynikają ze stosowania smoka. W każdym razie postanowiłam go mocno ograniczyć. Do niedawna było nawet ok a od około 1.5 tyg zaczęły się problemy ze snem, noszenie na rączkach i teraz brak apetytu. Dzisiaj poszła duża kupa aż po szyję ale trochę mniej w niej śluzu i bardziej żółta więc może idzie poprawa. .
Niecierpliwa pytałaś o panel. Taki wynik świadczy o tym, że prawdopodobnie nie ma akergii IgE zależnej. Jednak spora część alergii pokarmowych jest niezależna od IgE. Hmm ogólnie wynik dobry.małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
U nas dziś ciężki dzień.. koło południa pojechałam do siostry i zrobiłyśmy kilka zdjęć do kalendarza i wszystko było ok! Niestety koło 14 zaczął się armagedon, który trwał do 20.20.. Cały dzień tylko rączki mamusi i cycek.. Nawet moja mama nie mogła się do niego zbliżać bo był szał, a akurat mama jest drugą osobą po mnie, która potrafi opanować tego małego człowieczka
Plecy mi pękają.. Ale już nie narzekam tylko dzielę się fotami
Aaaa i w poniedziałek w biedronce będą do kupienia za 39 zł kule świetlne! Te na zdjęciach są właśnie z biedronki! Polecam!apaczka, Martucha86, małaMyszka, Laura, Agaata, mamasia, niecierpliwa, magda sz, Katarka, Lady Savage, agatka196, Amberla, Ewa123, Meggi31, 0na88, jesslin87, Maniuś, Paula_071, witaminkab, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny piękne te Wasze świąteczne zdjęcia!!
Ja dziś znowu miałam szalony dzień, wysprzątałam całą chatę i nawet 3 okna umyłam, nie czuję kręgosłupa.. szkoda że moja mama mieszka tak daleko bo jednak teraz czuję jak brakuje mi takiej pomocy, jak ona zajmuje się małym to tylko mam na głowie karmienie, luksus jakich mało..
Wasze maluchy dziś marudne a mój grzeczny jak nigdy, nawet pokochał swój smoczek
Dzień bez słodyczy zaliczony choć coraz ciężej wytrzymać..
To i ja się pochwalę fotkami:) tak w ramach porannych wygłupów:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d0913e02a028.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/644138213aed.jpg
agatka196, Lady Savage, niecierpliwa, magda sz, Ewa123, 5ylwia, Katarka, Meggi31, 0na88, mamasia, jesslin87, Maniuś, Laura, małaMyszka, Paula_071, Martucha86, witaminkab, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość
-
A ja padam... Mała znów chora w sensie katar od 2 tyg. Wydawało się że zanika w pon. A dziś w nocy dramat
nie spała pół nocy, kaszlala smarkala
wracamy do inhalacji.. Jutro jadę do rodziców i kończę torta bo dziś blaty zrobiłam. Tort będzie kokosowo truskawkowy z nutką cytryny
poda raz Jeszcze któraś przepis na ta polewe z białą czekolada?
-
Moja się tak śmieje
https://www.youtube.com/watch?v=QmUomaP8KF8&feature=youtu.be
tu robiłyśmy samolot, ostatnio kochazabawę w samolot.
magda sz, Katarka, mamasia, Ewa123, Maniuś, Laura lubią tę wiadomość