SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa wrote:
Nic mnie w tym kraju tak nie wk**wia jak "samotne matki", potem sie dziwic, ze miejsca w przedszkolach nie ma dla dzieci, jak nagle sie okazuje, ze polowe tylko matki wychowuja
Przepraszam, za to, że istnieje. -
małaMyszka wrote:Ile się czeka na kasę?
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Weridiana wrote:Agasad mysle ze tak zabki przezywa malenstwo, wspolczuje
Pulpecja serdeczne zyczenia
Lady ja tez szukam fotelika i ciezko sie zdecydowac, moze przeceny poswiateczne pomogami zalezy aby byl szeroki-przestronny, mial pozycje do odchylania, isofix bylby wygodny i bezpieczny, pasowal do hondy civic
i moze byc przodem do kierunku jazdy grupa 1 czyli do 18kg okolo 4 lata
dobre opinie ma britax first class z tanszych , bez isofix ale mozna go montowac przodem i tylem do kierunku jazdy
Ale to kiedy można przejść na taki fotelik, jak dziecko zacznie siadać, czy jak już trzyma ślicznie i mocno główkę?Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Weridiana wrote:ten cybex wypada ciekawie ale ta oslona z przodu mnie nie przekonuje, mysle ze wtedy jest zbyt unieruchomione i bedzie ciezko przy dluzszych trasach
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Ale to kiedy można przejść na taki fotelik, jak dziecko zacznie siadać, czy jak już trzyma ślicznie i mocno główkę?
podaja od 9kg czyli okolo 6-8miesiac ale pewnie jak ze wszystkim sprawa indywidualna.
na pewno kierowalabym sie waga i jak dziecko siedzi, chociaz wlasnie w tej grupie 0,1 mozesz od razu wozic dziecko bo fotelik ma poziomy odchylenia i wkladke a nie jest to nosidlo
i wlasnie myslalam kupic jak Pulpecja taki juz do 36kg 1,2,3 ale te z kolei sie tak nie odchylaja i mniejszemu dziecku leci strasznie glowka do przodu jak zasniemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:no wlaśnie też się zastanawiam, bo w testach wypadają dobrze np cybex pallas czy concord transformers pro, ale nie wiem co z tą osłoną czy się sprawdzi. A może to można będzie zdemontować jakby dziecku się zdecydowanie nie podobało?
do tego jak przyczepic zabawke, gdzie wlozyc butelke z woda itp nie wiem
wlasnie czy to mozna zdemontowac?
-
No właśnie tego zdemontować nie ma jak, bo pasów nie ma, to jest zabezpieczenie zamiast pasów. Chyba psioszka ma taki czy maniuś?
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Weridiana wrote:Cybex Pallas Fix 9-36kg - www.patiimaks.p
Pulpecja ten sie fajnie montuje, ma odchylenie ale ta oslona tlowia to robi caly system zapinania pasow wiec musi byc
fajny film
https://www.youtube.com/watch?v=ngiy8PpwUhYmałaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
apaczka wrote:Dziewczyny czy ma któraś z Was pianinko dla dziecka? Chc kupić, może macie coś sprawdzonego
ja mam pianinko, ale nie polecam, może moja mała jest za mała na nie, ale nie jest nim w ogóle zainteresowanamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Zżeram właśnie ciasto marchewkowe!!! Matko znowu się uzależniłam.
Szacun dla dziewczyn, które powiedziały NIE słodyczom.
Robię w środę to ciacho i będzie na święta...
http://www.poezja-smaku.pl/ciasto-marchewkowe/
A to ryneczek po ciemku
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/29e60ab0083d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 16:57
niecierpliwa, magda sz, Laura, Weridiana, Pulpecja, aaaaga, lys, Maniuś, 5ylwia, sylwucha89, witaminkab, jesslin87, zabka11, Amberla, Zetka lubią tę wiadomość
-
Weridiana wrote:Cybex Pallas Fix 9-36kg - www.patiimaks.p
Pulpecja ten sie fajnie montuje, ma odchylenie ale ta oslona tlowia to robi caly system zapinania pasow wiec musi byc
fajny film
https://www.youtube.com/watch?v=ngiy8PpwUhYWeridiana lubi tę wiadomość
-
Magda, zrobiłam ten krem z buraków. Spędziłam 2h w kuchni, bo roboty przy tym, że głowa mała. Kuchnia cała czerwona, a ani mi ani mężowi ten krem nie smakuje, więc zaraz wyląduje w kanalizacji
Smutno mi.
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
hej! ja o becikowym to juz dawno zapomniałam
ja czkałam chyba równo miesiąc a dokumentów miałam całą mase
mąż na 3 razy im donosił, tylko u nas i ja i mąż mieliśmy własną działalność plus zatrudnienie w tym mąż miał z kilku różnych firm
więc i o świadectwa pracy się czepiali i PITy roczne itp ale 1000zł piechotą nie chodzi więc można przeboleć tą biurokracje
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Paula, to dziwne, że Wam nie smakuje - chyba, że nie lubicie buraków. My już od dawna robimy krem z buraków - z tym, że akurat sam krem bez mozarelli i uwielbiamy go. Właśnie mam buraki w domu to może zrobię
Ja jeszcze nawet nie myślę o zmianie fotelika, ale my jeszcze tej wkładki nawet nie wyjęliśmy - Hubert nawet 6 kg jeszcze nie ma
Myszka a skąd jesteś? Gdzie taki ryneczek?magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość