X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka debil ze mnie- nie skojarzylam ze bobovita i bebiko to nutricia - jedna firma ;)
    Zatem ta kaszke mozna, tylko rozrob z woda ;)

małaMyszka lubi tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) My w końcu złożyliśmy szafę! :) 2,5 metra wysoka i 2,5 długa :) na reszcie wszystkie rzeczy z dziecięcego pokoju mogę pęknie poukładać, tym samym pudełka na Zuziowe zabawki robią się wolne, :) na reszcie robi się porządek w tym domku, i Zuzi się też podoba :) oto nasz mały pomocnik :)
    oqklrs.jpg

a tutaj razem dekorujemy okna
    e5ok2b.jpg

a to ulubiona pozycja do spania mojej córy
    ifn2oj.jpg
    taka mała a pół łóżka jej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 20:07

lys, Agaata, niecierpliwa, zabka11, mamasia, magda sz, Katarka, sylwucha89, małaMyszka, Maniuś, Weridiana, aaaaga, witaminkab, Amberla lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady pozycja do spania jest najlepsza! :)
    Zetka sukienki mają różne rozmiary, a materiał jak dla mnie fajny, nie jest gładka tylko ma takie lekkie wytloczenia, na jednym zdjęciu jest przybliżenie i widać jak to wygląda :)

Lady Savage, Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padlam :D :D :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d52702f78158.jpg
    Milej nocki zycze :)

Lady Savage, Agaata, niecierpliwa, zabka11, lys, Aska87, mamasia, Katarka, sylwucha89, małaMyszka, Martucha86, aaaaga, Amberla, witaminkab lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    Aska, jakie masz puzzle? A jak dziecko walnie czółkiem to spoko? Bo ja zawsze się o to bałam.
    my mamy te http://www.smyk.com/smiki-mata-liter26pcs1002b3,p1099319886,zabawki-gry-dla-dzieci-p
    cały alfabet

hmmm mój synek to chyba nigdy nie czuje bólu bo nie raz porządnie się grzechotką walnie i nic, o te puzzle tez i nic .... tak samo przy szczepieniu lekko sie krzywi i tyle :) ja się bardziej boje że jakiejś wysypki dostanie od pocierania główką o ten materiał/gume/pianke czy jak to nazwać więc pod główke daje mu taki mały wałek lub pieluszke rozkładam żeby bezpośrednio gołym ciałem nie dotykał, ja to zaraz mam od takich rzeczy wysypke :/

Zetka, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:
    Padlam :D :D :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d52702f78158.jpg
    Milej nocki zycze :)

Posikalam się, mąż też :)

Maniuś lubi tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy raz od kiedy Hubert się urodził włączyliśmy z mężem płytę winylową, zapaliliśmy świeczki i siedzimy sobie w spokoju każde przy swoim komputerze :-P Właśnie teraz do mnie dotarło jak oszalało nasze życie przez ostatnie 4 miesiące, jakbyśmy zapomnieli o sobie całkowicie, nawet muzyki sobie nie włączaliśmy... Masakra :-) No to dzisiaj nadrabiamy, słuchamy R.E.M. i się relaksujemy :-)

Edit: żeby nie było z muzyki to leciały ciągle Jazzowanki, które kupiłam Hubertowi :-P No i radio.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 21:08

lys, Zetka, małaMyszka, Weridiana, niecierpliwa lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ylwia wrote:
    Lady pozycja do spania jest najlepsza! :)
    Zetka sukienki mają różne rozmiary, a materiał jak dla mnie fajny, nie jest gładka tylko ma takie lekkie wytloczenia, na jednym zdjęciu jest przybliżenie i widać jak to wygląda :)

Zamówiłas, ale nie sukienkę, bo podobała mi się ta miętowa, a kolor dostępny był niebieski a to chyba inny niż na foto. A inne to nie ten rozmiar, ja potrzebuje xs/s. Ale zamówiłam torbę :) bluzę i spodnie dla starszego i bokserki dla męża. Mam nadzieję że jakościowo będzie ok bo niedrogie wszystko, a ja nie znam tego sklepu :)

Aska no ja właśnie też się nad puzzlami zastanawiam. Mamy dość twarda kanapę ale chyba zakupie jakieś puzzle.

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocław i okolice co z poniedziałkiem,Bo nie wiem cy coś planować czy nie :-)

bzkxskf.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak czytam o tych kaszkach, kleikach to jestem przerażona :( Nic z tego nie czaję :( Jak zacznę rozszerzać Laurce dietę to chyba będę was prosić o pomoc, bo naprawdę czytając wasze wpisy uświadomiłam sobie, że niewiele wiem :(

sylwucha89, małaMyszka, niecierpliwa, aaaaga lubią tę wiadomość

lb17w98.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata, cudny awatarek :)

Agaata, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamasia ja bede ok.12-tej., choc ciekawa jestem w jakim nastroju bedzie Karol, dzisiaj kolejny armagedon. Nie mam pojecia co sie z nim dzieje.
    Dobranoc

małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    Agata, cudny awatarek :)

Dziękuję :-)

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj obiecałam sobie, że punkt 23.00 pójdę spać. Mam nadzieję, że mi to wyjdzie :-)

magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata super Hubek w awatarku :)

Byliśmy na tych urodzinach pod Żyrardowem (pijana bym w życiu nie wymówiła) jak zwykle się zgubiliśmy choć chyba 5 raz tam jechaliśmy..jakis trójkąt bermudzki. W samochodzie armagedon do takiego stopnia że niczym nie dało się uspokoić dziecka, po 30 min płaczu wyjęłam ją z fotelika i przytuliłam bo już zaczynała się dusić z płaczu a kuzwa pobocza ni widu ni słuchu.. dojechaliśmy do tego Żyrardowa nakarmiłam na poboczu i pojechaliśmy dalej, płakała ale mniej. Powrót też ciężki bo się zgubiliśmy i pojechaliśmy na Łódz nie wiem jakim cudem, niunia się zbudziła ale zagadałam ją i rozpłakała się już pod sama klatką ale ile mnie to kosztowało wysiłku. Już wyobrażam sobie naszą podróż na święta do rodziców 300km...chyba w nocy bedziemy jechac. Jak tylko wzięłam na rączki to się śmiała...o co jej chodzi? była rozebrana z kombinezonu i przykryta kocem więc raczej nie za gorąco ani nie wygodnie, brzuch miękki...
    Jedyny plus że objedlismy się pyszności, koleżanka matka wariatka 1,5 Julki i 26 tc Wiktorii od 8 rano stała na nogach i zrobiła 6 rodzajów sałatek, ciasta, pieczone mięcha mniaaam. Mała nam zasnęła szybko i nie dojadłam sernika :( bo zebraliśmy się żeby jechać póki śpi.

Lady moja też tak śpi, przez co my z mężem ściskamy się na połowie łóżka 150cm :) czyli mamy około 80 cm czyli po 40cm dla mnie i dla męża.

zabka11, Agaata, małaMyszka, Lady Savage, niecierpliwa, Paula_071 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia super ta sukienka ale tylko S :( a ja to raczej M/L :(

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata o jaki cudny !

Tak więc łącze się w bólu z tymi co mają przeziębionych mężów haha, mój taki przeziębiony że się dzieckiem zająć nie może ale juz komputer ma siłę obsługiwać

Zabka gratulacje dla Juli, mogę się tylko domyślać jak serce matki jest dumne:)

Wiecie co, wkurwiłam się juz dziś, byliśmy u teściów na obiedzie, nosz kurwa wzielismy bujak, ale mały to sobie nawet kwiknąć nie moze w tym bujaku bo już babcia stwierdza, że sie denerwuje, obiadu nie zje w spokoju bo musi go zabawiać i ciągle ciuchtać do niego, juz nawet teściu się wkurwił i jej to powiedział

Przyszliśmy do domu i mąż się pyta dlaczego Szymon jest taki nerwowy u rodziców, to ja mu mówię że jest nieprzyzwyczajony do tego sztucznego hałąsu który robi Twoja mama, to się oburzył że przesadzam bo ona sie nim chce nacieszyć, a ja mu mówię że on nie jest przyzwyczajony do tego bo w domu nikt nie leci do niego na jego kwiknięcie ani nikt do niego nie ciuchta

Oglądam "Łup", zabka ogladasz ? pije wino i wpieprzam prazynki bekonowe:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 22:39

Agaata, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Dzisiaj obiecałam sobie, że punkt 23.00 pójdę spać. Mam nadzieję, że mi to wyjdzie :-)
    to ja będe pilnować !

Agaata, małaMyszka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja skacze po kanalach' popijam herbate bo cos mnie zoladek boli...
    Chyba ide pod prysznic i do wyrka z ksiazka.

Jutro shopping jejejejejjee mam nadzieje ze cos sobie kupie;)

małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    to ja będe pilnować !

Migotka jakbym jeszcze pisała po 23.00 to na kopach mnie do łóżka wyprowadź ;-)

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
‹‹ 2672 2673 2674 2675 2676 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ