SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa faktycznie walnięta ta baba żeby tak Cię straszyć, dobrze że wszystko się wyjaśniło..
Maniuś!! kurcze ale szybko ten ząbek! A bardzo mu dokuczał? Jakie miał objawy bo ja mam wrażenie że mojemu też idą.. na dziąsełkach widać białe kreski, czy to tak wygląda?
Młody smacznie śpi, dziś obyło się bez histerii.. czyżbym miała już wolny wieczór..?
Dziewczyny mam patent na porządek w naszych domach:
https://media.giphy.com/media/3o85xDB47JNDnJTQMo/giphy.gif
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 20:43
Zetka, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Manius gratki, rob fote i wpisuj do pamiatkowej ksiazeczki
I niech mi ktos powie ze za wczesnie na zebymoj maz mial 4.5 m jak mial dwie dolne jedynki wiec tylko czekam.
Zamowilam choinke i nawilzacz. Jednego i drugiego nie moge sie doczekac. Choinka zabawi mala a dzieki nawilzaczowi moze noce beda lepsze, jest taka duchota okno w kuchni rozszczelnione a nic nie daje, chlodno jest a nie ma czym oddychac.
Maja zasnela ale pewnie obudzi sie na drugiego cyca.
Ofka a ile kup Iwo wali? I jakiego rozmoaru uzywasz? Ja dzis uzylam 4 babydreama po 2h dupa byla mokra od sikow, cale gie chlonie, drugi raz zalozylam no i kupa wyszla centymetr dwa na plecach. Raz na kilka dni uda sie zrobic kupe tylko w pampka. Rozbieram ja jak robi kupe ale czasem nie wyrobie. Z drugiej strony nie chce jej przeszkadzac jak robi to niech robi.Maniuś lubi tę wiadomość
-
Apaczka oby tak dalej
moze to kilkudniowy kryzys.
Myszka tak sobie mysle ze kolo 15 to moze byc lipa bo na pielgrzymki ludzie jada a 15 jest ta cala impreza w czestochowie. Nie wiem czy nie lepiej zrobic tego tydzien przed albo po?apaczka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Manius gratki, rob fote i wpisuj do pamiatkowej ksiazeczki
I niech mi ktos powie ze za wczesnie na zebymoj maz mial 4.5 m jak mial dwie dolne jedynki wiec tylko czekam.
Zamowilam choinke i nawilzacz. Jednego i drugiego nie moge sie doczekac. Choinka zabawi mala a dzieki nawilzaczowi moze noce beda lepsze, jest taka duchota okno w kuchni rozszczelnione a nic nie daje, chlodno jest a nie ma czym oddychac.
Maja zasnela ale pewnie obudzi sie na drugiego cyca.
Ofka a ile kup Iwo wali? I jakiego rozmoaru uzywasz? Ja dzis uzylam 4 babydreama po 2h dupa byla mokra od sikow, cale gie chlonie, drugi raz zalozylam no i kupa wyszla centymetr dwa na plecach. Raz na kilka dni uda sie zrobic kupe tylko w pampka. Rozbieram ja jak robi kupe ale czasem nie wyrobie. Z drugiej strony nie chce jej przeszkadzac jak robi to niech robi.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ofka wrote:Mysza jaka jura bo moj maz sie pyta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 21:13