SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc kochane
Maz z julcia juz w drodze na turniej, ja usypiam Klare i zaraz zabieram sie za babeczki
Moja tesciowa mnie tez wkurzyla, bo jak sie dowiedziala ze maz jedziue z julciua dzis na turniej w jej rodzinne strony, to oczywisciue dolaczyla do nich. Nie byloby w tym nic zlego, gdyby nie fakt ze maz w ostarniej chwili musial po nia jechac ( jakby nie mogla przyjechac pod nasz blok i zostawic swoje auto), to jeszcze musi ja zawiezc do jej mamusi, w efekcie spoznia sie na probe parkietu z jula.grrrrr!!!małaMyszka lubi tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Cześć wam zołza jestem nie przyjelam wczoraj kwiatow od męża powiedziałam że ma sie bujać od 3 dni mam na niego wqrwa co mi po jego przepraszam i wyrzutach sumienia skoro za jakis czas pewnie będzie to samo eeee do dupy e
Oj kochana to schrzanilas sprawe, zobacz jak powinno sie przyjmowac kwiaty
https://youtu.be/Hz-nII29Is8lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:hehehehe Myszko najwyżej Sebastian będzie miał rodzeństwo szybciej niż planowaliście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 12:09
-
Psioszka - moga byc trzy przyczyny: mleko nan, lrzeprowadzka, albo zeby. Spraedz dentinoxem, przynajmniej wyeliminujesz jednoz podejrzen.
Malamyszka- a okres po porodzie juz mialas??? Wtedy bys mogla wydedukowac kiedy owulka byla i czy jest czego sie obawiac
Magda sz- czyli Maja wrocilapielegnujesz pipuszke??
Paula- odpusc sobie dzis sprzatanie i poloz sie z malym.
5ylwia- masakra z twoimi tesciami, przeciez taka nadwaga to zagrozenie zycia...
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Nadrobilam !
Myszka - to trzymac kciuki za dzidzie, czy trzymac kciuki za okres ?
u nas mala po szczepieniu spala 12 godzin - pobila chyba swoj rekord, zasnela o 20:30 i wstala o 8:30 ale w ciagu dnia za to spala tylko 2 razy po 30 min wiec to chyba tego zasluga plus szczepienie.
Ja dzis w planach ide do "ukochanych" przez Zosie dziadkow , tesc ma imieniny moj stary przeziebiony wiec dziecko w calosci na mojej glowie plus umierajacy maz - cudownie , caly wieczor bede siedziala przy stole z placzacym dzieckiem na rekach obok przeziebiony , a wresz umierajacy maz a na dodatek bedziemy tam jeszcze spac- wiec chu** sie wyspie , bo nie w swoim domu nie potrafie... ratunku
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Oj kochana to schrzanilas sprawe, zobacz jak powinno sie przyjmowac kwiaty
https://youtu.be/Hz-nII29Is8Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 11:56
lys, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:Dziewczyny nie mzm juz pomysłu na Leona...któraś noc z rzędu Armagedon.Zasypia oczywiście na raczkach po długim noszeniu co mu się raczej nie zdarzało,śpi jakieś 20-30min i wybudza się z przerazliwym płaczem lub ma zamknięte oczy ale rzuca się po łóżeczku lub steka i poplakuje.Bo zły sen to chyba nie trwa cała noc?! Wczoraj wstawalam do niego dokładnie 18razy.Na rączki bujanie i odkładanie i znów to samo.Macie jakiś pomysł?brzuszek to nie boli to na pewno ząbki chyba też nie jeszcze... Ledwo żyje po wcześniejszej nocy A tu kolejna przed nami.
Stas zawsze kilka dni przeżywa szczepienie. Oboje z mężem uważamy ze to właśnie zle wspomnienia.
I takie akcje tyko w nocy. Szczepienie było w czwartek.
Aaa i mój Mały zawsze bardzo płacze na szczepieniu i zawsze w domu długo musze go tulic, myślę że pamięta swój ciężki start i to ile przeszedł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 12:35
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny!
Sylwia, współczuję sytuacji z teściami, na Twoim miejscu jednak bym nie zostawiała im dziecka pod opieką, bo mogą fizycznie nie dać rady. Moi teściowie to już mocno starsi ludzie i też nie będziemy im Huberta zostawiać, bo na bank by sobie nie poradzili.
Griszanka uśmiałam się do łez z Twoich rad, zapamiętam sobie w razie czego.
My właśnie wróciliśmy z rehabilitacji, dzisiaj w przeciwieństwie do tamtego tygodnia było super, całe pół godziny wykorzystane na maksa, Hubert był w bardzo dobrym humorze.
U nas póki co tych nocnych pobudek nie ma, jak położę Huberta o 19.30 to wstaję zwykle po 3.00 na karmienie i później około 6.00/6.30 a później dosypiamy ile się da, czyli do 8.30/9.00. Problem w tym, że nie mogę się zmobilizować, żeby położyć się spać przed północą i przez to i tak chodzę niewyspana.
Dzisiaj chyba męża wyślę na spacer i sama się trochę zdrzemnę.małaMyszka, 0na88, magda sz lubią tę wiadomość
-
Nie, no bez przesady, zajść nie powinnam. Antyki i te sprawy od września biorę, więc raczej nie powinno być wpadki, tym bardziej, że krwawienie było dopiero jak zaczęłam brać tabsy i od września nic a nic.
Ale wiecie jak to jest - psycha myśli, dupsko się boi, a my zadowoleni heheheehehMartucha86, 0na88, zabka11, sylwucha89, Zetka lubią tę wiadomość
-
Babolki
Piekarka ze mnie jak z koziej d*** traba, wiec zawsze pieke prozaiczne rzeczy - dzis zrobilam muffinki z jablkamj i kruszonka i wyszly. Szybki, banalny przepis :
http://niebonatalerzu.blogspot.com/2014/01/bardzo-dobre-muffiny-z-jabkami.htmlmagda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Wczoraj i dzisiaj robiliśmy generalne sprzątanie mieszkania.. Pod meblami, w szafach nawet kanapa wyprana i mamy już choinkę
mąż działa dalej, a my się karmimy dzięki czemu mogę odpocząć
kupiłam sobie 2 kiecki rozpinane na piersiach i żakiet także jestem już gotowa na święta
0na88, Martucha86, zabka11, mamasia, Pulpecja, Paula_071, małaMyszka, aaaaga, sylwucha89, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Ja pierduu w poniedziałek do fryzjera a nie wiem czy jest z czym iść bo włosów połowe wypadła, mam nadzieje ze reszta mi nie wypadnie..
a co robisz? scinasz? farbujesz?
ja zawsze farbuje sama garnier olio i fajny kolorek mi wychodzi, ostatnio wpadłam do rossmana po farbe i gapa kupiłam syoss - włosy zamiast blondu wyszły mi brunatne!!!! odczekam jeszcze troche i przed swietami fabruje jeszcze raz, bo patrzec sie na siebie nie moge!!!małaMyszka, Ewa123 lubią tę wiadomość
-
mala spi, pranie sie robi, dom z grubsza ogarnięty, jeszcze kuchnię musze posprzatac, ale to poźniej - teraz czas na kawkę, nawet pazury przeleciałam lakierem, a co !
Muszę sie pochwalić: MOJA JULCIA NA DZISIEJSZYM TURNIEJU NIE DOŚĆ, ŻE ZDOBYŁA PODIUM, TO JESZCZE WYTAŃCZYŁA WYŻSZĄ KLASĘ TANECZNĄ!!!!
Jestem z niej taka dumna!!!
muffinki - niespodzianki czekająlys, magda sz, 5ylwia, niecierpliwa, Pulpecja, 0na88, mamasia, Paula_071, małaMyszka, aaaaga, Martucha86, sylwucha89, apaczka, Zetka, Maniuś, Weridiana, jesslin87, witaminkab, Amberla lubią tę wiadomość
-
Witam, wczoraj na kursie, mieliśmy najpierw teorię, Pani masażysta opowiadała o historii masażu, potem, o korzyściach takiego masażu, i o zastrzeżeniach -> czyli jakie dzieci nie mogą być masowane, potem pokazywała jak masować i każda mama potem na swoim dziecku robiła te ćwiczenia, ja jako jedyna musiałam na lalce próbować
bo mała pół kursu przespała w wózku. Aż zaczęłam zazdrościć tym wszystkim mamom, wszystkie 9 mamuś masowało swoje maluchy a ja z lalką
no ale
cóż ... taką mam córeczkę kochaną
Jeszcze nie dostałam materiałów z kursu, jak dostanę to na forum włożę
mamasia, małaMyszka, aaaaga, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Żabka super gratki, oby nasze sierpniowe bobasy też wyrosły na takie utalentowane persony
Sylwia gdzie kupiłaś takie sukienki? Ja szukam i szukam i tylko na plecach rozpinane znajduje..
U nas też porządki na całego takie generalne. Ja tylko kurze pościerałam, obiad szybki i dwa prania. Jeszcze została kuchnia i łazienk do ogaru ale dziś tylko z wierzchu za tydz mycie szafek itp.
Mamy dziś jechać na urodziny koleżanki pod Żyrardów ale kurde nie mam siły, dosłownie nie mam siły na nic, kawe wypiłam i bym się położyła spać.
aa i mój mąż jest psychiczny, pojechał rano kupić olej do samochodu, pierwszy sklep- zlikwidowany, pojechał w inne miejsce sklep przeniesiony...no to odpala nawigacje w telefonie gdzie ten sklep przeniesli ale po raz 100 tel mi się zawiesił więc go rozpierdolił w drobny mak....No także chyba sramy pieniędzmi skoro z nerwów można takie rzeczy robić...Włączył swój stary tel żeby mieć na kilka dni ale bateria trzyma godzinę... także superco za idiota.
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
no i zapomniałam- poszła kupa (wczoraj nie robiła) i zmiesciła się w pampersie- Rosmanowskim Fit&Fun 4 takze przechodzimy na 4
zabka11, Lady Savage, Pulpecja, mamasia, Paula_071, małaMyszka, apaczka, Zetka, Maniuś, Weridiana, Katarka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Migotka ja byłam pare dni temu, kolega mi ciachnął z objętości i z 4 cm długości i zdecydowanie mniej ich leci. Także uważam warto pociąć.
Olie tez polecamkolorek super wychodzi. Żabka nastraszyłaś mnie tym sayosem, kurde pokusiłam się na promocje i kupiłam zeby na swieta pomalowac ale kolor złoty brąz wiec pewnie czarne wyjdą
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość