SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda sz - no tylko pogratulowac mezowi twojemu opanowania....widac śpi na kasie
my w trójkach Dady jeszcze pływamy
co do syossa to mi zawsze wychodzi duuuzo ciemniejszy, pewnie zalezy od jakosci włosa.no mi po porstu ta farba nie odpowiada
jutro wybieram sie na shopping, chce Julcie ze sobą zabrac, mam nadzieje ze małż z Klara zostanie... musze cos na chrzciny sobie kupic- sukienke albo spodnica plus bluzka, szpilki do tego, rajstopy, naszyjnik - no chciałabym wszytsko od razu, zeby nie jeździć tysiąc razy...Julcia ma karty podarunkowe do h&m, moze cos dla siebie znajdzie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 14:51
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Mój mąż wyszedł półtorej godziny temu na spacer, w tym czasie ja ogarnęłam mieszkanie, poukładałam rzeczy na swoje miejsce, poskładałam pranie, pozmieniałam nam ręczniki, ściereczki kuchenne itp, pogadałam z mamą przez telefon, napiłam się kawy, ogarnęłam kuchnię - pozmywałam naczynia, doładowałam zmywarkę, pozmywałam blaty, poodkurzałam całe mieszkanie włącznie z łazienkami, obrałam ziemniaki, wstawiłam je w parowarze, umyłam lustra, w łazienkach, wstawiłam pranie no i siedzę i się zastanawiam co tu jeszcze jest do zrobienia... To tak apropos dostawania przyśpieszenia jak dziecka w domu nie ma
My jeszcze jesteśmy przed świątecznymi porządkami, dopiero w przyszłym tygodniu ruszamy
Dzisiaj mam bardzo senny dzień, więc jak moi panowie wrócą, to nakarmię Huberta, zjem obiad i się położę spać chyba.zabka11, mamasia, Paula_071, lys, małaMyszka, aaaaga, Martucha86, sylwucha89, apaczka, Zetka, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Magda w Szachownicy kupiłam
Taką granatową:
http://szachownica.com.pl/products/sukienka-damska-z-bocznym-zamkiem-3099
Czerwona mi się jeszcze podobała ale nie było rozmiaru.. Rozpina się po całości.
A tej drugiej nie mogę znaleźć na stronie.. Taka z rękawem 3/4 i suwak ma od dekoltu po pas więc idealniezabka11, mamasia, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Wczoraj i dzisiaj robiliśmy generalne sprzątanie mieszkania.. Pod meblami, w szafach nawet kanapa wyprana i mamy już choinkę
mąż działa dalej, a my się karmimy dzięki czemu mogę odpocząć
kupiłam sobie 2 kiecki rozpinane na piersiach i żakiet także jestem już gotowa na święta
gdzie kiecki wyhaczylas
?
-
Agaata wrote:Mój mąż wyszedł półtorej godziny temu na spacer, w tym czasie ja ogarnęłam mieszkanie, poukładałam rzeczy na swoje miejsce, poskładałam pranie, pozmieniałam nam ręczniki, ściereczki kuchenne itp, pogadałam z mamą przez telefon, napiłam się kawy, ogarnęłam kuchnię - pozmywałam naczynia, doładowałam zmywarkę, pozmywałam blaty, poodkurzałam całe mieszkanie włącznie z łazienkami, obrałam ziemniaki, wstawiłam je w parowarze, umyłam lustra, w łazienkach, wstawiłam pranie no i siedzę i się zastanawiam co tu jeszcze jest do zrobienia... To tak apropos dostawania przyśpieszenia jak dziecka w domu nie ma
My jeszcze jesteśmy przed świątecznymi porządkami, dopiero w przyszłym tygodniu ruszamy
Dzisiaj mam bardzo senny dzień, więc jak moi panowie wrócą, to nakarmię Huberta, zjem obiad i się położę spać chyba.
Nie wiem czy by mi 24h starczyly na to
zabka11, Agaata, małaMyszka, aaaaga, magda sz lubią tę wiadomość
-
Żabka polecam bardzo fajnie wygląda i cena spoko
Gratulacje dla córci! Zdolna dziewczynka
może niedługo będzie dawała forumowym ciotkom autografy
Mamasia wrzucam choinkę:
niecierpliwa, małaMyszka, zabka11, Paula_071, Lady Savage, Martucha86, sylwucha89, mamasia, Maniuś, Weridiana, witaminkab, Amberla lubią tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Babolki
Piekarka ze mnie jak z koziej d*** traba, wiec zawsze pieke prozaiczne rzeczy - dzis zrobilam muffinki z jablkamj i kruszonka i wyszly. Szybki, banalny przepis :
http://niebonatalerzu.blogspot.com/2014/01/bardzo-dobre-muffiny-z-jabkami.htmlzabka11 lubi tę wiadomość
-
Zjadłam wczoraj krokieta z żółtym serem i pieczarkami i 2 kawałki ciasta z bita śmietaną i dziś rano jeden . Nie wiem co mnie podkusilo
Lily ryczy straszliwie brzuszek bardzo wzdety. Nawet cyca nie chce. Co mi się uda ja ululac to się wybudza i płacz. Siedze z nią teraz po ciemku i się kolyszemy na piłce żeby chociaż chwile przespala. Takie są skutki pazernosci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 16:36
-
Agaata wrote:Dziewczyny kupujecie te duże puzzle i zamierzacie ich używać zamiast maty?
magda sz lubi tę wiadomość
-
sliczna choinka, my kupujemy zywa, wiec ubieramy pewnie w przyszły weekend.
dzis sobie uswiadomilam ze za poltora tyg.swięta....rany jak ten czas leci....szok!
na chrzciny jako podziekowania dla gosci zamówiłam takie pieniczki :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d0915b5ccac.jpglys, magda sz, Lady Savage, małaMyszka, apaczka, mamasia, Weridiana, aaaaga, Amberla lubią tę wiadomość
-
hej hej:)
Zabka ja nie farbuje wlosów wogóle, mam swoje naturalne w dość łądnym kolorze, wszyscy myślą że farbowane:) Zetne troche pewno i pocieniuje mocno:)
Kupiłam dzis kaszke waniliową mleczno ryzowa, ale kurde pisze ze na wode, ja bym dzis zrobila probe na wieczor i dodała jedna miarke zamiast mleka, dobrze to mysle?
Ugotowałam malemu zupe, dodałam ociupinke brokuła, mam nadzieje ze nic mu nie bedzie, zupa na jutro to zobaczymy:)
My choinke ubierzemy w przyszłym tyg, kurde własnie dziś zajrzałam w kalendarz a tu za półtorej tyg świeta a ja w czarnej dupie.. musze sie spręzyc w przyszłym tyg
Ona u mnie mąż tez przeziebiony już 3 dzien, strasznie umierający, włąsciwie to troche go gardlo drapie i tyle.. a lezy pod kocykiem jak by przynajmniej angine ropna miał no cóz.. mnie boli głowa okres mam osłaiona jestem i musze życ
zabka11, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Migotka - chory chłop=umierający chłop. a my musimy zapitalać bez względu na to, jak sie czujemy...
jak kupiłas kaszke mleczno-ryzowa to w niej jest juz mm, ją sie z woda rozrabia.
najlepiej na poczatek podawac kaszki bezmleczne i dodac lyzeczke do butli z mm, ktore pije maluszek (nie trzeba woówczas zmniejszac porcji mm, robisz jak zwykle tylko dodajesz lyzeczke kaszki i wsio).Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 17:25
-
Migotkaa wrote:Zabka czyli nie robić tak jak pisałam? ja kupiłam z bobovity waniliową
to ja bym teraz jeszzce nie podawała, bo ona ma w swoim skladzie mleko modyfikowane, a skoro karmisz bebikiem to nie powinno sie na tym etapie wprowadzac innego mleka modyfikowanego...(oczywsicie mozna, ale nie wiadomo jak brzuszek zareaguje na taka podwójna nowosc, bo nie dosc ze kaszka, to jeszcze z mm innym)
najlepiej zaczac od zwykłej kaszki bezmlecznej, ja wczoraj kupiłam z Nestle kleik ryzowy taki (on nie ma w skłądzie mleka) : http://ezakupy.tesco.pl/pl-PL/ProductDetail/ProductDetail/2003010202196?gclid=CKDBz4Pf1skCFaLDcgodIg8Jvg
zamierzam go jakos po swietach zaczac malej podawac z bebikiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 17:31