SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciłyśmy z rehabilitacji i spacerku
Oczywiście mamy nadal ćwiczyć, układać na brzuszku, lewym boczku, rozciągać nóżki ale jest bardzo dobrze. W porównaniu do ub tygodnia dużo lepiej pracuje rączkami. Kolejną wizytę mamy dopiero 5.01.
Dzisiaj wazyłam Natalę i ma już 5920g, nie wiem jak to możliwe ale w niedzielę było 5850g więc oby tak dalej! Chyba jej się głupio zrobiło jak pojechała w niedzielę do kuzynki a ta wazy już 5100 (ma dopiero 6 tyg) i moje dziewczę wpadło w kompleksyNo ale czuję jakby z dnia na dzień robiła się coraz cięższa
W ogóle ostatnio ma fajne dni, jest taka kochana, ładnie je i śpi (no dobra budzi się często w nocy ale mi to aż tak nie przeszkadza), że jestem mega zadowolona...och jak bym chciała żeby tak zostało
Zaraziłam się od Was kalendarzami i też będziemy robić z tym, że u nas będzie 5 dzieci (wszystkie wnuki) i będzie to prezent na dzień babci/dziadkalys, magda sz, Paula_071, niecierpliwa, Weridiana, małaMyszka, Maniuś, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
apaczka, ja tak kiedyś zrobiłam dla prababci, kalendarz z wszystkimi prawnukami. Akurat tak się złożylo, że starczyło miesięcy na każdego
teraz już trzeba by było rodzeństwa na jednej stronie, zeby miejsca dla wszystkich starczyło, bo prababcia ma już chyba 16 prawnucząt jeśli nikogo nie pominęłam
apaczka, magda sz, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Myszko jak długo czekasz na kelendarz?
Tam na stronie jest napisane: Zamówienia na kalendarze A3, wysłane i opłacone do 22 grudnia do godz. 14:00
oraz zamówienia na fotoksiążki wysłane i opłacone do 16 grudnia do godz. 24:00 - ZOSTANĄ WYSŁANE 22 GRUDNIA.
O przyjęciu do produkcji decyduje data zaksięgowania płatności na naszym koncie.małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:ja składałam dokumenty jako samotna matka więc zupełnie coś innego było mi potrzebne niż pewnie Wam
Może trzeba było się nie przyznawać publicznie, kto wie kto to może czytać a z tego co się orientuję wcale taka samotna nie jesteśWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 13:58
Paula_071, niecierpliwa, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Lady, ale przecież twój facet jest w akcie urodzenia wpisany i mieszkacie razem, to czemu jako samotna matka? Konkubinat to też związek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 14:10
Paula_071, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Wracamy z zusu oczywiście firma nie wysłała dokumentów więc zglosilam roszczenie na piśmie przez ZUS. Kutwa co to za firma, no krzak! Jak wyślą dokumenty w tym miesiącu to kasę za 3m dostanę 20 stycznia... Ja pierdole. Nie wiem z czego będziemy żyć jeszcze zostało kilka prezentow, opłaty... A żeby ta firmę i szefostwo szlag trafił !
Śnieg padamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Pulpecja sto lat i wszystkiego naj!!!
Karolina ja miałam zaświadczenie od położnej, to u mnie się przywalili, że one jest tylko miesiąc ważne i musiałam drugie załatwiać.
co można na zapalenie pęcherza przy kp? mam w domu furaginumPulpecja, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Hej My mamy drugi dzień z rzędu, dzień śpiocha, dziś spanko do 9, potem trochę zabawy, jedzonko i od godzinki znowu śpimy. Czasami Wam zazdroszczę mniej śpiochowatych maluchów.
W ogóle Wasze maluchy też chrapią? Ja wczoraj miałam koncert, nie dość, że Rafał, to jeszcze młoda xD
A sprawdzałaś małej poziom cukru? Bo z tego co pamiętam byłaś na diecie cukrzycowej, a to trochę niepokojące, że mała tyle śpi.Weridiana, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
apaczka wrote:Samotna matka...hmmm...nie lubię...
Może trzeba było się nie przyznawać publicznie, kto wie kto to może czytać a z tego co się orientuję wcale taka samotna nie jesteś
ale kobiety w Mopsie wiedzą, to one mi doradziły, to, no małżeństwem nie jesteśmy, więc powidziały że mi się należy.małaMyszka lubi tę wiadomość