SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pulpecja wrote:no tak, masz rację, eksperymenty też nie są dobre. Żeby tak wiedzieć co jej dobrać, zeby było ok. Właśnie to mnie denerwuje, ze jak tak to lekarze mają dużo do powiedzenia na temat żywienia rozszerzania diety itp, a jak pojawiają sie faktycznie problemy, to nie potrafią wiele doradzić ;-/
No właśnie. Jak pytałam i w szpitalu i w przychodni które mm byłoby dobre to usłyszałam ze trzeba próbować. No to próbowaliśmy i nie trafiliśmy wszystkie powodowały gazy wzdęcia i problemy z kupa. Odkąd jestem na diecie jest lepiej ale nadal źle.
-
Zgłupialam.. Nic nie pamiętam
u starszego zobaczyliśmy przebitego zabka dokładnie w dniu skończenia pół roczku.
Teraz przed chwilą zobaczyłam u Michała biała kropkę na dziasle w miejscu lewej dolnej jedynki i zgłupialam. Nie da mi dokładnie obejrzeć bo zamyka buzię i chce mojego palca zjeść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 10:35
-
lys wrote:Tak tylko ze Twoja Zuzia nie ma problemów z ukł trawiennym a moja ma i to duże. Nie wiadomo jak by zareagowała. Do tego musiałabym to zmieszać z mm a Lily źle reaguje na mm dlatego podaje je w ostateczności.
Lys trzymam kciki za Was obie! Dzielne jesteście! -
Z innej beczki od 2 tyg nie mogę dziecka zarejestrować na szczepienie ;/ powód jaki podaje non stop kobieta w recepcji to: że jest taki ogrom chorych dzieci, że nie ;/ spotkaliście się z czymś takim czy nie, bo zaczynam tracić cierpliwość, co dzień dzwonie i codziennie to samo, proszę zadzwonić o 13, o 13 mówią że jutro rano i tak na okrągło, Zuzia miała być zaszczepiona 23 listopada i od tamtej pory dzwonienie ;/
-
A co do Świąt. Ja jestem niewierzaca. Ale mąż jest wierzący (stąd ślub kościelny i chrzest dziecka) ale ja święta bardzo lubię. Traktuje je jak świętowanie rodzinnosci
wszyscy mamy dla siebie czas możemy spotkać się przy jednym stole, obdarować najbliższych prezentami i sprawiać innym radość. Wszyscy są jacyś bardziej serdecznie i to jest piękny czas w roku, nawet dla niewierzacych. A od zeszłego roku ten czas stał się dla mnie jeszcze bardziej magiczny bo w wigilię dowiedziałam się o ciąży. Mimo, że 3 dni wcześniej test wyszedł negatywnie. Ale do kościoła z mężem żeby się pokazać nie latam. To zostawiam jemu.
A choinki są po prostu ładne i nastrojoweManiuś, Hermiona, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Lady, każda przychodnia powinna mieć wyznaczone godziny czy dni przyjmowania dzieci zdrowych, właśnie na szczepienia czy wizyty kontrolne, zeby nie było styczności z chorymi. Tzn że jak codziennie im się będą zgłąszać chore dzieci to do maja jej nie zaszczepią? Aż się sezon na przeziębienia skończy?
-
Pulpecja wrote:http://allegro.pl/avent-kubek-niekapek-butelka-200-ml-uchwyt-i5287981392.html
ja zamówiłam taki, ma mięciutki ten ustnik, ale ten 360 stopni też ciekawy
aaa, moja córeczka ma dzisiaj 4 miesiącejak to szybko zleciało.
Mój Nikoś dzisiaj też dzisiaj 4 miesiącecoś te nasze dzieci z 9 sierpnia strasznie oszczędne będą bo pieluch to niezwykle mało zakupczają
Lady Savage, Pulpecja, Martucha86, Paula_071, mamasia, Laura, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Lady, każda przychodnia powinna mieć wyznaczone godziny czy dni przyjmowania dzieci zdrowych, właśnie na szczepienia czy wizyty kontrolne, zeby nie było styczności z chorymi. Tzn że jak codziennie im się będą zgłąszać chore dzieci to do maja jej nie zaszczepią? Aż się sezon na przeziębienia skończy?
to sama jej dziś powiedziała, a raczej na wrzeszczałam, że kiedy mam z mała przyjść w lipcu jak się sezon skonczy, a ona na to że rozumie i że mam zadzwonić o 13 ;/ ku... a o 13 mi powiedzą że mam zadzwonić rano, wiecie co jak mi dziś tak powie to powiem by mnie połączyła z lekarką ;/ bo to jakieś kpiny są -
Migotka, Agata kiedyś zapadają linka i kupiłam
kula i klocki. Zaraz wrzucę.
http://www.btoys.pl/zabawki/terapeutyczne/Ballyhoo.html
http://sklep.btoys.pl/klocki/39-one-two-squeeze-klocki-miekkie-zestaw-maly.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 11:05
małaMyszka lubi tę wiadomość