SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
magda sz wrote:Mama chce kupic na gwiazdke takie cos, myslicie ze jest sens jeszcze takie usypiacze ?
http://allegro.pl/mis-przytulanka-usypiacz-pozytywka-bicie-serca-i5756045304.html
Magda, zabawka suuper, szkoda, że wcześniej nie znalazłam, ale ja myślę, że na tym etapie nie ma już sensu.
A własnie, jak uprać uczniaczka? Czy tylko potraktować go tym sprayem?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Apaczka- super wiesci!
Magda- ale twoja Maja ma super rzesiska!i brawa dla malej za odwracanie sie na brUch, moja narazie probuje
Griszczanka- do specjalistow niestety sa chore terminy...ja sie rejestrowalam sie we wrzesniu i czekalam do grudnia
Ofka - zawsze jak czytam o Twoim obiedzie to jezyk mi do pasa wisi
A ja je zre i wisi mi gruba dupa:((Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 13:14
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Griszanka, mi się udało zarejestrować do kardiologa na 25 stycznia także super, ale z kolei ze starszym musze do endokrynologa i termin na 2017r
Le udało mi się wcześniej. Masakra.
My po bioderkach, wszystko super. Fizjoterapeuta tez obejrzał pod kątem asymetrii itp i wszystko git.
Dziewczyny, czy ma któraś sprawdzony przepis na Makowiec? Ale nie na rolade tylko taki na cieście pod spodem.
Aska, u nas tez śluz jest ale już się tym tak nie przejmuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 13:36
mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A to moje zuchy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f608fc2fc6d.jpgKatarka, zabka11, 0na88, Aska87, Pulpecja, apaczka, lys, mamasia, aaaaga, niecierpliwa, Paula_071, Maniuś, Laura, Meggi31, małaMyszka, Martucha86, Migotkaa, sylwucha89, magda sz, 5ylwia, witaminkab, Weridiana lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Mama chce kupic na gwiazdke takie cos, myslicie ze jest sens jeszcze takie usypiacze ?
http://allegro.pl/mis-przytulanka-usypiacz-pozytywka-bicie-serca-i5756045304.html
Magda obawiam sie ze moze nie zdac egzaminumałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja dzis sie lenie.
Odkurzylam jedynie dom i zmylam gary i wsio.
Zrobilam za to pedicure, teraz mala zasnela w bujaku, wiec lece umyc wlosy.
Za godzine wraca maz z Julcia.
Wlasnie, dajcie sprawdzony przepis na makowiec na spodzie. Nigdy nie pieklam, moze podejme wyzwanie
Jutro maz z Julcia jedzie na turniej tanca, jesli corcia zajmie jedno z 3miejsc na podium, przejdzie do wyzszej klasy tanecznejtrzymajcie kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 14:07
Zetka, lys, jesslin87, mamasia, Paula_071, Maniuś, sylwucha89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Apaczka, super wiadomość o laktacji
Agata, zazdroszczęu mnie jest wystarczająco, ale bez nadmiarow. Czasami może ale bez ciśnienia ze musze odciągnąć.
Magda, daj znać jak się coś dowiesz. Mój tylko z cycek śpi jak teraz. Chcialam coś zrobić ale się obudził, zdążyłam kanapkę zjeść i inke zrobić ale już nie wypiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 14:14
apaczka, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Zaszczepilam w koncu dziecko ! Mamy 64 cm i 6100 g. ufff.. nastepne po nowym roku. Podjechalam do mojej mamy na kawke , i sie relaksuje
mialam isc na Wigilie firmowa a dokladniej popijawo-wigilie i napalilam sie strasznie myslac ze to za tydzien a tu dzwonia do mnie z pracy ze to dzis ;/ dupa zostalam bez auta , dziecka nie mam komu zostawic , trudno,wieczorem odpale soplice z colaa to wychodne sobie odbiore od meza w innym terminie - moze na miasto z dziewczynami wyjde .
Lys wspolczuje nocy , jak tylko mala zasnie w ciagu dnia to odsypiaj z nia bo sie wykonczysz - rzuc wszystko i idz spac.
Hermiona - dzieki za cynk o tej Koali - slyszalam wiele dobrego o niej , choc glownie o szkole rodzenia wlasnie.lys, mamasia, Katarka, sylwucha89, małaMyszka, zabka11, Hermiona lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny.Ja tylko na chwilę bo ostatnio Leon nam szwankuje tzn musieliśmy jednak odstawić mleko nan bo dostał wysypki po kaszce nam wymiotować i nie spał dziś w nocy prawie jak nigdy.Wróciłam dziś do starych nawyków nutramigen zageszczacz obiadek i soczek bo po deserach też źle było.
PozdrawiammałaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
A ja nie wiem, czy nie będę musiała się z laktatorem męczyć
Laura popołudniami i wieczorami je krócej. Teraz na przykład jadła 4 minuty tylko. Dałam Jej drugą pierś i piła 3 minuty. Wygląda jakby Jej to wystarczało, tylko żeby mi laktacja przez to nie siadła
I często trze oczka, co to może znaczyć? Przed spaniem to myślę, że ze zmęczenia, ale jak wstanie to też trze. Wasze dzieci też tak mają?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 15:09
małaMyszka lubi tę wiadomość