SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaagata - zostal ci kwadrans i marsz spac
Sliczny avatarek
Magda sz- wspolczuje przebojow podczas jazdy...moze chodzi o ciemnosc w aucie????dlatego mala placze???Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 22:48
Agaata, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hubert raz zrobił taką histerię w aucie, że mu się mleko cofnęło i mi się prawie zakrztusił i chciałam go wyjmować z fotelika na środku skrzyżowania w Warszawie, bo się przeraziłam.... To już było ponad miesiąc temu, był ubrany w misiowy kombinezon i mam wrażenie, że wtedy mu się za ciepło zrobiło. Od tamtej pory ubieram lekko i przykrywam kocykiem i jest spokój. Nie wiem Magda o co mogło Majce chodzić, skoro nie było za gorąco... A grzejecie mocno w samochodzie? U nas klima nastawiona zawsze na 20 albo na 19,5 stopnia.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Wrzucam wam jedno ze zdjęć, które będzie w kalendarzu
http://iv.pl/images/33221379347428787624.jpg5ylwia, magda sz, Agaata, apaczka, Laura, lys, mamasia, Lady Savage, niecierpliwa, Martucha86, aaaaga, Paula_071, sylwucha89, Meggi31, Maniuś, Aska87, 0na88, Amberla, małaMyszka, Weridiana, zabka11, witaminkab, Zetka lubią tę wiadomość
-
Magda, a nie masz gdzieś w pobliżu tego sklepu żeby zobaczyć na miejscu?
Co do wymawiania Żyrardów po pijaku to fakt można język połamać
Mój cel to też 23 w łóżku ale podłączyłam się pod laktator i leci jakby chciało a nie mogłomałaMyszka lubi tę wiadomość
-
My jedziemy 500km na Święta, jestem ciekawa jak będzie...planujemy jechać na noc.
Zetka nam fizjoterapeutka mówiła żeby nie układać dziecka do leżenia na brzuszku na kanapie choćby nie wiem jak twarda była bo zawsze sprężynuje i któraś że stron dominuje. Dziecko się nierówno układa. Ma być twardo czyli podłoga, mata, puzzle.
Agata kończ myć zęby i do spaniaja zaraz odkladam moją królewnę do łóżeczka i też uciekam
małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Sylwia nie ma w Warszawie akurat
Agata lampka była zapalona do tego telefonem świeciłam to pomagało na chwilę i znów ryk. Dwa razy smarowałam dentinoxem, dałam Żyrafkę raz to za bardzo wsadziła i się rozwyła i pozniej już nie mogła się uspokoić. W dzień jak jedziemy i ona widzi co za oknem to jest trochę lepiej, ale już wiem że drugi fotelik będzie przodem do kierunku jazdy, wiem że mniej bezpieczne ale inaczej w ogóle nie będziemy podróżowaćmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
No dobra... Mały zasypia po drugim cycku. A ten mój se poszedł w pizdu spać... Skubany ku*wa... A w czwartek usłyszałam przez tel. Jesteś zmęczona, musisz odpocząć, w sobotę będę z małym, a ty się zdrzemniesz, odpoczniesz... I co???!!!
Poprasowałam, posprzatałam, zrobiłam obiad... -
Katarka, apaczka, Laura, 5ylwia, magda sz, lys, mamasia, Lady Savage, niecierpliwa, Martucha86, Paula_071, sylwucha89, Maniuś, Amberla, małaMyszka, Weridiana, zabka11, Zetka, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Dzisiejsze nasze wygłupy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/55e84b4e5e99.jpg
Jesteśmy u teściów. Nie nadrobię was, przepraszam!Katarka, apaczka, Migotkaa, 5ylwia, magda sz, lys, mamasia, Lady Savage, niecierpliwa, Martucha86, Paula_071, sylwucha89, Aska87, Maniuś, Amberla, małaMyszka, Weridiana, zabka11, Zetka, witaminkab lubią tę wiadomość
-
U nas chyba będą ciche dni. On strzelił focha, bo nosił małą i mówi, żebym ją wzięła bo on do toalety idzie. Więc zapytałam, czy sądzi, ze ja przez cały dzień z toalety nie korzystam, bo nie mam komu dziecka wręczyć? Może to i wredne, ale ostatnio dziwnie się zrobiło, nie wiem o co chodzi. Mówię mu, że brakuje mi seksu, to podaje jest dziesięć różnych powodów, że to zmęczenie, a to ja zasnęłam, a to gumek nie kupił,a to jeszcze co innego. Dzisiaj mu powiedziałam, ze ja widzę trzy możliwości: albo się starzeje i już nie może, albo ja tak źle wyglądam, że nie może, albo ma kochankę i w domu już nie ma ochoty. Nosz k.... teraz to już nie chcę, bo bym się czuła jakby mi się udało doprosić o seks. Żenada. A myślałam, ze dzisiaj sobota, jutro można się wyspać, to poszalejemy. No to się przeliczyłam. A w dupie go mam. Jeszcze przyjdzie koza do woza. Ale ryczeć mi sie chce, bo sama nie wiem co o tym myśleć.
Hermiona, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość