X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • chcebycmama Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda sz tez bym chciała coś z włosami zrobić, ale mam dość wysokie cxolo i nie mogę sobie pozwolić na ekstrawagancje. ;-)

Bardzo mi się podoba fryzura Kozuchowskiej.

Syn, roczek.
    Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. :-)
  • lys Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka a byłaś odczulana?
    Niecierpliwa i jak tam??

Wyobraźcie sobie ze zapomniałam o urodzinach mamy pierwszy raz mi się to zdarzyło.

małaMyszka lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide prasowaccccc

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    Niecierpliwa i jak tam??

Wyobraźcie sobie ze zapomniałam o urodzinach mamy pierwszy raz mi się to zdarzyło.
    o kurde, lys, a myślałam, ze tylko ja mam taką sklerozę :-)

201508091565.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys nie przejmuj się bo my zapomnieliśmy o urodzinach teściowej.. Mąż nie może pojąć jak to się stało ☺

lys, zabka11 lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • apaczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Apaczka podziwiam, ja się podałam,
    Lekko mi nie jest ale póki mam na to siłę to postaram się zrobić wszystko by laktacji znów ruszyła. Chociaż mam chwile że mysle o przejsciu na mm bo byłoby łatwiej. Ale jeszcze się nie poddałam :-) Jakoś tak źle mi po tej dzisiejszej wizycie w poradni. Pani powiedziała, że to że mała nie chce np butli po jedzeniu czy dalej jeść np drugą pierś wcale nie znaczy, że nie jest głodna :-/ czyli jednym słowem, że nie przybiera tak super bo jest głodna i niedojada. I wiecie tak mi źle jak o tym myślę, jakbym ją glodziła czy coś a do tej pory mleka było aż za dużo a ona i tak nie chciała dalej jeść.

Lady Savage lubi tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • lys Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    o kurde, lys, a myślałam, ze tylko ja mam taką sklerozę :-)

No :) dzisiaj ma. Raz ze nie ogarniam jaki dzień jaka data a dwa jak zobaczyłam ze dziś 9 grudnia to pomyślałam hmmm coś mi to mówi i wtedy mnie olsnilo. A teraz właśnie sobie uzmyslowilam ze jutro mamy rocznicę ślubu.

Pulpecja lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba tez się skończy prezentem niematerialnym. Tylko ciężko go pod choinke wsadzić ;) zestaw głośnomówiący niestety już ma i do tego sam sobie ostatnio wymienił.
    Łucja dziś śpi tylko ze mną ewentualnie na mnie. Mam nadzieje, że do wieczora jej się odmieni.

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys jesteś tak zaangażowana w roli mamy, że mogło się zdarzyć.. Mama na pewno wybaczy :) Ja czasami zastanawiam się jaki jest dzień tygodnia ;-)
    Myszka, ja już mam termin zarezerwowany :) czekam z niecierpliwością na zlot :)
    Zapomniałam Wam wczoraj napisać, że mój Oli waży 6900! A urodził się 2900! Ale rośnie moje szczęście :)

małaMyszka, lys, lys, Martucha86, Pulpecja, magda sz, mamasia, sylwucha89, Paula_071, Maniuś, Katarka, Amberla lubią tę wiadomość

• małaMyszka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    Niecierpliwa i jak tam??

Nie podejmowali się odczulania, bo od drugiego roku życia byłam leczona na astmę, a w wieku 22 lat sama się zdiagnozowałam, że to nie żadna astma, tylko alergia, która objawiała się dusznością, a po latach zamiast duszności pojawiły się zmiany skórne...

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • chcebycmama Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    Niecierpliwa i jak tam??

O jejku :-( jeszcze mama teraz z Tobą mieszka. Ale Lys nie dziwie się, tyle masz na głowie. Mama na pewno zrozumie.

lys lubi tę wiadomość

Syn, roczek.
  • chcebycmama Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba wszystkie juz zakupiłyscie gryzaczek sophie. Tylko ja zostałam? Może i ja kupie. Nie wiem czy spodoba się mojemu synowi. Czy któraś żałuje że kupila?

Syn, roczek.
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jutro do fryzjera. Zaczęły mi lecieć włosy wiec czas coś zmienić. Tez mi się podoba fryzura Kozuchowskiej. I ten kolor jest super. Jutro pogadam z fryzjerka jak by coś podobnego u mnie wyglądało. Mam włosy do połowy łopatki wiec zmiana byłaby ogromna.

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ylwia wrote:
    Lys jesteś tak zaangażowana w roli mamy, że mogło się zdarzyć.. Mama na pewno wybaczy :) Ja czasami zastanawiam się jaki jest dzień tygodnia ;-)
    Myszka, ja już mam termin zarezerwowany :) czekam z niecierpliwością na zlot :)
    Zapomniałam Wam wczoraj napisać, że mój Oli waży 6900! A urodził się 2900! Ale rośnie moje szczęście :)
    Jaką datę zarezerwowałaś? Dajcie jakieś trzy, cztery propozycje, to miejsce które będzie najczęściej się powtarzało, to się zorganizuje noclegi itp.

Data jaka? Weekend 11-15 sierpnia?

Weridiana lubi tę wiadomość

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem za jura.
    Chcebycmama ja też nie mam Sophie i nawet nie oglądam bo boje się ze kupie ;)

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcebycmama no juz jej powiedziałam ze zapomniałam i ze jutro świętujemy.
    Moja córa bardzo lubi gryźć Sophie tylko jeszcze ma problem żeby sobie ja włożyć do buzi. Często ja jej pomagam wkładam kopytka do buźki małej i jej pomagam trzymać a ona sobie gryzie.

małaMyszka, AgaSad, Paula_071, sylwucha89, chcebycmama lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,

goscie pojechali, chrzciny sie udaly, smutno tu teraz tak pusto,
    zdjecia beda za tydzien to sie pochwale,
    torcik telefonem uwiecznilam

zaraz zaczne was nadrabiac , moze mi sie uda,

widze ze umawiacie sie na zlot, fajnie bo mysle o przyjezdzie do pl w sierpniu to polowa by mi pasowala :-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d6acfebf4c28.jpg

0na88, witaminkab, małaMyszka, magda sz, Martucha86, AgaSad, mamasia, Laura, Paula_071, sylwucha89, lys, niecierpliwa, Zetka, Pulpecja, Maniuś, chcebycmama, aaaaga, Lady Savage, Katarka, Amberla, zabka11 lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jura po raz pierwszy ;-)

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwucha89 wrote:
    A u mnie katastrofa... dopadło mnie w niedzielę zapalenie pęcherza dzwoniłam do pediatry kazała brać furaginę i tak robiłam tylko głupia zamiast ją brać dalej jak objawy ustąpiły to odstawiłam wczoraj żeby Nikosia nie obciążać lekami tyle że dzisiaj ok 13 wróciło i to tak że co 10 min sikam krwią i umieram bólu.. :(

Ja też miałam zapalenie 3 tygodnie temu, serdecznie Ci współczuję bo wiem co czujesz. Ja brałam Zuravit, witaminę C, dużo piłam wody i termofor przykładałam. Niestety Tomek rzygał mi po witaminie C, najwyraźniej mleko było za kwasne. Całe szczęscie przeszło.

sylwucha89 lubi tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi obojętne gdzie :) Myszka zarezerwowałam właśnie ten weekend w połowie sierpnia ;-)

A co do sylwestra idziemy z mężem i znajomymi na salę :) mały zostanie z moimi rodzicami.. Będę kierowcą więc w każdej chwili mogą zadzwonić 15 minut i jestem.. Zresztą pewnie nie będzie takiej potrzeby bo u rodziców jestem prawie codziennie więc mały dobrze się czuję w ich towarzystwie :)

‹‹ 2647 2648 2649 2650 2651 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ