SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Apaczka no to rzeczywiście dużo się dowiedziałaś
trzymam kciuki żeby Natalka wyprzedziła pomysły pani doradcy i zaczęła jeść. 200 na tydzień to przesada jak na ten etap myślę że 100 jest ok. No i dużo mleczka życzę
nie daj się tym cycom, powtarzaj sobie- kim jesteś? jestem zwycięzcą
Kurde baba z góry tak głosno słucha tv że zagłusza mój..z tego co wiem to jest przygłuchawa, wygląda jak widzma i nie wiem jak tą sprawę rozegrać bo na dzień dobry nie reaguje
apaczka, małaMyszka, Pulpecja, Zetka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Apaczka no to rzeczywiście dużo się dowiedziałaś
trzymam kciuki żeby Natalka wyprzedziła pomysły pani doradcy i zaczęła jeść. 200 na tydzień to przesada jak na ten etap myślę że 100 jest ok. No i dużo mleczka życzę
nie daj się tym cycom, powtarzaj sobie- kim jesteś? jestem zwycięzcą
Kurde baba z góry tak głosno słucha tv że zagłusza mój..z tego co wiem to jest przygłuchawa, wygląda jak widzma i nie wiem jak tą sprawę rozegrać bo na dzień dobry nie reaguje
Myślę, a raczej mam nadzieję, że waga Natalce skoczy jak zacznie jeśc inne produkty. Myślę, że diete zaczniemy rozszerzać w styczniu żeby miała te min 4.5 miesiąca
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Myszka, a poprzednim razem mówiłąś, ze tez miał jak dynię jadłąś. I wtedy samo zeszło?
Może to też krzyżówka z mlekiem, ale ograniczyłam do trzech kaw, czyli rano i wieczorem inka z mlekiem, a koło południa normalna z mlekiem i tyle tylko mleka używam. Wiem, że eliminowanie po kolei wszystkiego mija się z celem, wczoraj w Gemini zamówiłam alantam, maść witaminową, ziajke do kąpieli i mediderm. Może powoli zejdzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 14:03
Pulpecja lubi tę wiadomość
-
Ofka ostatnio słyszałam że to cała ja... Ale i tak wiem że 49% moje 51% męża no cóż... Heheheeheh
Ja walczyłam ze zmianami alergicznymi dwa lata. Były to stany zapalne z ropą i głębokimi ranami, w dodatku przed maturą i wyglądałam jak potwór.
A do tego dzisiaj zauważyłam, że mam też zmiany w okolicy łokcia i pach od strony pleców.
No i moje wary są ciągle popękane i nie mogę się cholerstwa pozbyć. -
Myszka Ty już dawno wspominałaś ze 2 razy ze ma wysypke. Idź do lekarza na pewno ALE poza tym zrób przerwę kilka dni od nabiału tylko całkiem całkiem nie żadna inka z mlekiem. Lekarz prawdopodobnie też zasugeruje odstawienie nabiału i prowokacje bo w końcu to jest podstawą diagnozy... Przy alergii na mleko nie wystarczy ograniczenie tylko musi być eliminacja.
-
Siedzę w serwisie czekam aż mi opony zmienią. Mała została w domu z moja mamą a ja oczywiście strasznie się martwię czy nie płacze czy ja brzuszek nie boli czy mnie nie szuka wzrokiem. Normalnie przeżywam Lęk Separacyjny :p
magda sz, małaMyszka, Pulpecja, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość
-
a to nasza Choineczka w tym roku
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0fb03c07380c.jpglys, 0na88, apaczka, witaminkab, magda sz, Martucha86, Lady Savage, mamasia, sylwucha89, 5ylwia, małaMyszka, Maniuś, Pulpecja, chcebycmama, Migotkaa, Paula_071, Weridiana, Amberla, Amberla, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Myszka to wygląda na alergię tylko ja bym obstawiała coś z gatunku: mleko, jaja, pszenica. To są najczęstsze alergeny u dzieci. Kąp Sebastiana w emoliencie, do tego smaruj skórę 2 razy dziennie balsamem do skóry atopowej. No i przejdź się do pediatry teraz, kiedy tak wygląda.
-
mamasia wrote:My też dziś mamy bioderka, bo nam przesunęli termin. Do Stępniewskiego idziesz?
Mamasia nie udało mi się umówić na termin który chciałam więc idę prywatnie do Mediconceptu bo mam najbliżej.. szkoda mi kasy ale nie mam cierpliwości na te rejestracje, baba pytała jakie mam skierowanie a ja dopiero chciałam wziąć skierowanie od lekarza i pytam a jakie mogę mieć skierowanie na usg bioderek w 16 tyg? to mówi że lekarze różnie wypisują i ona musi to wiedzieć a poza tym terminy ponoć były dopiero na styczeń..