SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
magda sz wrote:Laura tam w koszyku masz po prawej opcje wysyłki - za wszystkie trzeba zapłacić przedpłatą online. Odebrać możesz w :ruchu, paczkomacie, na poczcie, w punkcie, kurier moze Ci przyniesc albo mogą wysłać ekonomicznym pocztą, jak wybierzesz opcje to podliczy Cię ile masz przelać i przeniesie na stronę banku albo paypala czy dotpay. Ja wybrałam kuriera bo chciałam szybko
no i było mega szybko.
Tylko licz się z tym że za każdą sztukę przy wyborze kuriera liczą sobie 1,80 zł ...głupie to no ale jak zależy na szybkości to nie ma co ryzykować z pocztą, czy zapchanym paczkomatem.
Masz kod rabatowy co się wpisuje w koszyku przy produktach? Taniej wychodzi duzo
Potem klikasz Zamawiam i odsyła do przelewów..Super wytłumaczyłaś. Już zamówiliśmy
. I faktycznie duzo taniej przy tym kodzie rabatowym
magda sz, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
zasnela (oby!) , musialam bujac na rekach i cudowac a zazwyczaj samo lozeczko plus suszara wystarczaly - boje sie co bedzie dalej, jak teraz w pozycji fasolki ja moge z 5 min trzymac i mi rece odpadaja ,a kilogramow bedzie przybywac.
AgaSad - mam nadzieje ze i Wy juz po .
jesslin87, AgaSad lubią tę wiadomość
-
Może faktycznie przegięłam, przepraszam, wszystko mnie drażni ostatnio, może ciąża
nie raczej nie, a może zbliża się okres pierwszy od roku. Nie wiem, jeśli kogoś uraziłam sorka, chyba sobie muszę zrobić przerwę od forum co by Was nie wkurzać.
-
koniec, pazurki skończone, fajne wyszły, eleganckie troche nie w moim stylu bo zazwyczaj robie neonowe no ale:)
Dziewczyny myślę że nie ma sie co obrażac za czyjeś wypowiedzi, w końcu to forum i każdy ma wolność słowa, ale tak jak kiedys już pisałam myślę że żadna nie pisze tu ze złośliwości, tylko żeby pomóc:) a rad można wysłuchać i zastosować bądź też nie:)jesslin87, 0na88, zabka11, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Nie wiem czemu jej sie tak wszystko poprzestawialo...moze przez to ze na spacery z nia przez to chorobsko nie wychodze . Zawsze jest kapiel o 20.00 o 20:30 butla i zazwyczaj szla po niej spac , pozniej szla spac 21:30 jeszcze ok , a obecnie musze dodac jeszcze jedno karmienie kolo 22.00 i idzie spac od paru dni 24.00 -1.00 . Niby spi do rana , ale nie mam tego wieczornego czasu dla siebie i meza tzn. jakis film , czy nawet glupie paznokcie. Klade sie z dzieckiem spac razem i wstaje z nia razem , w ciagu dnia na jej pierwsze drzemce to ide zjesc sniadanie , wykapac sie a na drugiej drzemce oganizuje obiad , na trzeciej drzemce kolo 17.00 to mam ochote walnac sie przed TV bo nie wiem czy spi 15 czy moze 30 min i czy jest sens sie za cos konstruktywnego zabierac
-
Lady Savage wrote:Może faktycznie przegięłam, przepraszam, wszystko mnie drażni ostatnio, może ciąża
nie raczej nie, a może zbliża się okres pierwszy od roku. Nie wiem, jeśli kogoś uraziłam sorka, chyba sobie muszę zrobić przerwę od forum co by Was nie wkurzać.
mnie nie wkurzylac , za to rozbawilas z tym sciaganiem majtek przed obcym facetem za pieniadzejesslin87, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Magda ja z vtecha mam takie jabłuszko, mały jest nim bardzo zainteresowany, fajne mają te zabawki aczkolwiek w sklepach cięzko je dostać
Taka prawda że teraz będziemy znawcami w zabawkach, ja mam siostrę w sklepie zabawkowym to też jestem na bieząco:)
Kurde słysze jak doniczka się tłucze po balkonie, może mnie sąsiedzi nie zjedza za to haha, ale w sumie skoro sąsiad może grać na gitarze elektrycznej to moja doniczka sie nie może tłuc między barierkami:D
Co do spania z dzieckiem, ja ostatnio mam faze ze nic tylko bym go brała do łóżka, ostatkami sił powstrzymuje się, żeby tego nie robić, takl jak ostatnio przez kolka wieczorów usypiałam go na rączkach a przeciez on sam umie zasnąć ładnie w łóżeczku, hm.. chyba matka przeżywa jakiś skok separacyjny0na88, zabka11, jesslin87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ehh pisalam w poludnie posta i zamiast wyslij dalam anuluj.
Witaminkab moj tak je potrafi zjesc troche usnac na 10 minut znowu dojesc i znowu usnac i w sumie taka zabawa na caly dzien. Czasem staram sie go przetrzymac na lekkim glodzie bo inaczej bysmy lezeli i karmili sie caly dzien. A za to dziekuje bardzo. Cis nie tak jest z tym kp na zadanie.
Choc dalam sie wciagnac w to mamie. Jak wiecie lezalam tydzien po cc w szpitalu bo czekalam na wypis Maksa i on jadal co 3/4 godziny a jak wrocilam do domu a on zastekal to mama do mnie jest glodny. I wtwdy sie zaczelo dalam mu cyca to 5 minut jadl a potem spal i tak oto nauczylam wisiec dziecko na cycku. A teraz ona mi mowi przepraszam bala sie ze on bedzie glodny.
Karolina jedziemy 22 nad ranem bo Maks wtedy najlepiej spi. Bedziemy do pn lub wtorku. Fajnie by bylo sie spotkac tylko jak to ogarnac? Bo ja jade tam na wioske obok kuznicy a Bialegostoku za chiny nie znam. Takze jestem otwarta na propozycje
Ja sama chetnie bym poszla do psychologa. Czulam taka potrzebe jako nastolatka i jako 22 letnia kobieta. I mimo ze teraz jest ok to gdzies tam we mnie to siedzi. A lepiej jest sie otworzyc przed kims obcym kto Cie nie zna i nie zmieni sposobu postrzegania Ciebie.
Moj synek usnal 20 minut temu i sie zastanawiam isc spac czy ogladnac supernatural - 4 odc do nadrobienia. Amberla a Ty jak tam? Na biezaco?witaminkab lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:koniec, pazurki skończone, fajne wyszły, eleganckie troche nie w moim stylu bo zazwyczaj robie neonowe no ale:)
Dziewczyny myślę że nie ma sie co obrażac za czyjeś wypowiedzi, w końcu to forum i każdy ma wolność słowa, ale tak jak kiedys już pisałam myślę że żadna nie pisze tu ze złośliwości, tylko żeby pomóc:) a rad można wysłuchać i zastosować bądź też nie:)
Migitka czekam na foto pazurkowjesslin87 lubi tę wiadomość
-
Wesolych swiat zycze Ci
Zebym za rok mogl przy Tobie byc
Zebysmy mieli cieply kat
Zebym mogl szepnac weaolych swiat
Na pozor zwyczajny i mrozny dzien
Puszysty snieg rozsypal sie
W ciemnosci nieba cos sie szkli
To pierwsza gwiazda co roku tak lsnu
Wesolych swiat...
By wziac Cie w ramiona i przytuli Cie
Bo smieje sie ja gdy Ty smiejesz sie
Za to ze jestes chce Tobie cos dac
Cos na pamiatke i te slowa dwa
Wesolych swiat...
Moje pragnienia, radosci i sny
To moj caly swiat a swiat to ty
Chcialbym Ci oddac milosc swa
Oddam ja zyczac wesolych swiat.
Piosenka chyba jakas z disco polo szukalam na necie ale nie ma nigdzie. Moja mama ma ja na kasecie. Zawsze jak bylam mala sluchalismy jej na swieta. A w tym roku ja jej slucham z moim synkiem na rekach. Piosenka wolna delikatna a Maks sie wtula a ja spiewam i placze bo w koncu slowa a swiat to Ty nigdy nie byly az tak prawdziwe. Boze co to macierzynstwo ze mna tobi.
Aaaa i placze na pokoleniowej reklamie allegro. Jakos mnie wzrusza.Amberla, magda sz, Maniuś, zabka11, witaminkab, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
My juz po pierwszym karmieniu..
Żabka ta metoda jest jak wszystkie inne zawodzą ☺ akurat ostatnio wisi wieczorami na cycku i finał jest taki ze wszystko ląduje na mnie po pierwszym odbiciu no i wtedy wkracza m ze smoczkiem bo jak ja daje to no way.. on wie ze ja mam cyce i juz..
jesslin ja też płacze na tej reklamie!! Mam to po tacie bo on się wzrusza nawet na teleekspresiejesslin87, zabka11, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość