SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 wrote:A dlaczego akurat te i w tym czasie? Ja nie obchodze dnia strazaka, bo nim nie jestem.
Paula ale gdyby ktos z rodziny byl strazakiem i Cie zaprosil to pewnie i dzien strazaka bys obchodzila .
Ja na sen nie moge dzis narzekac bo spala od 22 do 8:30 , przesikala wszystko lacznie z przescieradlem i po tak dlugiej przerwie zjadla az 70 ml , rece opadaja... ide zrobic kawe i sprobuje w nia cos wcisnac jeszcze.
-
Agaata wrote:Cześć dziewczyny
U nas nocka ok, ale jest tak szaro i ponuro, że nic się nie chce... Wypiłam kawę i chce mi się jeszcze jednej, ale nie wiem czy to nie będzie za dużo, bo jak dotąd zawsze piłam jedną.
Jakie macie plany na Sylwestra?
A tak serio to żadnych. W domu z rodzicami i dziadkami no i moim małym terrorkiemAgaata, niecierpliwa, sylwucha89, małaMyszka, magda sz, Laura lubią tę wiadomość
-
Lys,a myślisz, że jak zjesz to Lily będzie gorzej?
U mnie ta dieta kompletnie się nie sprawdziła, dlatego ja jem i jest tak samo. Nie chcę Ci napisać "zjedz bez obaw" bo wiem jak Twoja sytuacja wygląda, ale myślę, że kawa i kanapka z plasterkiem żółtego sera za bardzo nie zaszkodzi.
A tak w ogóle jesz ser kozi? Ja uwielbiam i bardzo często jem.niecierpliwa, małaMyszka, Hermiona lubią tę wiadomość
-
Apaczka, tak tak, to na Sy... to jest dla ludzi
My planujemy "imprezkę" z sąsiadami o ile można to tak nazwać. Ja karmiąca, sąsiadka w ciąży i do tego ich 2,5 roczny synekZa to mąż się napalił, że się z sąsiadem wina napije w ilości od 2 do 3 butelek na głowę
Już to widzę, pewnie po 1 będzie odlot, bo od daaawna nie ćwiczy
0na88, apaczka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Co do planow sylwestrowych to robimy impreze przebierana w domu u tesciow a ich wyganiamy do nas, to juz dom wiec muzyke bedzie mozna puscic glosnej , a u nas za sciana jest maluszek paro miesieczny i serca bym nie miala halasowac bo odkad sama mam dziecko to jakos wiecej empatii we mnie
Zosie dam pod opieke mojej mamie .
niecierpliwa, apaczka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Paula, ale wg mnie możesz obchodzić, mi to w niczym nie przeszkadza i też nie sądzę, aby Tobie miało przeszkadzać obchodzenie świąt przez niewierzących... To jest z jakąś krzywdą dla Ciebie? Za Twoje pieniądze, czy jak? Po co narzucać innym co mają robić i kiedy?
Ja zadalam tylko pytanie DLACZEGO. Nie obchodze swiat, ktore mnie nie dotycza, pytam czym kieruja sie inni, ze to robia.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
lys wrote:Grrrr jaka porażka od 1.30 pobudki co godzinę. Od 4 co pół godziny a od 7 płacz bo kupy nie może zrobić. Myślałam że może ja jeszcze ululam ale nie ma opcji. Teraz na zmianę się cieszy i poplakuje.
Lys nie próbowałaś jej dać np pół miarki kaszki do mleka, mojej pomogło, i kupy były częściej jak zawsze.