SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciliśmy z kursu masażu dla niemowląt, Mamusie!! Super, wybawiłam się na maksa i Zuzia też, jejku mruczała jak kicia
podobało jej się do tego dostałam gratis masaż w spa na liberta
bardzo bardzo polecam, jutro Wam opowiem i wrzucę materiały, bo padam z nóg
mamasia, małaMyszka, Weridiana, Hermiona lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie mzm juz pomysłu na Leona...któraś noc z rzędu Armagedon.Zasypia oczywiście na raczkach po długim noszeniu co mu się raczej nie zdarzało,śpi jakieś 20-30min i wybudza się z przerazliwym płaczem lub ma zamknięte oczy ale rzuca się po łóżeczku lub steka i poplakuje.Bo zły sen to chyba nie trwa cała noc?! Wczoraj wstawalam do niego dokładnie 18razy.Na rączki bujanie i odkładanie i znów to samo.Macie jakiś pomysł?brzuszek to nie boli to na pewno ząbki chyba też nie jeszcze... Ledwo żyje po wcześniejszej nocy A tu kolejna przed nami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 21:35
małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
psioszka11 wrote:Dziewczyny nie mzm juz pomysłu na Leona...któraś noc z rzędu Armagedon.Zasypia oczywiście na raczkach po długim noszeniu co mu się raczej nie zdarzało,śpi jakieś 20-30min i wybudza się z przerazliwym płaczem lub ma zamknięte oczy ale rzuca się po łóżeczku lub steka i poplakuje.Bo zły sen to chyba nie trwa cała noc?! Wczoraj wstawalam do niego dokładnie 18razy.Na rączki bujanie i odkładanie i znów to samo.Macie jakiś pomysł?brzuszek to nie boli to na pewno ząbki chyba też nie jeszcze... Ledwo żyje po wcześniejszej nocy A tu kolejna przed nami.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej kobitki:)
Ledwo zipie, cos mnie łeb napieprza, oczy tez,z mam nadzieje ze to nie choróbsko, mąż kaszle, mam nadziję ze nie przyniesie nic do domu
Mały dzisiaj nawet grzeczny, wykąpał się, zjadł i kimono:)
Miałam zrobic pranie ręczne ale już nie mam sił
Fajna ta bombka, muszę kupic mojemu Szkrabkowi, ciekawe czy u mnie będą
Kupowała któras ciuszki dla dzieciaczków ze strony endo?
Znalazłam takie spodnie jak mi sie podobają dla małęgo, tylko tak myśle jaka rozmiarówka
http://endo.pl/dla-niemowlaka/spodnie/dla-chlopca/chinosy-dzianinowe-dla-niemowlaka,p-9765małaMyszka lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Czy do Was też rodzice/teściowie co miesiąc wysyłają esy z życzeniami? Kurwa mać! Sama uwielbiam miesięcznice, no ale bez przesądy! Może jeszcze tygodniówki będziemy obchodzić jak to było w czasie ciąży hejeejejje
np. mleko i pampersy! Zazwyczaj mnie wkurzają na każdym kroku ale akurat te obchodzenie urodzin co miesiąc bardzo mi odpowiada
Jeśli już jestem przy treściach to dzisiaj ciśnienie mi podnieśli jak nigdy.. Za każdym razem jak się widzimy to twierdzą, że moje dziecko jest głodne! 4 kg przybrał w 4 miesiące to chyba nie jest mało?!? Dzisiaj na dzień dobry poczęstowali mnie opowieścią o wnuku ich znajomej, który ma niecałe 2 miesiące.. często płakał więc poszli do lekarza i co się okazało? Że dziecko głodne! Lekarz zalecił nie sugerować się miarką na opakowaniu mleka tylko sypać więcej żeby mleko było bardziej treściwe i mogą dodawać też kaszke.. Teraz dziecko śpi cały czas! W końcu najedzone i szczęśliwe! Oczywiście zasugerowali, że też powinnam spróbować, a nie tylko ta woda i woda (czyli pierś!) nozeszkurwajapierdole!!! Jakby tego było mało byli wyjątkowo poruszeni, że kupiliśmy nowy telewizor.. Takie prezenty? Chyba za bardzo Wam się powodzi? Przecież to tyle pieniędzy!!! Kur.. Dali nam na to?
Żeby dolać oliwy do ognia powiedziałam im, że idziemy na sylwka.. Żebyście widziały tą reakcję! Gdyby wzrok mógł zabijać! Ten post nigdy by nie powstał, a za jakiś czas Myszka napisałaby: słuchajcie coś dawno się 5ylwia nie odzywa, ciekawe co u niejWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 22:48
Zetka, magda sz, Agaata, Maniuś, niecierpliwa, aaaaga, 0na88, Pulpecja, małaMyszka, zabka11, witaminkab, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
O kurde ale się rozpisałam.. Aż ucieło mi połowę
na szczęście nauczona na błędach (zdarzyło się nie trafić kciukiem ma wyślij) skopiowałam tekst przed wysłaniem
Myszka nie narzekaj ma teściów.. Pomyśl, że inni mają gorzej
niecierpliwa, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Psioszka wg mnie to zęby
jak widać młodsze dzieciołki mają na forum. Nie musi być ich widać ale te zalążki zębowe podobno są tak bolesne że dorosły człowiek nie wytrzymał by tego bólu. Smarujesz czymś dziąsła? Posmaruj Dentinoxem jak się uspokoi będziesz miała odpowiedz.
małaMyszka, zabka11, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Ja pierduu w poniedziałek do fryzjera a nie wiem czy jest z czym iść bo włosów połowe wypadła, mam nadzieje ze reszta mi nie wypadnie..
U mnie nie tylko wypadają ale garściami wyciągam. Zakupiłam skrzyp i jakieś odżywki. Bede też olejowac. Masakra, a takie wypielegnowane gęste kudly miałam.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Katarka wrote:Agata, a czemu dostałaś opieprz za odciąganie pokarmu laktatorem i masowanie? Tak nie można?
Za masowanie podczas odciągania dostałam opieprz. Generalnie nie powinno się tego robić, bo można sobie uszkodzić kanaliki mleczne, które są bardzo wrażliwe i jak powiedziałam, ze masowałam, to mnie opieprzyła.Katarka, małaMyszka lubią tę wiadomość