SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:Apaczka podziwiam, ja się podałam,
Jakoś tak źle mi po tej dzisiejszej wizycie w poradni. Pani powiedziała, że to że mała nie chce np butli po jedzeniu czy dalej jeść np drugą pierś wcale nie znaczy, że nie jest głodna
czyli jednym słowem, że nie przybiera tak super bo jest głodna i niedojada. I wiecie tak mi źle jak o tym myślę, jakbym ją glodziła czy coś a do tej pory mleka było aż za dużo a ona i tak nie chciała dalej jeść.
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:o kurde, lys, a myślałam, ze tylko ja mam taką sklerozę
Nodzisiaj ma. Raz ze nie ogarniam jaki dzień jaka data a dwa jak zobaczyłam ze dziś 9 grudnia to pomyślałam hmmm coś mi to mówi i wtedy mnie olsnilo. A teraz właśnie sobie uzmyslowilam ze jutro mamy rocznicę ślubu.
Pulpecja lubi tę wiadomość
-
Chyba tez się skończy prezentem niematerialnym. Tylko ciężko go pod choinke wsadzić
zestaw głośnomówiący niestety już ma i do tego sam sobie ostatnio wymienił.
Łucja dziś śpi tylko ze mną ewentualnie na mnie. Mam nadzieje, że do wieczora jej się odmieni.
-
Lys jesteś tak zaangażowana w roli mamy, że mogło się zdarzyć.. Mama na pewno wybaczy
Ja czasami zastanawiam się jaki jest dzień tygodnia
Myszka, ja już mam termin zarezerwowanyczekam z niecierpliwością na zlot
Zapomniałam Wam wczoraj napisać, że mój Oli waży 6900! A urodził się 2900! Ale rośnie moje szczęściemałaMyszka, lys, lys, Martucha86, Pulpecja, magda sz, mamasia, sylwucha89, Paula_071, Maniuś, Katarka, Amberla lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Myszka a byłaś odczulana?
Niecierpliwa i jak tam??
Wyobraźcie sobie ze zapomniałam o urodzinach mamy pierwszy raz mi się to zdarzyło. -
lys wrote:Myszka a byłaś odczulana?
Niecierpliwa i jak tam??
Wyobraźcie sobie ze zapomniałam o urodzinach mamy pierwszy raz mi się to zdarzyło.jeszcze mama teraz z Tobą mieszka. Ale Lys nie dziwie się, tyle masz na głowie. Mama na pewno zrozumie.
lys lubi tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
A ja jutro do fryzjera. Zaczęły mi lecieć włosy wiec czas coś zmienić. Tez mi się podoba fryzura Kozuchowskiej. I ten kolor jest super. Jutro pogadam z fryzjerka jak by coś podobnego u mnie wyglądało. Mam włosy do połowy łopatki wiec zmiana byłaby ogromna.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Lys jesteś tak zaangażowana w roli mamy, że mogło się zdarzyć.. Mama na pewno wybaczy
Ja czasami zastanawiam się jaki jest dzień tygodnia
Myszka, ja już mam termin zarezerwowanyczekam z niecierpliwością na zlot
Zapomniałam Wam wczoraj napisać, że mój Oli waży 6900! A urodził się 2900! Ale rośnie moje szczęście
Data jaka? Weekend 11-15 sierpnia?Weridiana lubi tę wiadomość
-
Chcebycmama no juz jej powiedziałam ze zapomniałam i ze jutro świętujemy.
Moja córa bardzo lubi gryźć Sophie tylko jeszcze ma problem żeby sobie ja włożyć do buzi. Często ja jej pomagam wkładam kopytka do buźki małej i jej pomagam trzymać a ona sobie gryzie.małaMyszka, AgaSad, Paula_071, sylwucha89, chcebycmama lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny,
goscie pojechali, chrzciny sie udaly, smutno tu teraz tak pusto,
zdjecia beda za tydzien to sie pochwale,
torcik telefonem uwiecznilam
zaraz zaczne was nadrabiac , moze mi sie uda,
widze ze umawiacie sie na zlot, fajnie bo mysle o przyjezdzie do pl w sierpniu to polowa by mi pasowala
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d6acfebf4c28.jpg0na88, witaminkab, małaMyszka, magda sz, Martucha86, AgaSad, mamasia, Laura, Paula_071, sylwucha89, lys, niecierpliwa, Zetka, Pulpecja, Maniuś, chcebycmama, aaaaga, Lady Savage, Katarka, Amberla, zabka11 lubią tę wiadomość
-
sylwucha89 wrote:A u mnie katastrofa... dopadło mnie w niedzielę zapalenie pęcherza dzwoniłam do pediatry kazała brać furaginę i tak robiłam tylko głupia zamiast ją brać dalej jak objawy ustąpiły to odstawiłam wczoraj żeby Nikosia nie obciążać lekami tyle że dzisiaj ok 13 wróciło i to tak że co 10 min sikam krwią i umieram bólu..
Ja też miałam zapalenie 3 tygodnie temu, serdecznie Ci współczuję bo wiem co czujesz. Ja brałam Zuravit, witaminę C, dużo piłam wody i termofor przykładałam. Niestety Tomek rzygał mi po witaminie C, najwyraźniej mleko było za kwasne. Całe szczęscie przeszło.sylwucha89 lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Mi obojętne gdzie
Myszka zarezerwowałam właśnie ten weekend w połowie sierpnia
A co do sylwestra idziemy z mężem i znajomymi na salęmały zostanie z moimi rodzicami.. Będę kierowcą więc w każdej chwili mogą zadzwonić 15 minut i jestem.. Zresztą pewnie nie będzie takiej potrzeby bo u rodziców jestem prawie codziennie więc mały dobrze się czuję w ich towarzystwie
małaMyszka lubi tę wiadomość