SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pulpecja wrote:sylwucha89 możesz mi napisać dokładniej o co chodzi z tymi kupami u ciebie? Ja też karmie tylko piersią i też kupy raz na kilka dni - na tydzień jedna. Lekarz ci zalecił wcześniejsze rozszerzanie? Napisz coś więcej.
U nas też jest jedna w tygodniu i nasza pediatra stwierdziła, że lepiej rozszerzyć dietę trochę wcześniej bo być może pobudzimy pracę jelit i kupy się unormująPulpecja lubi tę wiadomość
-
Agaata wrote:Niecierpliwa, skoro dajesz kleik bezglutenowy, to chyba ok
Apaczka, to ściąganie 775533 to tylko po karmieniu bezpośrednio się robi z tego co pamiętam. A ważyłaś Natalkę?
Dzisiaj byłyśmy na rehabilitacji i jest dobrze. Ładnie dźwiga główkę, leży na brzuszku, asymetria niewielka. Pani stwierdziła, że Natalka ma bystre spojrzenie i jest sprytna...no aż za bardzo czasemniecierpliwa, lys, Agaata, Pulpecja, AgaSad, Paula_071, Zetka, sylwucha89, Maniuś lubią tę wiadomość
-
sylwucha89 wrote:U nas też jest jedna w tygodniu i nasza pediatra stwierdziła, że lepiej rozszerzyć dietę trochę wcześniej bo być może pobudzimy pracę jelit i kupy się unormują
U nas chodzi gwiazdor zamiennie z Mikołajem, zależy jak mi się powie. W każdym razie na pewno ze sobą współpracująbo jak 6. grudnia przychodzi Mikołaj i przynosi coś drobnego to patrzy jak dziecko reaguje, czy nie strzela focha, jak się zachowuje, orientuje się co i jak i przekazuje Gwiazdorowi. Taka sytuacja.
niecierpliwa, Martucha86, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Ankieta uwaga!!! Kto u Was przynosi pod choinke prezenty? Mikolaj, Aniolek, Gwiazdor czy moze dziadek mroz???
Kiedyś było Dzieciątko, tak jest u mojej mamy w kieleckich stronach, a ja nie wiem co wybrać dla dziecka chyba powiemy że Mikołaj, bo oboje nie wierzący jesteśmy
I też jeszcze @ nie dostałamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 20:06
-
U nas też Gwiazdka..
A u nas armagedon, już mi ręce opadają - odkąd wróciliśmy ze spaceru czyli ok 14 masakra, na spacerze przespał tylko 40 min a później oczywiście standardowe problemy ze spaniem, ciągłe marudzenie a teraz zasypia przy cycku a w łóżeczku ryk.. mąż go przejął bo ja już na oczy nie widzę.. nie wiem czy go coś boli, czy te zęby czy o co chodzi.. -
Laura wrote:a i dzisiaj dostałam @ pierwszy raz po porodzie....
Paula a jak u Ciebie? boli Cię jeszcze brzuch? dostałaś @??
Przeszły bole, okresu brak.
Bylam u ortopedy z malym, wszystko ok. Jutro napisze wiecej, dzisiaj mam zakrecony dzien.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 20:54
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
u nas mikołaj
a u mnie @ też brak i jakoś mnie to nie martwi
zresztą ciekawe czy przyjdzie bo moje jajniki przed ciążą już na emeryturze były i od jakiegoś czasu bez wywoływania @ nie miałam hmm
a nam sie udało dziś w końcu zaszczepić mały nawet nie zapłakał tylko zdziwioną minę zrobił i tyleza to w poczekalni później obesrał się po pachy
-
Lady Savage wrote:Kiedyś było Dzieciątko, tak jest u mojej mamy w kieleckich stronach, a ja nie wiem co wybrać dla dziecka chyba powiemy że Mikołaj, bo oboje nie wierzący jesteśmy
I też jeszcze @ nie dostałam
Zawsze mnie interesowalo dlaczego osoby niewierzace obchodza Boze Narodzenie.Pulpecja, Kkarolinaaaa, AgaSad lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Zawsze mnie interesowalo dlaczego osoby niewierzace obchodza Boze Narodzenie.
Nikt nie powiedział że obchodzę Boże Narodzeniedla mnie to święta zimowe, których tradycja jest starsza niż Jezus.