SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotka to lepiej kup kaszke bezmleczna, wtedy bedziesz mogla ja zrobic na mm, ja kupilam kaszke ryzowa bobovity waniliowa i robie na swoim mleku, ale wlasnie zamawiam ta kaszke holle ryzowa, albo tak jak mowi Zabka kleik, ale ja proponuje kukurydziany na poczatek.
Ja robie tak rano mleko z kaszka, a potem w ciagu dnia podaje mleko butelka ok 120ml - pije ile chce, czasem 30ml, czasem 80ml, a reszte podaje lyzeczka i zageszczam kleikiem kukurydzianym. Ok 12 troche marchewki, a dzis podalam tez odrobine jabluszka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 17:38
małaMyszka, Zetka, mamasia lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Kurna no własnie taka kupiłam, nie moge rozkminić tych kaszek, szukam takich co jest 4 ze niby najwcześniej można wprowadzić.. hm.. zgłupiałam
sa kaszki mleczno-ryzowe i ryzowe.
te pierwsze zawieraja juz w swoim składzie mm i robi sie je na wodzie.
te drugie robisz na mleku, którym karmisz malucha.niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
siedze w kuchni i dumam, skoro jest po 4 miesiącu to czemu nie można ich podawac ?
jak byłam ostatnio na szczepieniu to na plakacie pisało żeby już w 5 miesiacu jeden posiłek mleczny eliminować na rzecz kaszki, i ja to tak rozumiałam, jedno mleko mniej a na to miejsce kaszka
poprawcie mnie jak głupio pisze:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 18:00
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Agaata wrote:Dziewczyny kupujecie te duże puzzle i zamierzacie ich używać zamiast maty?
tylko takie 26 elementow to jak dywan
na tym mamy stojak gimnastyczny i mate tez na tym dajemy no i lezenie na brzuchu tez na tym trenujemy bo twardsze niz kanapa
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Mój też smarka i jest umierający, bo biedny się przeziębił... Mam kawał golonki i nie mogę jej obrobić, bo małym muszę się zajmować cały czas, więc weekend niczym się nie różni od zapierdalania w tygodniu... Pfffff sama sobie poradzę... Żeby to pierwszy raz....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 18:41
Migotkaa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Współczuję, bo ja już przeszłam 2 dni z dzieckiem i wysoką gorączką, później 3 dni przeziębiona... Teraz ciągle kaszlę, ale to już nic w porównaniu z tym co było jak leżałam 2 tygodnie temu w łóżku z gorączką 39st. Masakra była.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
zabka11 wrote:sliczna choinka, my kupujemy zywa, wiec ubieramy pewnie w przyszły weekend.
dzis sobie uswiadomilam ze za poltora tyg.swięta....rany jak ten czas leci....szok!
na chrzciny jako podziekowania dla gosci zamówiłam takie pieniczki :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d0915b5ccac.jpgmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Sylwia, te kiecki to standardowa rozmiarówka? Porządny materiał? Może bym sobie przez net zamówiła
Migotka, jeśli kaszki z bobovita są na Bebilon to śmiało możesz podać, tylko rozrób to z wodą, bo jak dasz mleko to będzie podwójna porcja mleka.
Walnelam się dziś w głowę o wieszak, tak mnie napier***a że zasnelam z Małym i cyckiem.
Aska, jakie masz puzzle? A jak dziecko walnie czółkiem to spoko? Bo ja zawsze się o to bałam.małaMyszka lubi tę wiadomość